Forum
To je že moja četrta zgodbica, ki je nebi napisala, če nebi dobila ideje....

To so pa še moje druge:
https://www.igre123.com/forum/tema/some-memories-never-fade/26094/
https://www.igre123.com/forum/tema/nova-soseska-kriminalka/25933/
https://www.igre123.com/forum/tema/moje-najstnisko-zivljenje/25260/
====================================================================================
To zgodbico posvečam najbolj Ani, moji prjatlci in upam, da jo bo brala. Bo imela pa tut vlogo tuki noter, samo bo mogla še malo počakat. Posvečena pa bo tut usem tistim, ki jo boste z veseljem bral.
====================================================================================
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ta zgodbica bo govorila o 16-letni punci Katy, ki se ji je življenje nekega božičnega večera obrnilo na glavo. Drugače bo pa govorila o ljubezni, prijatelstvu in o tem, da mormo biti tudi z malim zadovoljni.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.POGLAVJE-Kako? Kaj in Zakaj?

"Ne, ne in NE," sem vpila in z nogo topotala po parketu. Kako sta mi lahko to naredila, kako?
"Katy, pomiri se!" mi je nenormalno mirno odgovoril moj oči, Andraž.
"Pomirim naj se. Pomirim! Zdaj bom morala živeti v tej zamazani majhni hiši in vsako nedeljo hoditi k maši namesto, da bi se dobila z mojimi super kul prijatelicami. Ne bom več morala hoditi v nakupovalno središče Green Glades, ki je veliko kot cela Ljubljana in obiskovala drogerijo Boots. Ne bom mogla v zabaviščni park Six Flags. Zdaj bom živela v tej majhni Sloveniji, namesto, da bi uživala v mojem pravem domu, v Los Angelesu," sem zadihano govorila in še vedno topotala po parketu.
"Katy, tukaj ti bo super! Spoznala boš nove prijatelje..." svoji mami Mollie nisem pustila dokončati.
"In hodila v zanikerno šolo!" odkorakala sem v svojo novo sobo in se zaklenila. Po licih so mi spolzele solze.
Priznam, da sem razvajenka, priznam. Mami in oči sta mi vedno naredila vse. Zdaj pa je z mojim življenjem konec. Konec.
Vrgla sem se na posteljo.
No da vam povem, kaj se mi je zgodilo. Moja starša sta se spoznala na Dunaju v Avstriji, ko se je moj oče iz Slovenije preselil na Dunaj. Moj oče je slovenec, mami pa Američanka. Zaljubila sta se in moj oče se je odločil, da gre živeti v Ameriko. Potem sta dobila mene. Bogati smo in v Los Angelesu imamo vilo. Imamo tudi služabnico, no smo jo imeli. Zdaj nimamo ničesar več. Velikokrat smo hodili na obiske v Slovenijo, k mojim sorodnikom in oče me je naučil tekoče slovensko, prav tako mojo mamo, čeprav tega jezika nisem dostikrat uporabljala. Danes je božični večer in starša sta mi rekla, da imata zame prav posebno darilo. Pričakovala sem karto za Karibe. Ampak je ni bilo. Povedala sta mi, da se bomo za zmeraj preselili v Slovenijo in živeli bomo pri očetovih starših. Z mojo babico, dedijem, teto in mojo sestrično. Imajo hiše, ampak niti probližno tako veliko kot je bila naša. Ima pritličje in še tri nadstropja. Dedi in babica živita v pritličju, teta in sestrična pa v prvem. Drugo in tretjo pa bo zdaj naše. Ja to se mi je zgodilo na božični večer.
"Katy?" je nekdo potrkal na moja vrata. Sklepala sem, da je mami.
"Kaj?" sem jezno odgovorila in si hitro obrisala solze.
"Lahko vstopim?" me je vprašal glas na drugi strani vrat.
NE je govoril glas v meni.
"Ja lahko," sem odgovorila.
"Lahko odkleneš?" me je spet vprašal glas. Pa kaj še želiš? Zlato uro in glasbeno željo? Odmajala sem se do vrat in jih odklenila. Pred njimi pa nisem zagledala mami, ampak teto. Ime ji je bilo Amadeja. Še bolj sem se namrščila.
"Kaj je?" sem jo jezno vprašala.
"Mislila sem, da bi te potolažila. Saj je v Sloveniji tudi lepo," je predlagala.
"Ne potrebujem nobene pomoči," nisem bila niti malo olikana.
"No potem pa nič," je rekla in zapustila mojo sobo. Sovražila sem moje slovenske sorodnike. Saj so bili prijazni, ampak niso bili tako dobri kot Ameriški. Niso! In poleg vsega sem izgubila še mojo Bff Kimberly. Seveda jo bom obiskala, ampak ni enako. Tudi moje sanje, da bom postala slavna ameriška igralka so splavale po vodi. Že v osnovni šoli sem bila vedno pohvaljena in dobilvala veliko vlog v šolskih pedstavah. Mojega življenja je konec.

No zdej pa še slikce.

Jaz- Katy Rock (16 let)-mojo zgodbo že poznateMoja Bff-Kimberly (16 let) -Zelo lepo poje in njene sanje so, da postane uspešna Ameriška pevka
Moja starša-Andraž in Mollie Rock-Delala sta na agenciji za pomoč otrokom
Moja teta Amadeja-dela na pedagoški fakulteti
Moja sestrična Lejla (5 let)- Njena vzornica sem jaz, kar mi gre zelo na živce. Želi postati model in mojega očeta, ki dobro fotografira mori, da jo slika v najrazličnejših pozah.

Moja babica Sofija in dedek Mark- sta že upokojena
(malo ju pomlajšajte)

No upam, da boste bral

Boš bral/a? *-*


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. december 2011
Neeeeeeext!
27. december 2011
u60429
u60429
aww itak da next pikii (:
27. december 2011
Ja ja Ana mFrš nič ne bo zdele takoj z nextom
27. december 2011
u70062
u70062
next!
27. december 2011
next..
27. december 2011
Ok next...
2.Poglavje- Model?

"Adijo Amerika," sem potiho smrkala in gledala čez okno v letalu. Še zadnjič smo šli v Ameriko po naše stvari, ampak vrjetno jo bom še kdaj prišla obiskat. Los Angeles mi je izginjal izpred očmi. Nisem vedela čez koliko časa jo bom spet videla. Nisem.
"Boste zajtrkovali mlada dama?" me je ogovorila stevardesa. Vzdihnila sem.
"Da," sem odgovorila in predme je postavila pladenj z marmeladnim rogljičkom in pomarančnim sokom. Nikoli si nisem mislila, da bom zapustila Ameriko. Nato sem si v ušesa vtaknila slušalke Ipoda in se igrala z žico, ki ju je povezovala.
"Katy kako se počutiš?" me je vprašala mami. Nisem ji odgovarjala. Že od božiča ne. Od takrat, ko sta mi povedala. Samo skomignila sem.
"Veš v Sloveniji je zelo lepo. Vsako nedeljo po maš bomo lahko šli na kakšen hrib veš? Uživala boš. Boš videla," je čisto mirno govorila, kot, da zdajle sploh ne zapuščam svoje domovine in svojih prijateljev. Ne, ne kje pa. Prekipelo mi je.
"Mami, greva lahko na samo?" potovali smo v prvem razredu, zato smo dobili majhno sobo. Pokimala je in mi sledila.
"Mami! Govoriš kot, da je to tako kot, da gremo samo v trgovino! In sloh si ne želim na mašo ali v hribe! In nočem v to trapasto Slovenijo! Nočem!" sem zakričala.
"Kat!" tako me je poklicala samo, ko je bila zelo, ampak res zelo besna. Ponavadi sem se je tako ustrašila, ampak tokrat ne.
"Sploh neveš kakšna priložnost je to zate, da spoznaš še druge ljudi iz drugi držav. In, da boš naredila tudi kaj za svoje telo. Ne bodi zatežena! Uslugo ti delava!" me je nadrla.
"Kakšno uslugo mi delata a? Kakšno? Hotela sem postati igralka? Hotela! Zdaj sta mi uničila sanje!" tresla sem se. Po pravici povedano sem se je bala. Bila je vsa rdeča in njena obrv je bila visoko dvignjena. In, ko je njena leva obrv dvignjena je pred izbruhom, takrat pa mi lahko naloži zelo hudo kazen ali me celo udari, čeprav ji je potem zelo žal. Moja mama ima dveplati. Prijazno in zelo zelo strogo. Zame je hotela dobro, a problem je bil, da ta načrt meni ni bil všeč. Takrat je postala jezna.
"Ne ne in ne, šla bom nazaj v Ameriko in postala igralka!" sem se zadrla.
"O ne to pa ne! Niti pod razno neboš igralka. Sploh ne bi vspela. Z očetom sva se odločila , da boš model. Idejo sva dobila pri tvoji sestrični. Si že prijavljena na slovenski top model. In poslala sem že nekaj prošenj za slovenskih oblikovalcev, če bi bila njihov model. V Sloveniji se boš znebila tele pričeske. Si razumela?" je resno in strogo povedala. Vdala sem se, a v sebi nisem odnehala. Odločila sem se, da bom uresničila svoje sanje.
___________________________________________________________________________
Kako bodo Katy sprejeli v Sloveniji? Nova šola? Bo res postala model ali bo poskušala uresničiti svoje sanje?
____________________________________________________________________________27. december 2011
u60429
u60429
Nextiii :3
27. december 2011
u65375
u65375
next, dobra zgodba :*
27. december 2011
u69389
u69389
next!! ♥♥
28. december 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
28. december 2011
u69389
u69389
ej a lohka prosm uglašujš...ka berem tok zgodbic da se mi kr blede
28. december 2011
Amm ¢яαzч_мe.♥ kako to mislš a da te obveščam???
28. december 2011
Neeeeext!
28. december 2011
u69389
u69389
jap sori narobe sm napisala...
28. december 2011
u70062
u70062
Next♥
01. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg