neeeeeeext.!<3
27. januar 2014
u153451
u153451Naslovnica pač. Am ja razločila sem na dva dela naslovnico tko da naslednji del dobite ob naslednjem nextu...
Okej torej tale je mal bolj kratek next, ker mi res ni uspelo neki dobrga spisat tko da ja dogajanje se pač počasneje razvija in zdej še ni tko zanimivo vem... Ampak dejte mi čas da se res začne xP c: Hvala usem za nexte, fuuul mi pomen <33 Zdej pa tko jst bom probala usak dan nextat če se bo le dalo pa če bom mela kej bralcev in ja.... To bi blo to za moj beden uvod.
Resno še enkrat hvala usem da berete, in tut hvala za use lepe komente <33
_____________________________________________________________________________Crystal Jane Doringhton

*flashback*
Hodila sem po hodniku z nekaj zvezki v naročju, saj jih nisem uspela zmetati v torbo ko je zvonilo. Prišla sem do svoje omarice in jo odklenila. Ven je padlo nekaj listkov ki jih nisem imela namena brati. Knjige sem pospravila nato pa zagledala letak.
»Zabava pri Stylesu v soboto ob osmih. Vsi vabljeni.« Zavila sem z očmi ob pogledu na to. Verjetno le še ena šala več. Nihče me nikoli ni povabil na zabavo zakaj bi torej verjela da me je najlepši fant na šoli povabil tja? Nekaj časa sem si ogledovala njegov podpis v kotu. Letak sem vrgla nazaj v omarico nato pa se odpravila na pouk fizike. Poskušala sem se ne obremenjevati z tem in sledila pouku ki se je vlekel. On je sedel v prvi vrsti z Samantho. Videlo se je kako sta zaljubljena. Vedno sta bila skupaj. Dva največja samovšečneža na šoli.
»Ej Crystal zbudi se!« je rekla Elena in me rahlo udarila po ramenu. Bila je edina oseba ki se je včasih družila z mano. Nekajkrat me je tudi branila. Bili sva popolnoma različni osebi a sva se nekako ujeli. Kmalu je zvonec naznanil konec pouka. Vsi so zdrveli ven on pa je ostal in se mi približal. Dihaj Crystal, dihaj!
*end of flashback*
»Ej a si še prisotna?« Alex me je rahlo tresla za ramena.
»Hm?« sem zmedeno vprašala in se vrnila iz svojega sveta nazaj na zemljo.
»Spet si mislila na njega kajne?« je vprašala.
»Haha ne nasmejavaj me Alex. Veš da nisem.« sem se zlagala.
»Crystal kot da te ne poznam.« Zavila sem z očmi in pogledala čez okno. Sedeli sva na letalu za London. Že dolgo nisem bila tam. Ni me zanimalo kako je z mamo in očetom. Nikoli me nista marala. Bila sem največja zguba na šoli in za njiju velika sramota. Nikoli me nista prišla gledat na predstave, kaj šele na govorilne ure. Let se je vlekel. Trajalo je kar nekaj časa da smo iz Avstralije prišli v Veliko Britanijo. Zunaj letališča je bilo mrzlo. Veter je pihal naravnost v naju. Dežja k sreči ni bilo. Nebo so krasili temni oblaki ki so se zbrali na kup. Vse je bilo tako črno, kot takrat ko sem odšla. Ampak prišla sem nazaj. Za maščevanje.
»Pridi. Najti morava stanovanje. Dovolj denarja imava za cel mesec.« Pokimala sem na Alexin predlog in počakali sva na taxi. Končno nama je nekdo ustavil. Zapeljal naju je v ulico z veliko stanovanji.Plačala sem vozniku nato pa sva se odpravili proti recepciji. Odprla sem škripajoča vrata in z Alex sva stopili proti lesenem razpadajočem pultu.
»Najeli bi stanovanje za en mesec.« je prva spregovorila Alex. Gospa se je nasmehnila in pokimala.
»Katero številko bi? Tri so še proste. Pet, dvanajst in dvajset.«
»Dvajset prosim.« sem prehitela Alex in dobili sva ključe. Razložila nama je dneve ko morava plačevati in ob kateri uri se morava vračati sem. Ko je končala naju je vodila na drugo nadstropje do vrat dvajset. Tam naju je pustila sami. Odklenila sem in lahko sva vstopili.
»Sploh ni tako slabo.« je rekla Alex in se razgledala okoli jaz pa sem kovčke pustila kar v dnevni. Bilo je majhno a dovolj za naju.
»No kaj pa zdaj?« je vprašala Alex.
»Najprej morava razpakirati in potem kupiti hrano. Ali pa iti nekam jest. Zelo sem lačna.« sem potarnala.
»Ubožica.« je sarkastično pripomnila. S tem si je prislužila blazino v glavo.
»Ej ti.« se je razjezila in tako se je začelo obmetavanje z blazinami. Končali sva na tleh v smehu. Bila sem že pošteno lačna.
»Prosim pojdiva nekam. Jaz morem jesti.« sem rekla zadihano.
»Crystal saj se obnašaš kot da boš rodila.« se je zasmejala Alex in mi pomagala vstati.
»Umrla bom. Pomagaj.« sem zasopla in spet sva padli v smeh. Končno sva odpravili ven. Zaklenila sem in z Alex sva potrebovali kar nekaj časa da sva našli kakšno restavracijo. In prva je bila seveda Nandos.
»Greva!« je rekla Alex in že stala notri. Tudi sama sem ji sledila. Usedli sva se za mizo v kotu ter naročili.
_____________________________________________________________________________
Se opravičujem za slovnične napake.
next?
27. januar 2014
next
27. januar 2014
in pol daš *end of flashback* lih tam ane...zloba
neeeeeeeeext!<3
27. januar 2014
NEEEEEEEEEEEEEEEEXT!! *OOOOOOO*
27. januar 2014
Se strinjam u uncover* kko lahk tm das konc?! -.-
Neeeeeext!♡
27. januar 2014
omfg, popolno! kko teb to ratuje ženska? a si zihr da nisi vesolc? k baje so oni bol talentirani od ljudi pa use, in ti si... waaaa!! to je nadpopolno!!!!
neeeeeeext
27. januar 2014
u28319
u28319
Omgg! Perfektno jee! A lahk ugibam kaj bo nasledno haha? Am... No js mislm, da ker sta šli lih v Nando's, vrjetn si z namenom napisala, da sta se ravno tja napotili in bosta zihr srečali Harryja tam, s svojo družbo (One Direction). Ampak to so sam predvidevanja... Zgodbica je tvoja, zato ji dam prosto pot. Odlično drgač! In koomi čakam na neext<33

Neeeeeeeeeext:3
27. januar 2014
u142227
u142227
neeeeeeeeeext
27. januar 2014
Wooooooooooooooooooooooooooop *O*
In potem rečeš, da bedno pišeš?
Resno?
Ne resno.?
Ne moreš.
To je več kot popolno!
Spravi se pisat Človek!
Waw *O*
Next!!!:*
27. januar 2014
next
27. januar 2014
u163118
u163118
o bog!<333
neeeeeeeeext!!!!
27. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. januar 2014
neeeeeeeeext.......


❤_❤
27. januar 2014
u155957
u155957
Neext
27. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. januar 2014
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTTTTTTTTTTTT
28. januar 2014
u158730
u158730
Aveš da si mi ti mrtva! kak si lahk dala kar naenkrat end of flashback???? lahko bi usaj napisalala kaj se je pol naprej zgodilo!
drgač pa super popouno kot vedno *_____*
Neeeeext čimprej<3
28. januar 2014
neeeeext.!<3
28. januar 2014
ejejejejej tole pa ni... zakaj si endala flashback???? you're dead!!!!!!!!!!!
dej že napiš kj s bo zgodil, dej no!!!!!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3333333333333
28. januar 2014
u153451
u153451Drugi del naslovnice. Okej torej spet bom začela z mojim bednim nakladanjem -.- Pač ja vem da ta začetek SPLOH NI ZANIMIV in da res odvrača od branja ampak ja rabim malo časa da se zgodbica res začne razvijati. Vem da nisem dobra pisateljica ampak se trudim (; Res hvala usem ki berete.
No torej zdej pa bi neki še uprašala ker ne vem kaj si mislite. Pač v Alexinem delu vedno dodam še Zayna in če bi radi lahko dodam pr Crystal še Harrya. Meni je res useeno pač kakor vi želite ;D Zdej pa braaat xP
Next je posvečen shitter.† (Alja)--> Ker me pač živciraš xP <3
_____________________________________________________________________________~Alexandra Nia Stewart~

Ko sva se v Nandosu najedli sva se odpravili na sprehod po mestu. Vsi stari spomini so se vrnili na plano. Upala sem da ne bom več srečala mame in očeta. Nisem ju hotela videti. Spomin na modrice ki sem jih dobivala zaradi pijanosti mojega očeta je bil boleč a modric ni bilo več. Prav tako dejstva da še obstajata. Ustavili sva se pri trafiki. Razstavljenih je bilo na kupe revij. Crystal je gledala katero bi kupila jaz pa sem le stala zraven in opazovala mimoidoče.
»Katera je najbolj brana?« je vprašala Crystal.
»Tale tukaj.« Crystal jo je vzela in plačala nato pa sva se odpravljali proti domu. Listala je po reviji jaz pa si mrmrala besedilo neke pesmi.
»O.Moj.Bog.« je zasopla. Zmanjkalo ji je zraka.
»Crystal? Si vredu?« sem vprašala ob pogledu na njen povsem bled obraz.
»On…On j-je z-vezdnik.« je zajecljala in komaj stala na nogah. Iztrgala sem ji revijo iz rok in zagledala pet fantov. Pod njihovimi slikami so bila imena. Zadnji je bil Harry Styles.
»To bo težje kot sva mislili.« je rekla in se mirila.
»Dihaj. Dihaj. Nekaj si bova že zmislili.« sem rekla v mirnem tonu in prebrala novico.
»Vidiš dobro da sem prebrala besedilo preden bi ti to vrgla v koš. Z turneje se vračajo.« sem rekla veselo. Sedaj sem jaz izgubila revijo saj jo je močan veter odnesel.
»London.« sva rekli naenkrat. Celo pot nazaj je Crystal resno gledala pred sebe. Po mojem se nebi smela tako razburjati. Bili so le še eni fantje ki so nekako uspeli priti na sceno. Takšno je bilo moje mnenje.
Ko sva prispeli ''domov'' sem prižgala televizijo. Ura je bila nekaj čez šest zvečer.
»Alex. Mislim da lahko pozabiva na najin načrt« je rekla Crystal in se obupano zleknila poleg mene. Noge je dala preko mojih in zaprla oči.
»Saj verjetno ne misliš takoj obupat? Mislim najin trud je bil zaman. Ko bova šli od tu, kje bova dobili denar? Si že pozabili da ga bova kradli njemu? In zdaj ko je zvezdnik sploh ne bo škoda mu dati.« sem se nasmehnila. Morda ji je to vlilo kaj upanja a še vedno se je resno držala.
»Morda imaš prav. Ampak kako bova vse to izpeljali? Se bo sploh zaljubil vame? Kje se bova srečala? To bo težko Alex. Ne vem kje živi.« je zagodrnjala.
»Crystal. Ni važno kaj, samo da je nekaj najbolj norega.« sem pripomnila in zvenela kot kakšna učiteljica ki učencem deli nasvete. Crystalina usta so se vsaj malo ukrivila v šibek nasmešek nato pa je oči uprla v televizijo.
»No daj se malo nasmej.« sem rekla in jo začela žgečati po podplatih. Začela se je smejati in se nekako skrčila ter mi vrnila.
»Ne! Nehaj!« sem se zadrla in napadel me je še večji naval smeha. Pristali sva na tleh kjer sva se valjali od smeha. Ne vem zakaj ampak tako je bilo vedno. Vse kar sva počeli ni imelo smisla in bilo je noro. Vedno sem si želela takšno prijateljico. Vedno.
~Zayn Javaad Malik~

»Se dobimo potem jutri pri tisti ulici?« je vprašal Mike.
»Seveda. Prišel bom.« sem pristal. Dogovorila sva se še za uro nato pa sem prekinil. Skrivne pogovore sem moral opravljati kar v kopalnici kjer se ni veliko slišalo ven. Pogledal sem se v ogledalo. Imel sem velike podočnjake in na rokah nekaj vbodov. Lahko sem vohal cigarete in nisem se mogel upreti še enemu. Odšel sem na balkon ter si enega prižgal. Takoj me je sprostil in lahko sem mirno zadihal. Ves čas sem bil napet. Če dva dni nisem napolnil moje krvi z mamili sem komaj stal na nogah. Vse je bilo tako zapleteno. Vsi so pritiskali name in to me je dušilo. Moram sem najti izhod a sem našel najslabšega. Vseeno je bil izhod in more. Fantom sem začel lagati, vse pogosteje sem se dobival z prepovedano družbo in obnašal sem se tuje. Veliko več sem pil in sploh se več nisem prepoznal. Oddaljeval sem se od Perrie saj je nisem hotel prizadeti z tem. Nisem mogel. Oba je bolelo a vsaj enkrat na teden sem jo poklical. Vedno bolj sem se kregal z njo.
»Ej Zayn. Pridi notri. Večerja je.« je rekel Liam ki je stal v moji sobi. Cigaret sem vrgel na tla in ga pohodil. Bilo mi je slabo a tega nisem izdal. Sledil sem Liamu v kuhinjo kjer je na stolu sedel Liam. Vsi so bili zbrani okoli njega. Celo naš varnostnik.
"Kaj se dogaja?"
_____________________________________________________________________________
se opravičujem za slovnične napake (; aja pa rada bi da se usaj nekdo mal razpiše.kaj si pač mislite o začetku zgodbice? ful bi mi pomenl <3
next?
29. januar 2014
omg omg omg in ti rečš da ne pišeš popolno?!! pa ženska to je sama perfekcija!!!!!
inja kaj si storila zaynu?! ne more on tko no!!! sej še mal pa bo use u redu..k se bo alex zaljubila vanj in pol bojo problemi s perrie in bla bla bla, ampak pol bo se zalubu u alex in bosta happily ever after

z harryem pa crystal je pa mal teži, pač ona dva se bosta nekje srečala in pol se bosta spoprijateljila, in pol bo harry padu in love ampak crystal pa še ne, ampak s časoma tut ona (:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
29. januar 2014
u158730
u158730
Neeeext
če še neveš pišeš popouno in te tvoje zgodbice so res perfekte *__* nevem kak lahka rečeš da je neki bedno!! začetek ni beden ampak je popoun in vem da noben ne bo trdiu drugače, me prau zanima kaj se bo zgodilo v "jedru" zgodbe ker že zdaj je malo napeta in komaj čakam da napišeš tvoj naslednji perfektni next.<3
29. januar 2014
In potem ti men govoriš, da pišem popolno? O fak Patricija, ti si dejansko slepa, majkemi Jst.. Omg, samo poglej moje pisanje v primerjavi z tvojim. Jst pišem katastrofalno, ti pa faking fenomenalno *O* Tko da ne laži in ne govori, da pišeš slabše od mene ker je to največja šala k sm jo slišala v tem tisočletju. Okej? Drgač ti je Harry zmeraj na voljo, if you know what I mean hahaha
Anyways, že na začetku zgodbice sm vedla, da bo ta zgodbica najboljša. In ne drzni si zanikat! Ampak ti resno pišeš najboljmegapopolnofantastičnofenomenalnonadpopolno itd... *OOO* Da mi ne bi ugovarjala, ker se ti slabo piše x'D
In pa hvala za posvečen next :$ <3
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!! *OOOOOOOOOOOO*
29. januar 2014
u28319
u28319
Omgg resnoo!?? Umiram od smeha no! Eni deli so tok smešni! Haha. Sory, mam napade učasih in nism čist pr seb. Took za informacijo - Tut zgledam ne normalna haha. c: No ja, da ne pozabm, se bom rajš posvetla tvoji zgodbici. Omgg! Popouno je! In še enkrat mi reč, da ne pišeš popolno, pa te bom čez okn vrgla! Resno! Jst znam bit nevarna! Takoj mi nadaljuj, ker nevm kaj bom nrdila, reees-.-" Inja boogi Zaynie mooj.... :'c Dej kaj ga drogiraš noo! Pust ga pr mer haha. c: In took lepo pišš res! Ful maš dobre ideje in ful bi rada brala to zgodbico do konca! Hočm jo spremlat skooos! Popouna perfekcija totalno nore-super-čudovite zgodbice<33333 Lovam tee<33 Inja haha. Zdej pa še moj del...

''To bo težko Alex. Ne vem kje živi.« je zagodrnjala.'' Haha. Nevm kaj mi je blo, sam tole mi je blo res took smešn! Je zagodrnjala hahahahaha. Ghahahahahagahaaahagahahaghagaha-.-" Resnoo? Kje pa lahko pogleda? Sej ma intrnet in sploh pa je u moderni dobi in še zmerej uporablamo imenike-.-"

Neeeeeeeeeeeeext:3
29. januar 2014
o moj bog kok popolno*W* WAAAAAAAAW NOOO KOK TO DA PREJ TE ZGODBICE NISM ZAČELA BRAT? O MO BOG. TO JE TAKA POPOLNOST RES ELOOO
OMG NOOO
DA BI NEXTAŠ ČIM PREJ
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. januar 2014
next
29. januar 2014
am...men je ful ušeč, ker se ful usega dogaja. pač da ni sam en dogodk in da se pol use vrti sam okol tistga ampak več pa da se use nekak lepo povezuje skupi...
pa glede tistga da nisi dobra pisatlca ane...-.- sam še enkrat probi to rečt, pa ti bom kej nrdila:* x'd

glede unga da bi še u imenu harryja pisala bi lo pa fajn ja, da bi se mal vidl kaj še on počne...x'd

uglavnem ušeč mi je use, nasplošno tvoje pisajne, in res ne vem kje use ideje dobiš....c:
in zdej ko smo se skor usi razpisal, boš lohk pa tut ti brala kej haha x'd

neeeeeeeeeext! <3
29. januar 2014
neeeeeeeeext
am, realno sploh ne vem, ka se teb zdi tuki bedno, mislm povej, k jz tega ne vidm, in mislm da še nism slepa. in waaaaa, to se res ne da opisat, mislm to ti pišš tko doživeto in jz si to čist use predstaulam čist pred mojimi očmi. in to se mi faking ne zgodi velikrat, sam ti tko nadpopolno pišš, da je to že nujno.
sam jz sm že obsedena s to zgodbico. uno addicted. k mam zmeri prou filing da bom počla preden bom dočakala next hahahah no ja, nora sm na to zgodbico in tvoje popolno pisanje waaaa!!! speechless
neeeeeeext
29. januar 2014
aja, pa pozabla sm oment, da delaš najbolše naslounice woopwoop xđ sam sta res legendarni *w*
29. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg