Forum
u153451
u153451
Patricija je spet dobila idejo za zgodbico. Pač uključevala bo večinoma Harrya in Zayna pa tut druge fante ampak no ja boste še vidli. Uglavnem tuki bo veliko flashbackov in šele čez nekaj nextov bo zgodba bolj razumljiva. Zdej na začetku se ne dogaja velik tko da če boste brali bodite malo potrpežljivi.
Upam da bo komu do branja in če bi radi kakšne slike od punc pa fantov mi povejte drgač pa jih ne bom dala (; Upam da bo vsaj kdo bral + Prosim BREZ OGLAŠEVANJA. Oglašuj mi na zs in ne na zgodbico. Resno. No zdej pa rajš brat prvi del kr moj uvod je vedno bedn xP
______________________________________________________________________________________
Crystal Jane Doringhton

*flashback*
Sedeti za mizo med predavanjem matematike, zame nikoli ni bilo nič posebnega. Buljenje v tablo in prepiševanje v zvezek. Sprejemala sem veliko papirčkov na mojo mizo. No ja res je bila samo moja. Sedela sem nekje na sredini. Tarča vseh. Stavke kot so "zobe imeš kot bober", "obleke ti verjetno babica posoja a?" itd. sem bila že navajena odkar sem hodila v srednjo šolo. Vendar to uro je bilo drugače. Zaradi klepetanja je najlepšega fanta na šoli učiteljica presedla poleg mene. Včasih sem čutila njegove oči na meni a sem si poskušala dopovedovati da je prepovedan. Bila sem najgrše dekle na šoli. Z očalmi in aparatom. Vedno sem nosila čop in stara scefrana oblačila ki mi jih je posojala moja teta. Če me je že gledal me je z gnusom v očeh. Vsaj tako sem si predstavljala.
"Crystal vprašana si." sem zaslišala hrapav glas učiteljice. Počasi sem se vstala in si malo popravila majico. Veliko pogledov je viselo na meni. Nekateri so se smejali in šepetali.
"Vso srečo." je rekel in se mi nasmehnil. Komaj sem dihala. Mi je pravkrar najlepši fant na šoli rekel srečno? Pokimala sem saj drugega nisem bila zmožna. V tistem trenutku nisem bila prisotna pri spraševanju ampak moje misli so tavale le k njemu. Bila sem skoraj prepričana da se mi morda ob četrtkih nasmiha sreča.
"Crystal tole ni bilo dobro. Sedi. Tri." Zasanjano sem se usedla v klop in zavzdihnila. Do konca ure je manjkalo le še pet minut ki so se ponavadi tako vlekle a tokrat so minile še prehitro. Takoj ko je zvonilo je on odhitel ven z svojo druščino jaz pa sem nesrečno odtavala iz razreda.
*end of flashback*
"Crystal! Hej zbudi se." Počasi sem odprla oči in nad sabo zagledala Alex.
"Moja glava" sem zajamrala. Imela sem močan glavobol in velikega mačka.
"Nič zdaj ne godrnjaj. Sama si se včeraj spet napila." je odvrnila Alex in mi podala kratke hlače ter majico z kratkimi rokavi. Z močnimi bolečinami v glavi sem se oblekla in si nataknila teniske.
"Pripravljena?" je vprašala. Pokimala sem in ji sledila iz stanovanja. Stanovanje je pripadalo nekemu pijancu ki naju je včeraj zvlekel domov. Usedla sem se v najin avto in zapeljali sva se do bloka v katerem sva živeli. Ko sva vstopili v stanovanje je bilo vse v razsulu. Pločevinke energijskih pijač so ležale po tleh kjer ni manjkalo niti oblačil, steklenic viskijev in praznih kartonastih škatel pice.
"Kako lahko živiva v tem?" sem vprašala in se vrgla na star kavč. Glavobol se je počasi stopnjeval.
"Imava kakšne tablete?" sem vprašala. Alex je odkimala in se usedla k meni na kavč. Prižgala sem televizijo za katero sva na mesec zapravili trideset evrov. Stanovanje prav tako ni bilo drago. Vsaka je dala šestdeset evrov in tako smo rešili problem.
"Ne razumem kako si se lahko z tiste pridne punčke spremenila v takšno... Cipo." je rekla Alex po nekaj minutnem gledanju televizije.
"Saj veš kaj se je zgodilo. Nikoli si nebom oprostila za tisto. Ko bi bila vsaj malo pametna bi ga lahko odbila. Ko bi mu le lahko kako vrnila." Alex je skomignila z rameni in iz klubske mizice na kateri sem imela noge vzela telefon. Vtipkala je neko številko jaz pa sem si prižgala cigaret.
"Dober dan gospod Willson." je pozdravila. Zavila sem z očmi ko sem ugotovila da kliče prav njega. Odšla je v kuhinjo in se nekaj dogovarjala.
"Prav. Prideva. Ob dveh? Super. Hvala. Adijo." Vse kar sem slišala od dvajset minutnega pogovora.
"Willson nama bo uredil polet." je zadovoljno rekla Alex.
"Zakaj?"
"Ker se greva maščevat tvojemu bivšemu, če mu lahko tako rečem." Debelo sem jo pogledala. Nasmehnila se je in prekrižala roke na prsih.
"Si nisi tega vedno želela?" je vprašala.
"Sem... Ampak nimava denarja za letalo, stanovanje, ne vem niti kje in kdo je zdaj in..."
"Willson bo poskrbel za vse. Imam načrt kako ga bova preslepili. Verjemi mi."
"O Alex najboljša si." sem vzkliknila in ji skočila v objem. Vrnila mi ga je in tako sva stali nekaj sekund.
"Kaj pa če me prepozna?" sem vprašala in se malo odmaknila.
"Crystal še sama se ne zavedaš kako si spremenila odkar si me spoznala. Tvoji rjavi lasje so zdaj blond, nimaš več očal niti aparata. Pa še našminkana si." je rekla Alex. Zavzdihnila sem in se spet usedla na kavč.
"Dobro zdaj pa morava hitro spakirati in oditi. Nekaj denarja še imava in to ne smeva zapraviti tukaj. Morali se bova izmuzniti z kovčki." Skoraj bi že obupala ko me je spomnila na to. Ampak naredila bi vse. Vse da se mu maščujem. Crystal Jane Doringhton ni več tista piflarka ki mu je verjela. Ni več njegova lutka iz srednje šole. Zdaj je njegova najhujša sovražnica.
______________________________________________________________________________________
mnenja? nextam?
21. januar 2014
neeeeeeeext!
21. januar 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext:3 Ful zakoon začetk*-*
21. januar 2014
uaaaau ful dobr je *-*
neeeeeext!
21. januar 2014
Omg*____* neeeeeeeeeeeeeeext prosm hitr!!!!!!
21. januar 2014
u155957
u155957
Neeext ful dobr pišeš<3
21. januar 2014
neeeeeeeeeeeext!
21. januar 2014
neeeeeeext
21. januar 2014
u130737
u130737
OMFG, ŽENSKA TO JE FAKING POPOLNO *OOOOOOOOOOOOOOOOOO*
OMG OMG OMG, NEXT TAKOJ ZDELE! I WANT I WANT I WANT *OOOOOOOOO*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
21. januar 2014
O fakk popolno jee ;$$$
neeexxttt
ps. A bo dosti khm khm (if you umderstend me?)?
21. januar 2014
u142227
u142227
Omg! full zakon začetek!! neeeeeext
21. januar 2014
wma
omg neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. januar 2014
u158118
u158118
Waaaaw *____________* neeeeeext
21. januar 2014
in pol ti men da je popouno *___* tole je nadpopouno!
neeeeeext
21. januar 2014
waaa! popolno!! pa človek božji od ke teb take ideje?!?!? waaa popolno! *w*
neeext
21. januar 2014
popouuuuno omajgad *_______________* next takoj in naša patricija je dobila popouno idejo waw pejdi pisat stop listening in pejdi na microsoft office pa klikni word pa začni :$ neeeeeeeeeeeeeext
21. januar 2014
Omg. In potem si napisala, da je to bedno ali kaj? Da bo začetek beden? Ne ahahha. To je za moje pojme...več kot popolno! Začetek je enostavno odličen...kaj bo potem še le celotna zgodbica? Kdo je ta bedak iz srednje šole? Zayn al Harry ahahh? *o*
To bo še več kot napeta zgodbica. Komaj čakam nadaljevanje resno! Faaaak.
Že 3 tvoje najboljše zgobice berem? In kaj naj ti rečem. Kolko krat še ti naj povem, da si nadarjena in pomojem, če bi šla zdaj pisat zgodbo in bi sigurno postala popularna. Potem bi bila slavna pisateljica Patricija Styles Bieber. Res sem ful vesela, ker pišeš spet novo zgodbico. Ahahah samo, ko se je jaz zasvojim z tvojimi zgodbicami. Hočem da bi čimprej nextala prosim te!:* Aja pa še to začetek je amaZAYN!<3 In vem, da imaš ideje in ti samo piši, ker najboljše pišeš. In nikoli ne obupaj. Ker imaš talent!!! Pa nebom več pisala, da nebo potem čudno zgledlo zakaj morem jaz vedno take dolge komentarje pisat omg. Ok ubistvu je Waw *O* In hitro nadaljuj. In next!<3
21. januar 2014
u158730
u158730
popounost *__*
Neeeext<3
21. januar 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeext:3
21. januar 2014
Neeeeexttt <33
21. januar 2014
omg! fulllll dobr začetk!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
ni bedn pa hitr piš
21. januar 2014
waaaaaaaaaaaaaaw neeeeeeeeeeeeeeeeextD
21. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. januar 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeext:3
22. januar 2014
neeeeeext...
22. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
22. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeext
ful me zanima nadaljevanje
22. januar 2014
next + nova bralka
22. januar 2014
next
22. januar 2014
neeeeeeeext!
22. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg