Forum
u51860
u51860
No ker sem vidla, da zdej ogromno ljudi kle gor piše zgodbice se bom preiskusla tud sama. Itak sm mela v omarci že doug časa neki spisanga... Upam da bo uredu =)
Jenifer (jz)
Mike (Jenin fant)Tess in Joe (Jenina naj prijateljica,fant od Tess)
Torej še anketa ker me zanima kaj mente vi...

Ali naj napišem zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. junij 2011
u51860
u51860
"Pip pip pip pip pip pip..." z roko sm mahala po nočni omarci, da bi končn zadela gumb od tiste preklete budilke. Končn mi je ratalo. Glavo sem porinila v poušter in poskušala še kaj izcimit iz tega spanca. Ko sm nehala poležavat sem vstala in začutila prijeten hlad tal, ki mi je prav zelo pasal. Odšetala sem se do omare in odvrglas sebe spalno srajco. Oblekla sm si oprijete kavbojke in kratko majico. Odšla sem v kopalnico in si splaknila obraz, ter si z maskaro nekajkrat ojačila trepalnice. spokala sem se v kuhinjo.

NEXT???
17. junij 2011
u51860
u51860
Zagledala sem mamo kako je brezbrižno pomivala posodo. Ker se ni zmenila zame, ji nisem nič rekla, temveč se samo odpravila do omare in ven vzela kosmiče. Natresla sem jih v posodico in čez zlila mleko. Kosmiči so zaplavali po beli tekočini, jaz pa sem jih z žlico nahitro odnesla v usta. Ko sem pojedla sem se spet spravila v kopalnico in si razčesala lase. V torbo sem spravila nekaj zvezkov in učbenikov (nevede katere) in si obula stare zguljene allstarke. Spravila sem se na ulico. Pogledala sem okrog sebe in z očmi iskala živo dušo, pa se je po ulici sprehajala le starka, z nekim cuckom. Odpravila sem se v šolo in nemo zrla v tla. Že zjutraj je bilo videti, da bo dan dolgočasen. V šoli je bilo prijetno hladno in Na vrsti je bila matematika. Zavzdihnila sem in srečala Tess. " Hej," Sem jo pozdravila. "O, ojla". POgledala me je in se nasmehnila. Zazehala sem in odpravili sva se po hodniku v matematično učilnico. Skoraj bi zaspala, saj me je k življenju nagibalo le še pogovarjanje s Tess. KONČNO. Konec matematike, za katero sem mislila, da se bo odvlekla v neskončnost. In potem naslednja ura...Spet bi skoraj zaspala. In tako naprej nato pa končno konec. Cel dan sem čakala, da bom spet videla Mika, ki je letnik več kot jaz. Objela sem ga in najine ustnice so se dotaknile. " Hay..." Sem ga končno pozdravila on pa me je v odgovor spet poljubil. Nasmehnila sem se mu in skupaj sva s sklenjenimi rokami odšla v park. Tam sva se ulegla na travo in se zaljubljeno pogovarjala, in se še nekajkrat poljubila. Z nasmehom me je pospremil do doma , me poljubil, mi rekel adijo in odšel. Nekaj časa sem stala na pragu, potem pa vstopila v hišo.
Mame še ni bilo iz službe, jaz pa tudi nisem imela veliko naloge. Prižgala sem prenosnik in pobrskala po fb-ju. Po stopnicah sem se spustila v kuhinjo in si pripravila makarone z neko mojo omako. Ko sem pojedla sem se odpravila k Tess.
20. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg