Forum
u44021
u44021
Predn začnem...
Ta zgodba je izmišlena in ima izmišlene osebe. Če kerga fejkam, sorry, sam zaenkrat še nism prebrala glih kej vlk ljubezenskih zgodb. Pišem tak, kot da sm jst tista glavna oseba.

Hej!! Ime mi je Ajda!! Zunaj je končno pomlad in lepo vreme. Konec pouka. Vsi iz našega razreda smo pred šolo in se pogovarjamo. Trenutno nisem zaljubljena, a čutim, kot da se bo nekaj kmalu zgodilo. Pride moja BFF Zala in me vpraša: A grema malo k fantom? Nekaj bi te Maj rad vprašal.
Odvrnem ji ja in grem pod lipo. Ko pridem do Maja je sam, zala gre stran. Maj nato počasi izdavi:A maš kej cajta v petek, bi šla v kino? Gledam ga začudeno. Problem je le v tem, da nisem zaljubljena vanj. Je moj dober prijatelj, a sklepam, po tem, da je jecljal, da me je vprašal na zmenek. Skoraj mu nekaj že začnem nakladati, in Zala to opazi in hitro reče: Ej, Ajda, prid sm! Neki mi pomagi!! na uho mi zašepeče, da naj rečem ja, ker bi drugače Maju strla srce. Ampak se mi je zdelo čudno. Zala je v Maja, in sedaj hoče, da grem na zmenek z njim?? Le kaj misli s tem?? Nazadnje rečem Maju ja, a ne vem, če je to tisto kar bi morala naredtiti. Razganja me dvom. Peče me vest. A zdaj je že prepozno, saj sem pristala in grem v kino z Majem. No petek sem že upala da bo bolj počasi prišel, ampak je prišel še hitreje kot ponavadi. No in zdaj se spravljam v avtomobil, in se bom v nekaj trenutkih usedla zraven maja. Moj "zmenek" se pričenja. Ne vem kaj naj mu rečem. Ne vem, ali mu naj povem, da mi ni všeč, da nisem zaljubljena vanj. Usedla sem se. Zdravo je vse kar sva si z Majem rekla. Nato pa začne pogovor. Olajšana sem, saj..

A nadaljujem??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. april 2011
u44021
u44021
Začne govoriti on. Reče mi, da je v Zalo in da ne ve kako ji naj to pove. Rekla sem mu, da če bi ji povedala jaz,m ne bi bilo sto, kot če bi ji povedal on. Nato Maj stopi ven iz avtomobila in čaka. Tudi jaz stopim ven. Še kar sv pred našo šolo. Pokličem Zalo. Rečem ji: Pridi pred šolo, zdaj, takoj, zelo nujno je. !!! Na srečo je doma blizu šole in v treh minutah priteče vsa zadihana in reče, kaj je? Opazi Maja. "Kaj, a ne greš na zmenek z njim??" me vpraša. Odvrnem ji:Kar sama ga vprašaj. In Zala v praša Maja, če ne grem na zmenek z njim in on ji reče, ne, ker bi raje šel z eno drugo punco, s tabo." Zala seveda takoj pristane in že gresta.
Živim v vasi in pred kratkim so se naši sosedi odselili. Danes pridejo novi. Moj novi sosed je en fant, ki mu je ime Luka. Star je toliko kot jaz, a se je komaj vselil, tako da ne hodi na našo šolo. Ja, v ponedeljek je zanj 1. šolski dan v naši šoli. In ko so se vselili, so meni dodelili nalogo da mu razkažem našo vas. Ampak počasi mi postaja vedno bolj luštkan.
Ponedeljek. Pridem v šolo. Z mano pride tudi Luka. Predstavi se sošolcem. Jaz ga že poznam, no recimo. Ugotovimo, da se z Majem poznata že dolgo in da sta najboljša prijatelja. Ja, vsi padajo na Maja. On je ql. In potem so vse punce zčele govoriti kako cute je Luka in so ga začele osvajati, jaz pa sem postala ljubosumna. Zato sem bila tako jezna, da sem začela govoriti, da je najbolj grd človek na svetu in take stvari. A izgledalo je, kot da je njega to prizadelo. Bilo mi je žal. Vse sem povedala Zali, ona pa mi je odvrnila: Ja, mislim da boš imela kar nekaj sreče z njim, razen, če ti kaktera druga punca prekriža pot.
Kaj?? Se ji skoraj že zaderem na uho.
Ali ne vidiš?? Zaljubljena si!!!
Zardim in se delam kot da sem na njo jezna in grem domov. Nato pa dobim neko grozilno sporočilo...
20. april 2011
next
23. april 2011
u44021
u44021
Na sporočilu piše:
PUSTI LUKA NA MIRU, ČE NE TI BO ŠE ŽAL!!!!!!!!!MUAHAHAHAHA!!!
NEKDO PAČ....
Vidim, da mi je sporočilo poslalo eno dekle. Na žalost so bile črke izrezane iz raznih revij in časopisov, kot v grozljivkah. Sprašujem se, kdo mi je to poslal. Zdaj je treba malo pobrskati po mojh sošolcih in drugih, ki obiskujejo to šolo. Verjetno je ena punca, ki je ljubosumna name, oziroma je zaljubljena v luka in noče, da bi mi2 hodila. Zala?? Na, ona je srečna z Majem. Čakaj malo. Če je ona tako ljubosumna name, to morda pomeni, da je luka zaljubljen v mene. To bi blo ql!! No gremo naprej. Morda je to Sabina. Ne, ona je trenutno v razmerju. Kaj?? A samo jst nimam fanta, al kaj?? Gremo naprej... Prečešem veliko punc in ne ugotovim ničesar. Zato se odločim da bom mogla nekoliko povprašati po luku. In grem. Do Maja. Ja, saj nisem tako nora, da bi šla k Luku in ga direkt vprašala stvari kot, a misliš, da te ima katera punca posebej rada, ti je ona všeč, tije že napisala kakšno pismo ipd. No in sedaj stojim pred Majevo hišo. Le kaj mi bo povedal
27. april 2011
neext pa lahko das kaksno slikico
27. april 2011
u40060
u40060
next----se strinjam z love-JB..
27. april 2011
u44021
u44021
Pozvonim.m=maj, j=jst
m: (odpre vrata)hej, kaj pa ti tuki delaš??
j: neki uprašanj mam za tebe
m: o čem
j..
m: ali o kom
j: o luku
m: opa... veš glih je pr men na obisku kr prid noter ti bo on vse povedu
j: mmmm...ne, ne, če maš pa obisk, pol pa bolš da ne pridem notr, tk in tk grem k Zali
m: to pa ne bo držal
j: zaka ne??
m: zala bo pršla k men čez prbližn 10 minut
j: ... misla sm k moji sestrični zali
m: tvoji sestrični ni nobeni ime zala
j: mam novo
m: ne verjamem
j: sej maš prou
m: no prid zej notr
j: ne no, grem, če maš obisk
In v tistem trenutku pride zala
z: hej
m: zdravo zala
z: ajda, ka pa ti delaš tuki??
j: mmm
m: no pridta zdej notr
z: no prid ajda
j: ne ne ne ne ne
A ti neji so že čisto tihi, tako da sta jih slišala samo zala in maj, ki sta me dobesedno zvlekla v hišo. Maj mi nato še prišepne: ok, ti bom odgovoril na neki vprašanj, recimo na 3, ampak, pol boš še ti mogla men odgovorit na 3 vprašanja. deal?? in jst mu odgovorimure!!
...
05. maj 2011
u44021
u44021
05. maj 2011
u44021
u44021to sta zala in majto sm jst
to je luka
P.S.: drgač nism jst glih nwm kak emo, ampak drgač ne najdem kakih normal slik
05. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg