Forum
pozdrau :'D .. no pač bom pisala eno zgodbo kr mi je dc upam da vam bo ušeč :'D ..
Jst:

..kličm se Nika in stara sm 16 let.
najboljša frendica:

... kliče se Lucija in stara je 16 let.
moj brat:

.... kliče se Miha in star je 17 let.
sovražnica:

.. kliče se Maja in stara je 16 let.
tip u katerga sm zaljubljena:

... kliče se Žan in star je 17 let.
Biu je zadnji dan pouka.. komi sm čakala da bo zvonilo .. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 driiiiin driiiiiin ... konc pouka! .. usi smo tekli vn in bli fuul veseli .. Maja me je spotaknila in padla sm na tla .. začela se je smejat .. ko sm ustala sm jo udarla .. delala se je ko da jo boli in lih takrat pride Žan! .. reku mi je če sm normalna ? .. rekla sm mu da me je spotaklna in sm padla in pol sm ji sam vrnila.. itak se mu je zlagala kr ji je biu tud njej ušeč! .. reku mi je naj grem proč da me ne vidi .. ko sm šla in se obrnila sm vidla Majo kako se mi smeje.. obrnila sm se nazaj in tekla domou .. ko sm pršla domou ... neext ?
17. junij 2013
Nadaljuj
17. junij 2013
next
17. junij 2013
Next
kolko potrdil za next rabiš?
17. junij 2013
še 1 HAHA :'D
17. junij 2013
okej bom kar nextala jbg ;p .. no ko sm pršla domou sm vrgla torbo gor na podstrešje in šla na fb .. moj računalnik:zagledala sm objavo ki jo je napisala Maja : Nika me je udarla in je zelo nasilna .. mislna sm da jo bom ubila! .. kako si more to napisat od mene ko pa je ona prva začela?! .. samo da se dela Žanu da je neki boga .. joooj še mojga Žana mi bo speljlala! .. ma če mi ga osvoji ji bom zagrenila življenje tko k je ona ga zdej meni ! .. šla sm iz fb in šla pod tuš.. moja kopalnica:Ko sm pršla iz tuša sm se oblekla in šla v trgovine.. kupla sm fuuul stvari naprimer :
In tko naprej .. ko sm šla domou sm zagledala Majo in Žana!.. omg kaj sta delala skupi ? .. rekla sm heej .. onadva pa kar naprej ! .. šiiit mislna sm da bom umrla kar tam ! .. čez neki cajta ko sm pršla domou ..next ?
17. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg