Forum
˝Anna! Vrni mi moj fon!˝sem se drla po vsej hiši in tekla za mojo predrago sestro, ki mi je vkradla telefon!˝Haha! Valda da ne!˝se je tudion a drla in tekla naprej. Kmalu sem jo dohitela, tako da sva obedve padli na tla. Začeli sva se smejati, ampak ko sem se zavedala, da še vedno ima moj telefon sem prenehala in ji iz rok izpulila moj prečudovit telefon. Pokazala mi je jezik in šla v svojo sobo, prav tako jaz. Vrgla sem se na posteljo in telefon dala na nočno omarico. Potem sem se vstala in šla risat. Kaj te češ, to je pač moj hobi. No, naj se vam predstavim medtem ko rišem:

Sem Mia Caroline Patterson. Stara sem 19 in pred dvema tednoma sem končala šolo! To pomeni, da sem free! Živim v Londonu s svojo mamo, očetom in sestro. Mami je ime Jennifer, očetu Edward in sestri Anna, ki je stara 9. Verjetno vas zanima, kaj sem po poklicu. No, sem kozmetični tehnik. Zdaj se lahko zaposlim v vsakem kozmetičnem salonu. Ampak še vedno iščem to prokleto službo. Ja, tak to je. Jutri si bom šla ogledat nek salon blizu naše hiše. Tam delaš kot maserka in kozmetičarka. Verjetno bom oboje. Še kaj? Aja! Nimam fanta, torej nimam problemov! Vsaj tako pravi moja mama. No, več o meni boste izvedeli naprej.

Ko sem končala sem dobila popolno sliko nekih ok:Pospravla sem svinčnik in zvezek na svoje mesto, potem pa se šla umit. Ko sem se umila sem kar brez večerje šla spat. Pač nisem lačna!

Jaz:Anna:


21. marec 2013
next
22. marec 2013
Neexr
22. marec 2013
u67526
u67526
next!
22. marec 2013
Zjutraj me je zbudilo skakanje po moji postelji˝Mia, Mia! Zbudi se!˝se je drla Anna in skakala ˝Ja, ja. Sem že budna˝sem zagodrnjala˝Dan no, danes greš iskat službo, saj veš tisti salon Beauty Miss˝je rekla, jaz pa sem takoj skočla pokonci in Anna se je začela smejati. Zavzdihnila sem in šla v kopalnico, kjer sem se stuširala, umila zobe skratka opravila sem jutranjo rutino. Ko sem bila gotova sem si oblekla neko majico s kratkimi rokavi in kratke hlače. Potem sem si še nadela nekaj zapestnic in verižico. Ko sem bila naret sem šla v kuhinjo˝Jutro˝sem zapela˝Ti bi bila lahko pevka˝je rekla mama, jaz pa sem se nasmehnila. Pred mano je postavila skledo s kosmiči. Začela sem jesti˝Mami?˝sem vprašala˝Ja , miška?˝je vprašala s polnimi usti toasta, masla in margarine˝Danes grem gledat novo službo Beauty Miss in me zanima, če si lahko sposodim tvoj avto?˝sem vprašala ˝Seveda˝je rekla˝Ok, hvala Čaw˝sem rekla˝Adijo˝je rekla. Šla sem na hodnik in si obula svoje all starke, vzela torbico in ključe od avta, potem pa šla do garaže. Tam sem se vsedla v avto in ga vžgala, ter se odpeljala do tistega salona. Avto sem parkirala na parkirišče zraven salona. Ko sem vstopila iz avta sem videla veliko stavbo, ki je bila pobarvana na belo in imela odtenek roza. Na veliki tabli je z velikimi črkami pisalo:
ღ✸BEAUTY MISS✸ღ
Zavzdihnila sem in počasi odprla vrata. Vse je dišalo o raznih kremah za obraz. Bilo je prijetno in skoraj vse v roza stilu˝Dober dan, vam lahko pomagam?˝je vprašal prijazen glas neke ženske. Obrnila sem se in zagledala žensko srednjih let, postavno, veliko, z dolgimi blond lasmi in nasmeškom na obrazu˝Am, ja˝sem rekla˝Kaj?˝je vprašala ˝Am.... torej .... pred kratkim sem končala šolo in tako postala kozmetični tehnik in še vedno iščem službo. Na internetu sem videla, da imate eno prosto mesto˝sem rekla kolikor se da prijazno˝O super. Ja, res jo rabimo in z veseljem te bom sprejela, samo videti moram, kako počneš te stvari˝je rekla, jaz pa sem prikimala˝Boš sprobala kar na meni, greva v masažni del˝je rekla, jaz pa sem prikimala. Prišle sva v veliko in naravnost čudovito sobo:˝Torej, to je prostor za masiranje in sproščanje˝je rekla in se vsedla na blazino˝Ti boš mene zdaj masirala, da vidim kako ti gre˝je rekla in se vsedla tako, da mi je kazala hrbet. Ok, saj ni težko, v tem sem vedno dobra! No, vsaj tako pravi moja mama. Svoje roke sem položla na njen vrat, pravzaprav bolj nižje in ji začela risati kroge in druge stvari ˝Mhm .... kako prijetno˝je rekla˝Ok, to bo to. Odlično ti gre tamala!˝je rekla, jaz pa sem se zasmejala˝Zdaj boš se sporbala kako dobro ti gre ličenje˝je rekla, jaz pa sem prikimala. Šli sva nazaj, kjer sva bili prej in začela sem jo ličit z nežnimi barvami. Ko sem končala se je pogledala v ogledalo in odprla usta. Okej, slabo bo!˝To je popolno!˝je rekla, jaz pa sem se nasmehnila˝Punca, ti si in!˝je rekla, jaz pa sem se nasmehnila˝Hvala˝sem rekla˝Ni zakaj, pridi zdaj z mano˝je rekla in me odvedla do njene pisarne. Tam sem podpisala neke papirje˝No, povej mi še kaj o sebi. Niti imena nevem˝je rekla in zasmejali sva se˝No, ime mi je Mia Caroline Patterson in živim tukaj blizu. Stara sem 19 in imam mlajšo sestico Anno, ki je stara 9˝sem rekla˝Ok, no jaz sem Patricia Diamonds Edward in stara sem 28˝je rekla˝Kdaj pa začnem?˝sem vprašala˝Lahko že jutri˝je rekla, jaz pa sem prikimala. Poslovili sva se in s svojim avtom sem se odpeljala domov.
22. marec 2013
u125267
u125267
next
22. marec 2013
u126931
u126931
next
22. marec 2013
neeeeeeeeeeeext
22. marec 2013
Ko sem prišla domov, sem avto parkirala v garaži, potem sem šla šla noter. Sezule sem se in šla v sobo. Mame in očeta ni bilo doma, Anna pa je bila v šoli. Tako sem cel dan preživela za računalnikom. Ko je bila ura 8 sem se šla umit in šla spat.
Zjutraj sem se zbudila že ob 6. Ja, kaj te češ, zdaj sem bom morala vsako jutro vstat ob tolkih. Šla sem v kopalnico in se uredila. Ko sem bila naret, sem kar peš šla do službe. Po poti sem si se šla kupit kavo in rogljiček v starbucks. Ko sem prišla noter, še ni bilo nobenega. Šla semv pisarno in videla Patricio˝O Mia!˝me je pozdravila in se nasmehnila ˝Jutro˝sem rekla in ji vrnila nasmeh. Pojedla sem do konca˝No, tukaj imaš uniformo˝je rekle˝Hvala˝sem ji odvrnila in se šla na wc preoblečt. Uniforma je bila roza in bela˝No, saj ti pristaja˝je rekla˝Hvala˝sem rekla in se nasmehnila. Službo sem imela od pol osmih do štirih, pet dni v tednu. Ko je bila ura dve, je v salon vstopila lepa punca z dolgimi rjavimi lasmi˝Dober dan, želite?˝sem vprašala in se nasmehnila˝Dober dan. Sem Eleanor in rada bi imela eno masažo in da bi mi naredila en rahel make up˝je rekla˝Ok, greva najprej do masiranja˝sem rekla in jo odvedla tja. Po masiranju sem jo začela ličit˝Kako pa je vam ime?˝je vprašala˝Mia in prosim tikaj me˝sem rekla˝Ok˝je rekla in se nasmehnila˝Nisi ti tista punca od Louisa in one direction?˝sem vprašala˝Ja sem in pripravit se moram na zmenek, saj me pelje.....am....nevem kam˝je rekla in zasmejali sva se. Začela sem ji mazat senčilo na veke˝In koliko si stara?˝je vprašala˝19˝sem rekla˝Res, jaz sem 20˝je rekla˝In kako vama gre z Louisom?˝sem vprašala˝Super! Že dve leti sva skupaj in danes je obletnica˝je rekla˝Bravo! Čestitam˝sem rekla˝Hvala˝je rekla. Nanesla sem še ji šminko in bila je gotova. Pogledala se je v ogledalo˝Wow! To je tako popolno!˝je rekla in zasmejala sem se˝Hvala res!˝je rekla˝Ni zakaj˝je rekla˝Koliko stane?˝je vprašala. Povedala sem ji in plačala je˝Uživajta˝sem rekla˝Hvala˝je rekla˝Adijo˝sem še dodala in pomahala je, preden je šla iz salona in se odpeljala z avtom. Moj delavni dan se je končal in zaprla sem salon, ter se napotila proti hiši. Po torbici sem začela iskat čigumije in pri tem hodla naprej. Kmalu sem začutila močan udarec in padla sem po tleh˝Av!˝sem rekla˝Joj! Oprosti! Res mi je žal! Oprosi, oprosti, oprosti, oprosti.....˝je nek glas cel čas govoril˝Ok, sej je vredu˝ sem rekla. Podal mi je roko, da sem lahko vstala. Pogledala sem gor in videla zadihanega, fanta, ki me je gledal z modrimi očmi˝Niall˝se je predstavil˝Mia˝sem rekla˝Lepo ime. Pa še enkrat oprosti, ker sem bil tak neroden˝je rekel˝Hvala, pa ok je˝sem se zasmejala in nasmehnila se je˝Bi šla za opravičilo....am...na...z-zmenek?˝je vprašal˝Lahko˝sem rekla ˝Ok, danes ob osmih pridem po tebe˝je rekel in se nasmehnil. Prikimala sem in izmnjala sva si š številki in povedala sem mu kje živim, potem pa sva šla vsak v svojo smer.
24. marec 2013
next
24. marec 2013
u126931
u126931
neext*-*
24. marec 2013
u67526
u67526
next!
24. marec 2013
Ko sem prišla domov, utrujena sem se vrgla na kavč. Tam je sedela Anna˝Hey, utrujena?˝ je vprašal, jaz pa sem prikimala˝Ne boš verjela!˝sem zavpila in jo pogledala˝Kaj?˝je vprašala˝Danes grem na zmenek!˝sem zavpila˝Bravo!˝je rekla in me objela˝Ampak, kaj naj oblečem?˝sem vprašala˝Preprosta bodi˝je rekla, jaz pa sem prikimala in šla v svojo sobo. Imela sem še časa tri ure in pol. Preveč. Odločila sem se, da se od šestih grem uredit. Zato sem šla na fb in pogledala nove objave. Nič ni bilo pamatnega, zato sem računalnik vgasnila. Ura je bali že pet čez šest, zato sem si šla umit lase in telo. Ko sem prišla iz tuš kabine, sem se obrisala in si brisačo zavila okrog telesa, druga pa okrog las. Potem sem šla v sobo in v omari poiskala ene kratke hlače in majico. Potem sem si to oblekla in šla nazaj v kopalnico. Tam sem si lase posušila in si naredla čop. Čisto rahlo sem se namazala in se naparfumirala, potem pa sem bila gotova.Ura je bila osem. Kak je to hitro minlo! Vzela sem si torbico in šla ven. Ravno takrat pa je pozvonilo. Šla sem odpret vrata in pred njimi videla popolnost. Nialla seveda˝Zdravo˝sem rekla˝Hey˝je rekel˝Lepa si˝je še dodal, jaz pa sem zardela˝Hvala˝sem rekla˝Greva?˝je vprašal, jaz pa sem prikimala in šla ven iz hiše, nato pa zaprla vrata˝Kam pa sploh greva?˝sem vprašala, ko je speljal na cesto˝Boš videla˝ je rekel˝Ok˝sem rekla in pogledala skozi okno. Bilo je še svetlo, ampak ni bilo več sonca. Kmalu sva speljala v nek gozd˝Am...kje sva?˝sem vprašala, ko sem že mislila, da me bo ugrabil˝Boš videla˝je rekel in gledal na cesto. Kmalu sva prišla do nekega starega parkirišča. Zraven je bila še stara gostilna, na drugi strani pa veliko jezero˝Pridi˝je rekel, ko mi je držal vrata, da sem lahko izstopila in to sem tudi naredila˝Hvala˝sem rekla˝Ni zakaj˝je rekel in zaprl vrata. Potem sva šla mimo gostilne, globje v gozd. Tam je bil majhen zalivček in eno veliko drevo, pod njo pa miza. Samo miza, dva stola, krožnik, pribor, vaza in notri ena vrtnica. Prt so krasile cvetovi vrtnic in tri svečke. Na tleh, pa so bili tudi cvetovi vrtnic. Okoli drevesa, so bile obešene lučke za na božično jelko, ki so utripale. Bilo je čarobno. Okoli tega pa so stala sama lepo obrezana grmovja in nekaj dreves˝Wow!˝sem rekla˝Ti je všeč?˝je vprašal˝Še vprašaš?˝sem rekla. Šla sva do mize in odmaknil mi je stol, da sem lahko sedla, potem pa se je še on. Kmalu je prišel nek gospod in pred nama dal krožnika s špageti˝Hvala˝sem rekla in se nasmehnila˝Dober tek˝je rekel in se nasmehnil˝Hvala enako˝sem rekla in nasmehnila sva eden drugemu. Jedla sva, se smejala in pogovarjala. Potem sva še malo sedela ob jezeru, dokler nisem mogla domov. Odpeljal me je do moje hiše˝Hvala˝sem mu rekla˝Ni zakaj˝je rekel. Poljubila sem ga na lica in šla noter.
28. marec 2013
next
28. marec 2013
u126931
u126931
next!
28. marec 2013
next
13. april 2013
next+NOVA BRALKA
25. april 2013
next
26. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg