Forum
Npisala bom namišljeno zgodbico.
Sem Any.Stara sem14 let imam najboljšo prijateljico ime ji je Manja.Doma imam starejšega brata Williya star je 16 let.Mama in oče se obnašata zelo otročje.Doma nismo preveč bogati a imamo nekaj več denarja kot ostale sošolke.Pri Manji so zelo bogati.Manja včasih tudi prespi pri meni.Rada pomaga sošolcem in sošolkam.Na naši šoli je najbolj popularna Vanesa.

jas

Manja

brat Willy

moja starša

Vanesa
14. avgust 2012
next?
14. avgust 2012
next
14. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. avgust 2012
next
15. avgust 2012
u87258
u87258
next!!!
15. avgust 2012
Zjutraj zvoni budilka drin,drin,drin budilko vržem v tla in se počasi oblečem imela sem veliko lepih oblačil.Pojedla svoj zajtrk in me pred vrati že čakala Manja za v šolo šli sva v šolo.učiteljica je bila v razredu in polke nje je bil lep fant ime mu je bilo alex.

učiteljica nam ga je prestavila in rekla da je naš sošolec.Po pouku me je Alex čakal pred vrati
on:hejj!kaj maš ob 16.00 kaj časa??
jas:ja mam zk??
on: ja mislo sem da bi se dobla pri jezeru pa obleči se v kopalke skupaj se bova kopala
jas:ja to bi blo odlično
ko sem prišla domov sma šli z Manjo kupovat kupila sem si lepo oblekco,čevlje in torbico.

obleka

čevlji

torbica
Ura je bila 16.00 in odšla sem počasi na igrišče tam je bil on.Čakal me je.
jas: oo.
on: hejj..kako si lepa.
jas:tnxs.no ti si tuji lep
on: eh daj no...
jas: naj te ne bo sram pred mano saj sem tak ali ta....

On pa me je poljubil.Bila sem zelo ganjena&vesela.On je pa rekel naj ne bom jezna nanj saj me zelo ljubi bila sem vesela.Pospremo me je do doma.In me za slovo poljubil.Vsa srečna sem šla v svojo sobo.Šla sem na svoj komp.In pogledala novice na fb-ji.Mela sem eno sporočilo in eno prošnjo za prijatelstvo oboje je bilo od Alexsa.Bila sem zelo vesela.Naslednji dan je bila sobota.naenkrat v mojo sobo prileti Williy in reče hej zaspanka zbudi se Vanesa je prišla!sem se oblekla in šla pogledat ka dela ta važička tu.In prišla sem dol in jo potegnala za rokav ven.
jas:kaj delaš tu??
ona:ja nič???
jas:zk pa si te tu?
ona:zato ker ...ne pozabi da sem jas glavna na šoli ne pa ti Any.
jas:ja zk pa to men praviš?
ona:ker se mi zdi da hočeš bit glavna na šoli!
jas:ne nočem bit taka kot ti! zdaj pa idi prosim!¨
letela sem po telefon in poklicala alexsa in mu rekla če se lahko dobiva kje in on je rekle seveda.dobila sva se pred šolo.prišel je in me poljubil in rekel kaj je bilo tako nujno..ves čas sma se pogovarjala dokler ni prišla...

next??
15. avgust 2012
ena pomota pri čevljih sem dala dve sliki gor
15. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15. avgust 2012
Nexxt
15. avgust 2012
u59458
u59458
Neeeeeeeeeeext
15. avgust 2012
next
16. avgust 2012
jutri nextam!! zde se mi ne da!
16. avgust 2012
nextaaj
17. avgust 2012
....Vanesa.Skrila sva se bol za kot in čakala če se bo kaj zgodilo.Šla je mimo naju in naju za srečo ni opazila.potem sem se jas odpravila počasi domov.Mama in oče sta me že čakala.Ko sem prišla sta me gledala srečno ko sem stopila noter pa sta se drla name kot hodim tako dolgo rekla sem da sem se dobla z Alexsom.Oče me je razumel a mama se je spogledovala z očetom.Njuno vprašanje je bilo če želim kaj imeti s Alexsom.Rekla sem da bom videla in odšla v sobo.Poklicala Manjo pogovarjali sva se kako uro potem sem v svoji sobi prižgala TV in gledala telenovele poleg gledanja sem sanjarila če bi bila tisto midva.Zaspala sem naenkrat pa pride v mojo sobo Williy in reče da je večerja.Zdelo se mi je čudno zk je dans bil Willy tak miren prišla sem v jedilnico se najedla in odšla spat.Zjutraj je bila šola zbudila sem se ob 7.30 mogla sem pohitet pred vrati me je čakal Alexs in rekel če se bi peljala z njim reka sem da z veseljem.Učiteljica je bila v šoli zelo jezna saj smo pisali v petek matematične teste.Ko sem dobila sem bila zelo vesela saj sem dobla db(3) naenkrat slišimo nek krik bila je vanesa vsi smo utihnili
ona:kaj?!pisala sem cvek!
cel razred je padel v smeh.učiteljica se je zadrla.vsi smo bili tiho.Vanesi je rekla veš kaj? idi se rajš učit k pedagoginji! Vanesa je odišla.Ko sem prišla domov me je Alexs poklical in vprašal če lahko pride kaj k meni rekla sem da ja.Prišel je mama se je zadrla da mam obisk letela sem po stopnicah skoraj sem padla a me je rešil alexs skočila sem mu v objem.Mama me je vprašala ali ga ljubim ali ne??rekla sem da ga.Povabila sem ga v sobo.Skupaj sva zaspala.Zjutraj je bila šola Alexs pa ni imel stvrai za šolo niti oblačil vprašala sem Williya če ima kaj oblačil viška.Obleko se je in od Williya stare zvezke in torbo in odšla v šolo.Ko je bilo konec pouka sem odšla domov in se z Manjo doble na igrišču tam je bil tudi Manjin fant Matic.Manja je bila zelo vesela in me je vprašala al mam kakega tipa rekla sem da ja. Bila je vesla skupaj smo odšli domov.Doma sem šla ležat na posteljo in zaspala.Zjutraj me nekdo leži polek mene to je bil....
17. avgust 2012
Matic
učiteljica s testom od Vanese
17. avgust 2012
u84724
u84724
next!
17. avgust 2012
neext
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
okej zdaj bom nextala
.....srčkana muca.Na začetku sem se je malce prestrašila saj nisem vedela kako je prišla v mojo sobo.Se vstanem in naenkrat pride Alexs in mi reče vsa naj naj.Te sem se spomnila da sem danes povabila vse prijatelje k nam domov na rojstni dan.

(KLIKNI NA POVEZAVO)

Zabava se je pričela mojo sobo sem spremenila v popoln disko uživali smo zabava je bila do 6h zjutraj.Naslednji dan sem se mogla vstat rano saj je bila tetina in stričeva proslava.mogla sem se obleč v lepo obleko obleko sem iskala celo večnost po omari. in našla sem jo.

Jaz sem še zraven povabila svojega fanta Alexsa.Bil je zelo lepo oblečen pravi kavalir.In na tetini in stričevi obletnici smo bli dolgo v noč zabavali smo se in pili.Prišli so še sosedi mene je moj fant peljal nazaj.In mi je rekel adijo lepotica zdaj moram k svoj ženi.Gledla sem ga čudno.In sem mu rekla naj ne hodi več k meni in zaluputnila z vrati.Naslednjo jutro pozvoni zvonec mama je šla otpret in videla alexsa in me je poklicala vprašala sem kdo je?
M:Alexs
jas:nočem ga videt naj gre k svoji ženi tako kot je rekel sinoči!
Alexs: oprosti po pomoti sem rekel!
jas:nisi.če bi bi se ustavil in me objel opravičeval bi se mi a nisi!
alexs je odišel jas pa sem prletela dol in mu cela zajokana vprašal zakaj me varaš? no ona ali jas adijo!Next?
20. avgust 2012
next
20. avgust 2012
u84724
u84724
next!!!!!
20. avgust 2012
next!
23. avgust 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/fashion-in-love/40651/

Še lahko kdo to prebere??

jutri ali pojutrejšnem nextam!
23. avgust 2012
u90549
u90549
next
29. avgust 2012
okej nextam..

Naslednji dan je bil drugačen bil je deževen dan in za povrh pondeljek.Učiteljica je bila tečna saj sem bila zelo žalostna od sobotnega vedenja Alexsa nas mano.Odšla sem domov.

Odšla sem v svojo sobo v moji sobi pa je bil Williy.Rekel je da bo odišel smo to še naj naredi okej?? rekla sem da ja.Šla sem v kuhinjo in mi je mama naredila slalsne palačinke.

Nisem mogla vseh pojest in sem jih malo pustila odšla v sobo in zaspala saj do večera sem se šla umivat in spat.Oče in mama sta opazila da jas skoraj po cele dneve spi.Peljala sta me zdravniku komaj sem še bila budna doktor je rekel da imam neko bolezen ki še ni zdravila starša sta se zelo prestrašila in me peljala domov šla sem spat in spala.
Mama in oče sta začela kriviti za to Alexsa.A on se ni pustil šel je na policijo in prijavil da ga moja starša krivita da je kriv.Policija je prišlana naše dvorišče in sem pogledala čez okno in so klicali mojo mama in očeta.Šla sta na policijo in sta tam bila skoraj en dan jas sem bila doma lačna in žejna a če sem se vstala iz postelje sem takoj zaspala.
29. avgust 2012
u90549
u90549
next
02. september 2012
kaj še bo sploh kdo bral če boste brali izvolte če pa ne pa nič
19. oktober 2012
next nova bralka
19. oktober 2012
u84724
u84724
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
20. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg