Forum
u126608
u126608
Živjo!
Napisala bom eno fantazijsko zgodbo. Govorila bo o letečih ljudeh, ki imajo posebne sposobnosti. Lahko bruhajo ogenj, vodo, led. Vsak ima pernata bela krila. Rekla jim bom... araguni. Upam, da boste brali.
¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤
LISSA
Oi! Sem Lisa Katharine Caldow. Sem aragun. Upam, da veste, kaj to pomeni. Tudi moj oče je aragun, mama pa je umrla pri porodu. Pogrešam jo. Pravzaprav pogrešam nekoga, ki bi skrbel zame. Ati se ni na novo poročil in je veliko časa z doma. Ne vem kje, saj ne hodimo v službe. Samo v šole. In nekaj vam povem: sovražim šolo. Najraje bi bruhnila ogenj in jo zažgala. Aja, moj oče bruha led. Zelo... praktično, če vprašate mene. Čeprav je tudi ogenj popolnoma v redu. Imam najboljšo prijateljico Kate. Tudi ona je aragun in skupaj obiskujeva šolo za aragune. Ona bruha led, kot moj očka. Pravijo, da je ogenj nekaj posebnega, saj je zelo redek. Jaz ne mislim tako. Zakaj bi bil? Ati mi je povedal, da je tudi mama bruhala ogenj. Ognjeni aragun. To bi se lepo slišalo! Ampak, dovolj nakladanja. Ravno sem bila na poti v šolo, ko mi je naproti pritekla Kate. "Živjo, kaj pa je?" sem jo začudeno vprašala. Zadihano mi je odgovorila: "Pouk odpade. Greva!" Potegnila me je za sabo. "Kam pa?" Še vedno sem bila začudena. "Boš že videla!"
Next?
15. junij 2013
u136908
u136908
Neeeext
16. junij 2013
u126608
u126608
Hwala za next! Ta next je za ภยtєllค♥ɠเгl, ker je edina nextalaLISSA
Kate je letela pred mano, jaz pa sem hodila. Pravzaprav mi je bilo brez veze, da si aragun. Raje bi bila navaden človek. Čisto navaden... Iz razmišljanja me je prebudila Kate, ki me je prijela za roko in dvignila. "Nisem vedela, da lahko dvigneš tako težo!" sem zakričala Kate, da bi me v vetru kaj slišala. "Saj jaz tudi ne!" mi je zakričala nazaj. Kate je priprla oči. Dobro sem poznala ta pojav. Bruhnila bo led. "Kate, ne! Ne smeš!" sem jo opozorila. To je bilo res- nismo smeli bruhati zunaj šolskih zidov. Celo pri odraslih je bilo nezaželjeno. "Oh, daj no! Sigurno mi bodo enkrat pustili!" mi je zakričala Kate in že hotela bruhniti, ko sem jo prekinila z ostrim krikom. Moja prijateljica je zavila z očmi in me pogledala ter odložila na tla. Kar veliko je preletela in zato je bila izmučena. Kadar je aragun izmučen, mu ni dobro težiti. Lahko pobesni. Začela sem jo miriti: "Kate, veš da to ni bila dobra domislica. Pojdiva zdaj domov, se zabavajva, glejva kakšen dober film... V redu?" Kate je prikimala. Spet je bila vesela in odleteli sva domov. Očka je bil v kuhinji in jedel zajtrk. Ker naju ni pričakoval, sva se odločili, da ga ustrašiva. Neslišno sva zleteli k vratom kuhinje. Šteli sva. En... dva... tri! "BAA!!!!!!" sva zarjuli na atija.Ta se je tako ustrašil, da je izpustil sendvič, ki ga je jedel iz rok, ter se zvrnil po tleh.
Next?
16. junij 2013
u136908
u136908
Neeext btw no problem
17. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg