Forum
Odločla sem se da bom napisala eno zgodbo ni resnična in upam da vam bo všeč.Odkar je minila moja 2 leti in pol trajajoča zveza je minilo že kar nekaj mesecov in v temu času nisem bila niti pol toliko srečna kot sem danes. Ne bom rekla da je za to kriv kakšen moški ker ni. Enostavno sem za svojo srečo po dolgem času kriva spet sama in samo jst. Stanje v šoli je fenomenalno z starši se zaradi tega prfektno razumem in občutek imam da bo tako tudi ostalo, sestra me ne tečnari naj bom malo manj na računalniku saj sem uporabo zelo zmanjšala in sem tam samo takrat ko je potrebno ali res čutim potrebo. Prijatelji so začeli name gledati drugače saj sem na večih zabavah kot sem bila prej in ker se res vživim v dogajanje in uživam da sem tam in se zabavam pa čeprav brez alkohola česar ne razumejo najbolj. Najbolj pa sem srečna in vesela ker sem zadovoljna sama s sabo z odnosom do sebe in do okolja ker sem se res spremenila in to na bolje in ker sem postala ponosna na te spremembe ker vidim da mi prinašajo samo dobre stvari. Lahko se mi zgodi tudi kakršna koli slaba stvar prenesla jo bom z dvignjeno glavo in jo čim prej rešila potem pa odšla naprej v življenju in pustila za sabo samo preteklost. Začela sem živeti za ta trenutek v katerem sem pa čeprav so načrti tudi v prihodnosti ampak mislim si kar bo pa bo usodo imam tako že zapisano in jo ne morem spremeniti tako da lahko samo čakam kaj se mi bo res zgodilo. Želim si postati pisateljica, učiteljica, mati 3 otrok, lastnica svoje hiše, ponosna žena, iskrena prijateljica, nekoč ponosna in prevdarna babica. Ampak kaj od tega se mi bo res zgodilo prepuščam usodi in zvezdam jst pa se bom čim bolj potrudila da sanje uresničim. In če mi je namenjeno da jih bom jih pač bom drugačo pa bom stopala po poti ki mi je namenjena. Trenutno se ne obremanjujem kaj bo in tudi se ne mislim. Uff koliko je že ura je edina misel ko zaslišim piskanje opolnika da bo počasi treba zapreti oči in poskusiti zaspati, prav nič nisem zaspana ampak vem če zdaj ne bom zaspala bom zaspana potem ves dopoldan in ob pouka ne bom odnesla nobene uporabne informaciji zato raje izberem spanje kot pa bedenje pozno v noč. In čeprav mislim da ne bom mogla zaspati se mi kmalu stemni pred očmi in naslednje česar se spomnim je zoprni zvok budilke ki naznanja da je čas da se odpravim v šolo. Še preden se mi uspe do konca urediti že zaslišim trkanje na vratih in vem da je to moja predraga sestrica zato zavpijem naprej in še brskam po omari ali je mogoče še naj drugega boljšega za kombinirati.


04. marec 2012
next
04. marec 2012
še 1 next
04. marec 2012
ok jaz bom nextala
.............................................................
Saj si čisto v redu nič ti ne manjka prav prečudovita si in prav ponosna sem na to da je taka lepa in pametna punca moja sestra. In to ni še vse ta punca ima še smisel za modo in najverjetneje še edina od punc vsaj malo zdrave pameti da se ne spušča v odnose s fanti ampak se raje posveti svoji izobrazbi in sebi kot osebi." "Hvala sestrica res mi veliko pomenijo tvoje besede. Misliš da nebi bilo bolje če bi oblekla kaj drugega? Res paše skupaj?" "Daj ne sprašuj neumnosti ker dobro veš ti in vsi drugi tudi da kar ti oblečeš vse paše skupaj in je barvno usklajeno da bi bilo bolj že skoraj težko. Ne vem zakaj se ti ne ukvarjaš z modo ker bi ti res dobro šlo in še talent imaš. Predvsem pa vedi da ti tega ne govorim ker bi bila moja sestra ampak ker je to resnica." "Kaj si pravzaprav želela?" "Ja no pač to je pa drug malo večji problem ampak vseeno vem da mi boš pomagala ker si moja sestra in..." "Naravnost!" "Pojdi z mano in mojmu fantom in še enemu njegovemu prijatelju na kavo prosim." "Samo na kavo ali sta naju s tem mislila mogoče tudi spoznati in nazadnje načrtujeta celo da naju spravita skupaj?" "Ne samo navadna kava ker mu je pač obljubil da bo z njim preden sem mu jst rekla in njegov prijatelj bi se počutil gotovo neprijetno če bi bil sam z nama." "Ja v redu pridem ampak ne pozabi pa nečesa." "Počakam te pred šolo da greva skupaj. Tako kot zmeraj sestrica moja kadar greš kam z menoj.


04. marec 2012
prosim berite
04. marec 2012
next pa če prav ne berete
.....................................................................
To pa je bilo res vedno kadar sva bili zmenjeni da greva kam skupaj kar se je zadnje časa dogajalo zmeraj pogosteje in ne vem kaj to pomeni me je počakala pred šolo pa čeprav je imela veliko prej konec kot jst. Imela sem občutek da postajava prijateljici in ne samo sestri. Na koncu je končno odpeketala iz sobe da sem se jst lahko v miru uredila in čez kakšnih 10 minut sem že kot vedno čakala sestro da pride in da greva v šolo. Že odkar polnim sva v šolo hodili skupaj in ne verjamem da se bo kaj v to smer spremenilo. Kot po navadi v šolo prideva pred vsemi ostalimi pa čeprav sva si že obljubili da bova od doma odhajali pozneje ne moreva iz svoje kože. Včasih nama to tudi prav pride ko je treba na hitro napisati še kakšno nalogo ki sva jo pozabili narediti ali pa se nama ni dalo. Mogoče pa tudi ponovno prebrati kakšno snov katero sva prašani ali pa jo pišemo.


05. marec 2012
u78933
u78933
next
05. marec 2012
Jst sem današnji odvečni čas potrošila za sanjarjenje o tem kako bo po pouku na kavi. Kdo je sploh ta fant ali ga mogoče poznam in ali sem res še vedno prepričana da si ne želim ob sebi fanta? To so bila glavna vprašanja ki so odmevala v moji glavi odgovorov zanje pa ni bilo. No bil je samo eden in ta se je glasil 'Počakaj na konec pouka'. Ja saj bom sem si kar sama sebi odgovarjala pa čeprav sem vedela da je zamanj. Čas pri pouku je mineval kot bi mignil in sploh ne vem kaj smo jemali pri urah ker sploh nisem bila zbrana saj sem z mislimi bila vedno na kavi. In zdaj bom končno izvedela odgovore na vprašanja ki sem si jih zastavljala že na vse zgodaj zjutraj. Ko sem prišla pred šolo me je tam že čakala sestra in bila je vesela zato sem si tudi jst nadelala nasmeh in končno je bil ta nasmeh tudi zares iskren. "Komaj sem že čakala tole kavo." Nisem prav nič ovinkarila ko sva začeli hoditi proti kavarni."Po resnici povedano sploh ne vem če gremo na kavo ampak saj ti bo moj fant vse razložil prav tako pa tudi meni ki nisem še čisto seznanjena z njegovim načrtom." V tistem trenutku sem bila malo razočarana a vedela sem da bo vseeno nekaj zanimivega in to je bilo še edino zaradi česar sem bila tam in z odločnimi koraki hodila naprej. Kmalu sva prišli do kavarne pred katero naju je že čakal sestrin fant. Sledilo je seveda nekaj pozdravnih poljubov potem pa njegov govor kaj se bo dogajalo danes in zakaj želi da sem zraven. No na koncu se je seveda izkazalo da se je to izmislila moja sestra ampak vseeno mi je bilo. Ugotovila sem da prijatelj sploh ni prijatelj ampak je njegov mlajši bratranec kateri se je preselil k njim ker so se njegovi preselili v Nemčijo.In zdaj je temu bratrancu seveda treba razkazati mesto in tudi malo njegovo okolico da se privadi na vse skupaj in prav mu je obljubil sestrin fant. Kateri pa takrat še malo ni slutil da bo sestra želela da sta skupaj. No in ker ni želela da so potem sami trije je zraven povabila še mene da bo nič hudega sluteč fant ki pričakuje samo bratranca imel družbo. In vse se mi je zdelo še nekako lepo in prav dokler nisem zagledala fanta ki je korakal proti nam. "Hej stari moj si končno le prišel naj ti predstavim to je moja punca to pa je njena sestra." "Ja saj midva se tako ali tako že poznava.Mojca kajne?" "Ja Mojca sem ti pa si če se prav spolnim Gal." "Prav si si zapolnila." Nasmehne se in jst njemu prav tako.


06. marec 2012
u78933
u78933
next
06. marec 2012
next
11. marec 2012
"Jst sem pa Emelina ampak vsi me kličejo Ema tako da tebi tudi ne bom nič zamerila." Se predstavi še moja sestra. "Mene pa upam da poznam ampak se bom za vsak primer še jst predstavil ime mi je Žiga kličeš me pa lahko kakor želiš." Se še na koncu malo v šali malo pa zares predstavi sestrin fant. "Od kje se pa vidva pravzaprav poznata?" po kar nekaj času tišine vpraša Žiga. No tega sem se najbolj bala čeprav res ni bilo kaj takega. "Če ti povem po pravici stari malo razmisli in si boš kmalu prišel na jasno." še preden lahko jst odprem usta odgovori Gal. Žiga kar nekaj časa razmišlja in res hoče najti nekaj kar bi lahko rekel in bi bilo popolnoma logično a na njegovem obrazu se mu vidi da ne ve kaj naj reče. "Ti jst povem da ne boš preveč izmučil svoje sive celice ker je to zelo nevarno."
Zasmejimo se vsi a v naslednjem trenutku Žiga že tako grdo gleda Gala da sem mislila da bosta začela kar sredi ulice s pretepom. "No pamet naša pa povej kaj jst ne vem." "Vpisala sva v isto šolo, sva isti letnik in če se poznava sva najverjeteneje sošolca kajne?" "Sošolca sta?" začudeno vpraša moja sestra. "Ja sošolca sva ravno danes je bil moj prvi dan pri pouku in kar lepo mi gre sploh ker moram pri vseh predmetih sedeti zraven tvoje sestre." Zardela sem a vseeno sem se vsaj meni se je v tistem trenutku zdelo da sem se dobro odzvala. "Ja najbolj pridni morajo biti skupaj da se vidi potem kdo sodeluje ne pa da so pomešani po vsem razredu." "Oprosti ampak Gal še nikoli v šoli ni bil priden." "Bo pa zdaj saj nikoli ni prepozno." Žiga plane v smeh, Gal pa ga ošvigne s pogledam ki bi lahko ubijal. Dobro da se ne zaveda da vse skupaj vidim in tudi vem kaj želi z vsem tem povedati. Ema me dregne in namigne ali vidim kako se obnaša Gal. Jst jo samo jezno pogledam hkrati pa pokimam z glavo.Priznati si moram da je Gal kar lušten fant in kolikor ga za enkrat poznam se nebi branila tudi kakšne zveze z njim.Odšli smo naprej in Žiga je kar nekaj razlagal kje je kaj in zakaj. "Daj Žiga povej kje ste vi doma in kje je šola. To je pa to drugu bo pa že sam sčasoma ugotovil." Žiga malo jezen name malo pa tudi ponosen da je kdor koli kaj rekel s hitrimi koraki in po bližnicah odide domov. "No tukaj smo doma, kot Gal že veš." "In kako se zdaj pride do šole?" Vprašam jst ker imam že vsega dovolj. "Enostavno si u izi vzameš po tejli ulci gor in ko zagledaš šolo potem samo po travi in si že pred šolo." "Veš kako in kaj?" Izgovorim in že zrem v Gala."Ja nekako bi se znašel ampak saj bo nekaj časa hodil z mano Žiga vsaj upam." Odgovori Gal in pogleda Žiga "Zdajle nekaj uvodnih dni mogoče za drugo bova pa potem videla kako bo zelo drugačen urnik ima kot jst." Strokovno da bolj nebi mogel odgovori Žiga. "Kaj pa potem sploh delamo tukaj?"Vprašam sama sebe a kmalu se zavedam da tega nisem rekla samo v svojih mislih ampak tudi na glas. "Halo! Kraj bo že sam spoznal skozi čas ne rabiš mu ga razkazovati, važno je da ve kje je doma. Pa četudi ve samo naslov, taksi služba se vozi okrog in lahko te pripelje iz kjer koli. Če pa kdaj koga vprašaš te pa tudi od tega ne bo pobralo. Raje pojdimo nekam na kavo ne pa da zapravljamo čas za brezzveze." "Sestrica midvi bi morali tako ali tako domov." "No potem se bomo pa kdaj drugič zmenil za kakšno kavico. Mojca midva se itak vidva jutr v šoli kajne."
11. marec 2012
u78933
u78933
next
12. marec 2012
neeeeeeeeeeeeext
01. april 2012
next
15. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg