Forum
zgodba je napol resnična *___*

ime mi je maja .stara sem 14 let.imam bff andrejo .

pišem kot maja..

driinnn ..budilka že zvoni ..so poletne počitnice,ampak ker starsi z mano delajo kot z dojenčkom,sem mogla usak dan ustati ob sedmih in iti k babici.bila sem zaspana,saj sem se celo noč pogovarjala po telefonu s frendico..šla sem u kuhinjo in popila malo kave,ki jo je mami pustila,da bi se malo zbudila..moj bratec klemen je še spal .star je 9 let in je zelo pameten.šla sem se oblečt.oblekla sem nekaj čisto usakdanjega,majco in kratke hlače,uredila sem si frizuro in šla zbudit klemna.naenkrat je nekdo potrkal na vrata našga stanovanja.odprla sem .bil je moj dedi.klemen je medtem že ustal . jaz pa sem si šla uredit makeup.nato smo se odpeljali v hišo kjer živita dedi in babi.bilo je zelo bedno,cel dan sem gledala filme.ob 16.00 je po naju s klemnom prišel oči . pohiteli smo,ker se mi je modilo,ker sem bila zmenjena z andrejo.tisti dan sva nameravali iti na skrivaj u shopping,ker so najni starši čudni in nama nikamor ne dovolijo.torej,kupili sva si veliko novih oblek,saj se bo kmalu začela šola.ko sva prišle iz trgovine,sva tm vidle kup najnih sošolceu.ker nisva priljubljeni ,so naju ignorirali.ob 18.00 je andreja morala iti domou.nato pa me je nekdo poklical.obrnila sem se. bil je moj boy bff tim.pozdravila sem ga in usedla sva se na klopco.

js-m tim-t
t:hey kaj pa ti tuki
m:ah nč shopping pa too.
t:a greva na sladoled js častim.
m:itaq.
nisem še omenila da je tim najlepši fant u naše m razredu in nevem zakaj se druži z mano ,grdo piflarko.že odkar ga poznam mi je zlo ušeč in upam da sm tut js njemu,ampak dvomim..
next?
19. avgust 2013
next
20. avgust 2013
tako sva s timom šla na sladoled.js sm uzela cookie,on pa čokolado.pogovarjala sva se o usem mogočem . potem sva šla na šolsko igrišče .usedla sem se na klopco.potem pa se je zraven usedla še ena punca.
m-js t-tim n-punca

j-tim kdo je to?
t- ammm ..maja,to je moja prijateljica nika.
n-heej

ko smo se tako malo pogovarjali,sem s kotičkom očesa opazila,kako je tim objel niko.bila sem žalostna,saj je očitno timu nika ušeč .. hitro sem šla stran .slišala sem tima,kako me je poklical,ampak sem ga ignorirala.skrila sem se za drevo približno 20 metrou od njiju in začela snemati s telefonom.posnela sem njun pogovor:

t- haha zakaj je ta kurba šla a je mal retardirana.
n-očitno je vidla kko si me objel.
t-hahaha ona je vame al kaj ? vedno sm biu njen frend sam zato da sm jo izkoristu za domače naloge pa dnar.js mam itak tebe..

nato sta se poljubila.. stekla sem stran .odšla sem u gozd ,ki je bil v bližini in splezala na drevo..tam sem začela jokati.nisem mogla verjet,kaj mi je tim naredil.posnetek sem hitro dala na facebook,da bodo sošolci tima zasovražili.ampak ne.komentarji so bli taki:
ne morš pomagat če si pa tok grda.

kurba ena tim je čist legenda.

šla sem domov in use povedala andreji.

a-nemorm verjet da ti je to naredu.
m-js tut ne
a-jutr je prvi šolski dan.se mu boš že maščevala u šoli.
m-nočm se mu maščevt sam rada bi da bi usi zvedl kakšen je.
a-sej tut bodo.
m-no bye se vidva jutr.
a-baay.

next ?
21. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg