Forum
Riiing Rinng ..... Me vrže moja stara budilka iz tople postelje.Začne se moja najhujša nočna mora začetek novega dneva,seveda je vse prej kot obetaven.
Mama se že dere iz pritličja vstani pospravi toin ono in tisto tam ..... Hjo nikoli se neneha,enkrat bi se rada zbudila v toplem jutru brez pospravljanja na vse zgodaj,ampak nič zato sem že navajena.Oblečem se ter pospravim si nataknem očala in odhitim do šole.
Aja sem Lonna in sem stara 16 let hodim na gimnazijo,doma imam pravo sranje če se temu tako reče,da vam razložim situacijo:
imam starejšega pol brata po imenu Joe, ki je daleč od mene on se tako ali tako samo zabava ampak useno mi je njegov način življenja ušeč nepusti se izkoriščati tako kot jaz.
Moja mama zgleda da ima porodno depresijo saj pričakujemo punčko( je že v sedmem mesecu),oče živi ločeno zato sem usak vikend ter praznike pri njemu,in ja neme spraševati kje je zanosila še sama nevem.
In na vrsto pride moj enako stari brat Tom,on je tudi čisto nasprotje učasih se sprašujem, če me je prinesla štorklja?On pa je zarazliko od mene popularen na šoli ima povprečne ocene in s puncami ravna ....... Učasih hodi kar z 2 na enkrat bolje, da kar preneham.

In tako se začne moj dan že sedem mesecov.Ampak v vsem slabem je tudi nekaj dobrega,imam najbolšega prijatelja Roka, res da je moj najbolši prijatelj ampak v njega sem zaljubljena že od 8 razreda,ampak zdi se mi, da on do mene ne čuti ničesar no res,da mu nisem nikoli nič rekla ampak .... saj je vseno itak ima pa punco Kate,ki pa je zelo razvajena na moj okus.
In kot vsako jutro se oblečem po svoji modi (res, da mi ni vseeno kaj drugi menijo o meni ampak jaz sem si ušeč in zaradi drugih se nebom sekirala) in odhitim na postajo tam pa me že čaka Rok.Danes je pa zelo pozoren do mene prinesel mi je mašnico za v lase.Awww.... kok bi mu skočila v objem in ga začela poljubljati paa... Ne punca stoj zaseden je ! Se vmislih ustavim.

R- rok L-loona

l- hvala za mašnico (in si jo pripnem v lase)
r- nzk ni problema , amm... ej a bi pršla po šoli k men pomagat mi dokončat program za fiziko
l- ja ja ni problema

Nekaj časa zrem v ono in razmišlam bi mu kaj rekla raje ne, nebi rada razdrla najinega prijatelstva.
In tako zrem v okno dokler neprispeva do veliek dolgočasne stavbe,ki pa se že vidi, da je nabito polna.Zvonec je že zazvonil in prvo uro imamo matematiko,že vidim da bo, dobila neopravičeno (ta učitelj je nepopustljiv) saj čez to gnečo nebom prišla pravočasno,hitro se poslovim od Roka in letim v učilnico.
-----------------------------------------------------ROK----------------------------------------------------------------

Danes je bila Loona kar precej tiha nevem kaj ji je,včsih je takšno gobezdalo ampak po tem se mi zdi odlina punca je prijazna,iznajdliva,dobra po srcu,pametna,trmasta,modra.....
Ja kot ste opazili sem zaljubljen vanjo,popovnoma različna je od Kate ona je razvajena sploh nevem zakaj znjo hodim.Apmak Loona je drugačna je no vse kar sem zgoraj naštev ane..... Ampak ona semizdi da mene jemlje kot le prijatelja.
Danes sem ji podaril mašnico in upam da je naredilo vsaj malo vtisa,saj bi ji še kej rekel ampak ko smo prišli je takoj od dirjala v učilnico saj je že zvonilo.
Jaz pa sem zunaj moral prenašati Kate ko mi je razlagala kako je dobila oblekco z cofi,sploh je nisem poslušal raje sem razmišljav o Lonni.Danes po pouku prid ekmeni nekaj za Fiziko mi bo pomagala in probal bom jo prepričati da prespi.
25. december 2012


25. december 2012
loona
25. december 2012
mami
25. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg