Forum
Sem Amy White in prihajam iz londona.sem posvojena.do letos tega nisem vedela potem sta mi pa mami in oči povedala.imam mlajšega bratca ,ki mi vedno nagaja.

Jaz:
bratec:
Bil je prvi dan šole.zvečer sem bila cel čas vznemirjena,saj sem šla v prvi letnik in nisem vedela kako bo.zjutraj me je budilka zbudila ob šestih zjutraj.umila sem si zobe potem sem se pa šla oblečt. celo omaro sem vrgla na glavo da sem našla kratke hlače in majico ki sem ju kupila ta teden.ko sem si glih oblačila modrček je vstopil moj mlajši bratec. in mi vzel modrček in zbežal z njim v kuhinjo jaz pa za njim. naenkrat pa je modrček vrgel čez okno jaz pa sem stekla ven in sem pozabila da nimam nič na sebi. potem pa se je mimo pripeljal moja simpatija in skoraj padel ko me je zagledal. nasmejala sem se mu in pobegnila v hišo.prije la sem maxa(mojega mlajšega brateca) za majico in ga dvignila s tal potem me je pa mama opozorila naj ga dam dol.dala sem ga dol in se šla oblečt.

to sem oblekla:
za zajtrk je mama pripravila palačinke z jagodami. pojedla sem zajtrk

palačinke:
potem sem maxa peljala v vrtec.jaz pa sem šla v šolo.prvo uro smo imeli matematiko . bilo tako dolgočasno da sem nekaj začela risat v zvezek

potem pa je zazvonilo in mi je svinčnik padel iz roke .učiteljica pa je skočila in se začela dret da kdo je vrgel na tla svinčnik da ga bo kaznovala in bo šel k ravnateljici. potem so se vsi začeli smejati. vsi smo hitro zbežali iz učilnice da se ne bi razpočila.ko sem na hodniku šla do omarice sem se zaletela v eno punco. pomagala sem ji pobrati knjige potem pa sem se ji opravičila in se ji predstavila.ime ji je bilo Maya.

maya:
takoj sva se ujeli.tudi ona je hodila v prvi letnik le da je ona bila v c) razredu jaz pa v b) razredu.dogovrili sva se da greva po pouku na sladoled. ob štirih sva se dobili v parku. mimo so hodili fantje midve pa sva govorili kateri je lepi kateri pa ne. čez čas pa je mimo prišel moja simpatija jake. maya je pa rekla ta definitivno jaz pa sem bila tiho ona me me je pa vprašala če mi ni všeč. to je moja simpatije sem ji potiho rekla ona pa je začela z ulala pred njim. potem pa se me je spomnil brez zgornjega dela in prišel do naju. pa si vseeno oblekla zgornji del, škoda ker si brez njega izgledala odlično je rekel. potem se pa predstavil jaz sem jake in vidve sta? maya in amy sva rekli. potem je rekel se momo še videli in je odšel meni se še pa nasmehnil.

jake:
ko sem prišla domov sem videla da sem dobila na facebooku prošno za prijateljstvo. bil je jake.stuširala sem se in šla spat z mislimi na jakea.
zjutraj ko sem se zbudila je bila ura sedem.hitro sem nekaj oblekla in pohitela v šolo zajtrk sem pa nesla s sabo.

to sem oblekla:
v šoli so delili delovne zvezke in učbenike, zato je bila moja torba težka kot da bi bilo v njem kamenje.danes smo imeli samo pet ur. po pouku sva se z mayo zmenili da pride k meni in pri meni prespi.potem sem pohitela domov in si med potjo dala slušalke v uho. potem paaa....
12. september 2013
prosim 3 nexte
12. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg