Forum
Živijo moje ime je Rose Cabot. Stara sem 16 let in živim v New Yorku v ZDA. Imam enega brata Michaela in sestro Penny. Michael je star 19 let, Penny pa 7. Mama Kim je stara 39 let,oče Tom pa 41 .V družini se najbolj razumem z Michaelom,ker je najstarejši in se mi zdi da me najbolj razume,zaupam no skoraj vse. Predstaviti vam še moram mojega fanta Joea. Najina zveza traja že 1 leto in pol. Spoznala sem ga šoli čeprav je eno leto starejši od mene torej je star 17 let me nima za otroka ampak me spoštuje in verjame vame ter me spodbuja,ja popoln je in ljubim ga. Zato se mi je bilo tudi težko ločiti od njega ko smo šli v VB.

to je biu začetek moje zgodbe nadaljevanje še prihaja :**

boš bral ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. september 2012
next?
24. september 2012
neeeext1
24. september 2012
Hvala!

Ker smo že vsi zaključili s šolo smo se odločili ,da gremo na počitnice v London v Veliko Britanijo. Tam naj bi si ogledale vse znamenitosti Londona. Komaj sem čakala na počitnice in 1 dan prej sem se spakirala. Za 14 dni sem porabila 1 kovček in potovalno torbo. Na počitnice sem si seveda nesla vso tehniko kot so npr. prenosni računalnik,Mp3 player…Tudi ves denar,ki sem ga imela doma(to je kakih 100€) sem si nesla na morje ker nikoli ne zaupam hiši pa čeprav imamo varnostni sistem. Končno je sledila vožnja. Ker imamo lahko rečem veliko denarja imamo tudi velik avto in vsem nam je bilo udobno.
Pot je bila zelo dolga. Večino poti sem poslušala glasbo in igrala igrice na telefonu. Ko smo prispeli na letališče smo oddali kovčke ter po celotni preiskavi odšli na letalo. Malo me je bilo strah saj sem pogosto razmišljala o nesrečah ko veliko ljudi umre-npr. letalu odneha delati motor zasilnega pristanka pa ne more narediti. Torej smrt! Na letalu sem morala sedeti z Michaelom. Večino poti sem spala in pot mi je hitreje minila. In tukaj smo bili pristali smo!
24. september 2012
neeeext
24. september 2012
Šli smo v dragi hotel. Stavim da si ne morete predstavljati kakšno razkošje je bilo to,steklena velika viseča luč ki se je kar bleščala v siju svetlobe, ki je svetila čez velika okna z dolgimi zavesami nežno roza barve. Po stenah so bile poslikave,stopnice pa so vodile visoko v drugo in tretjo nadstropje… V glavnem bil je hotel iz sanj! Oče je šel na recepcijo, da odda osebne izkaznice ter nam priskrbel veliko sobo z popolnim pogledom na deželo.
24. september 2012
neeeeeeeext
24. september 2012
Sledilo je pakiranje in borba za postelje. Izborila sem si posteljo ob balkonu ter vsa oblačila zložila v omaro. Imeli smo res lep razgled. No jaz in starši smo ga imeli saj je tudi spalnica imela lep razgles na mesto. Ko sem si vse razpakirala smo se s starši odločili da če je ura sedaj ob štireh popoldan še bomo nekaj časa v stanovanju da si oddahnemo večer pa gremo na kosilo in mogoče na ogled mesta. Dala sem si slušačke v ušesa in poslušala glasbo vseh možnih angleških posameznih glasbenikov in tudi skupin kot so npr. One Direction. No če smo že pri njih naj vam povem da so mi res všeč in jih rada poslušam. Večini deklet so všeč zaradi njihovega izgleda no saj so lepi nič ne rečem ampak imajo tudi dobro glasbo. Najlepši od njih je Louis s tem se morate sprijazniti. No poslušala sem glasbo,zaprla oči in se predala melodiji…

več pa pride jutri !! hvala za nexte!
24. september 2012
neeeeeext!nujno!
24. september 2012
..zbudila sem se in se spomnila da sem pred dvema urama poslušala glasbo in potem..ne spomnim se torej to pomeni da sem zaspala. Zbudila sem se vsi so sedeli za mizo in se držali za glavo. Nisem vedela kaj se dogaja. Spraševala sem mamo in očeta pa tudi brata a nihče se ni zmenil zame. Ponorela sem tekala sem po stanovanju in govorila zakaj jaz nevem vi vsi pa veste KAJ SE DOGAJA ????? oče me je pogledal hiša nam je zgorela si zdaj zadovoljna ?? obstala sem z odprtimi ustmi KAAAAAAAAAAAAAAAJ ?? sem zakričala ! spet ni bilo odgovora.. in kako ste to izvedeli ?? Nato me je Michael zgrabil za roko in odšla sva v spalnico PA KAJ JE ? sem ga vprašala A LAHKO NEHAŠ ? oprosti ampak,ampak,ampak.. nehaj ! kako se je lahko to zgodilo ?? glej usedi se na posteljo in vse ti bom povedal no očka je klicala teta in mu povedala : poglej ne delaj panike mislim saj veš..nevem kako ti naj povem hiša vam je zgorela !! zato je kriva določena oseba ki jo policija že išče ! če nebi odšli v London bi bili lahko čez eno uro že mrtvi tako da rešili ste si življenje !! …
25. september 2012
next!!
25. september 2012
neeeeeeeext
25. september 2012
hvala za nexte

in ko mi je vse to povedal !! sem skoraj ponorela ampak to ni mogoče !! nisem vedela na kaj naj pomislim izgubili smo prav vse. Vlegla sem se na posteljo vsa rdeča od jeze v obraz in zaprla oči..kar naekrat me je zmanjakalo....in zbudila sem se v bolnišnici..vsi so zaskrbljeno gledali vame. Pomenila sem si oči in sa ozrla na okrog in živčno spraševala kje sam,kaj je z mano… Mama me je rahlo pritisnila nazaj na vzglavnik in mi rekla da sem po pretresljivi novici padla v nezavest in da bom danes zvečer lahko šla domov..zagledala sem se v daljavo in se spomnila da nam je pogorela hiša,da smo izgubili prav vse…in spet sem zaspala-ampak ne za dolgo. Zbudila sem se čez dve uri in okrog več ni bilo nikogar. Prižgala sem si TV in gledala romantičen film kako se je navadno dekle zaljubilo v zvezdnika,postala sta par…in želela sem si da bi bilo to moje življenje..ampak čakajte malokateri od zvezdnikov pa je sploh tako lep ?? in na misel mi je padel Louis Tomlinson iz skupine One Direction. Ko se je film končal sem se počasi vstala in vrata so se odprla. Prišel je……….ne ni bil Lou bil je samo zdravnik ki je pogledal kako sem in mi sporočil da me starši čakajo na hodniki in da lahko grem domov.
25. september 2012
neeeeeeext
25. september 2012
neeeext
25. september 2012
Hodila sem počasi in se držala mame ki me je zaskrbljeno gledala a je kmalu ugotovila da sem vredu. Ko sem se vsedla v avto sem pogledala mamo ki mi je rekla VSE ŠE BO DOBRO odgovorila sem ji SEVEDA BO! nasmejali sva se in se vrnile v stanovanje. Doma so me vsi objeli in me vprašali kako sem in vsem sem govorila odlično. Bil je večer vlegla sem se v posteljo a nisem mogla spati. Razmišljala sem o vsem mogočem. Čez nekaj časa sem šla na balkon in štela zvezde. Razmišljala sem o filmu ki sem gla gledala v bolnici nato pa o Louisu ki se mi je takoj prikazal pred očmi. Na obrazu se mi je narisal nasmeh. Vrnila sem se v sobo in počasi zaspala. Zbudila sem se ob siju sonca in ob glasbi ki jo je poslušal Michael(takoj sem vedela da je on, saj vedno posluša glasbo!a ne s slušalkami kar na glas in ugotovili smo da nam tako sporoča…)ČAS ZA ZAJTRK! je zakričal.Ja prav to nam sporoča. počasi sem se odpravila v kuhinjo in na mizi so bile palačinke. Ugotovila sem da jih je spekel Michael kaj pa je prava redkost. Najedli smo se nato pa sem se odpravila na sprehod. Hodila sem in hodila po ulici ter gledala trgovine,hotele…
25. september 2012
neeeeext
26. september 2012
neeext!!!
26. september 2012
hvala za nexte

kmalu sem se odločila da grem v bližnjo gostilno in nekaj spijem. Naročila sem si vročo čokolado in opazovala okolico. Naenkrat sem nekaj začutila v hrbtu obrnila sem se in nasmehnil se mi je nek fant ki se mi je zdel zelo poznam in nato se mi je posvetilo to je Louis Tomlinson iz skupine 1D ! omojbog ! bila sem tako vesela da sem skoraj zakričala vendar je položil prst na usta kar je pomenilo naj bom raje tiho saj bi ga napadle oboževalke. Prišel je do moje mize in mi ponudil roko. Pogledala sem ga v njegove prečudovite oči,mu vrnila nasmeh in mu dala roko. Šla sva na most pod katerim so plavale race in bilo je tako mirno. Pogovarjala sva se 3h a meni se je zdelo da so 3min in vedela sem da je čas da grem zato sva si izmenjala telefonske in obljubil mi je da me poliče. Odšla sem vendar nekako mi ni dala miru misel zakaj bi slavni Louis bil z navadnim dekletom kot sem jaz. Vendar te njegove oči in nasmeh in besede…ohh popolnost ! Bila sem doma..
26. september 2012
neeeeeeeext
27. september 2012
Mama me je nekako začudeno gledala kje sem bila tako dolgo a sem se ji le nasmehnila in odhitela v sobo. Sedla sem za računalnik in brskala vse možne informacije o Louisu. Vse sem si zapisala in takrat je zazvonil telefon kar poskočla sem in se javila. JA? kot je bila moja navada HEEJ sem slišala na drugi strani. pogovarjala sva se zelo zelo dolgo vendar pogovor z njim je minil kot rečeš keks. Zmenila sva se da se dobima pri mostu. Bila sem zelo vesela! Mami sem šla povedat kam grem in s kom grem. Povedala sem ji da je on slavni pevec in vse kar sem si zapomnila o njem. Ker je res najbolša mama mi je rekla da lahko čez noč ostanem pri njem če bodo seveda želeli(Vsi člani skupine 1D saj živijo v enaki hiši). Ko sem Louisu povedala za novico je bil takoj zato in peljal me je v njihovo hišo. Imeli so zeeeelo veliko dvorišče in že nadaleč sem videla Zayna in Harryja kako igrata košarko. Louis je rekel naj ne kričim saj neve če bosta vesela. Ko sem vstopila na dvorišče sta se ustavila in pogledala Louia ta se je nasmenil in vedela sta da bom pri njih. Lepo sta me sprejela in tudi Liam in Niall sta bila vesela. Dan z njimi je bil čudovit: kuhali smo,plesali ampak večer kko smo že vsi bili v postelji je Lou prišel k meni v sobo. Nisem še spala zato sem se prestrašila a ko sem videla postavo sem vedela kdo je vlegel se je k meni in dolgo v noč sva se pogovarjala.
27. september 2012
neeeeeeext
27. september 2012
Ko sem se zjutraj zbudila ga ni več bilo. Spomnila sm se prejšnjega večera ko je prišel in kako lepo je bilo. A kje je zdaj ? Pazljivo sem stopala po stopnicah in slišala sem že glase TV-ja. Ampak to bi lahko bil kateri koli od fantov. No mogoče pa je on. Ko sem prišla dol sem vidla vse fante za TV-jom kako so gledali romantičen film ! Kaj ? Fantje ki gledajo romantične filme ? Niso me opazili zato pa je pravi čas da…HAHAHAHA sem se zasmejala in ne da bi me kateri pogledal so vsi rekli pššššššššššššššššt ! In ugotovila sem da ni najbolje če jih motim. Vsedla sem se zraven Louisa in se čez nekaj časa naslonila na njegovo ramo. Samo nasmejal se je in me poljubil na čelo. O moj bog !! Ko se je film končal je Niall vzkliknil ČAS ZA ZAJTRKK ! Nasmejala sem se in vsi smo šli v kuhinjo kjer si je vsak sam izbral kaj bo jedel. Med zajtrkom je bilo zelo zabavno saj smo se nenehno šalili. Po zajtrku me je Louis prijel za roko in peljal v njegovo sobo.
27. september 2012
neeeeeext
27. september 2012
Drugi so ga gledali in se mu samo smejali. Začudeno sem šla za njim in ko me sva prišla v njegovo sobo mi je rekel UH KONČNO SVA MALO SAMA zasmejala sem se. Ampak še vedno nisem razumela zakaj me je peljal v sobo. PRIDI SEM! sedel je za računalnikom in mi pokazal na stol ki je bil zraven njega. Usedla sem se in gledala kar je delal na internetu. Nato sem rekla HEJ! A KDAJ GLEDAŠ KAJ SE GOVORI O TEBI NA INTERNETU ? pogledal me je JA NEKAJ ČASA SEM A NEKEGA DNE ME JE ENA NOVICA TAKO RZJEZILA DA SEM NEHAL BRSKATI PO INTERNETU. A BI TE MOTILO ČE BI GLEDALA ZDAJ…AJA SAJ.. sem rekla nato pa končala saj me je prekinil in rekel LAHKO VENDAR ČE SE BOM RAZJEZIL BOŠ TI KRIVA. OKEEJ HAHAHA napisala sma Louis Tomlinson in prva stavr kar jo je zagledal(in je jaz nisem) je bila slika kako se z Harry-em držita za roke. Pobesnel je. Vsaj tako se mi je zdelosaj je preprosto odšel od računalnika se vlegel na posteljo in gledal v strop. Nisem ga mogla pustit in sem šla do njega se vsedla na posteljo in mu rekla PUSTI JIH!
01. oktober 2012
neeeeeext
01. oktober 2012
Ulegla sem se k njemu on pa me je objel in stisnil k sebi. Vrnila sem mu objem in ga pogledala v oči in takrat me je poljubil. Ohhh te ustnice nisem mogla verjet bilo je božansko. Bil je dolg francoski poljub katerega sem si že dolgo želela o katerem sem sanjala ! Pri vratih je potrkalo. Šla sem do vrat in jih odprla. Bil je Harry ki je pogledal v sobo in rekel KAJ DELATA GOLOBČKA? Louis ga je jezno pogledal in Harry je rekel OKEJ OKEJ! SAMO NA POKOVN+KO SEM VAJU HOTEL POVABIT. Zaprla sem vrata nato pa sem rekla KA? POKOVKO? KOLIKO JE URA ? OJOJ DOMOV MORAM! Louis je pogledal in vprašala sem ga ob kolikih je, a je samo odkimal kar je pomenilo da je čez deset. Louis mi je rekel RSJE POKLIČI MAMO ALI LAHKO PRESPIŠ ŠE ENO NOČ! Čeprav sem razmišljala ali bi to naredila ali ne sem jo poklicala in po mojem dolgotrajnem vztrajanju je le popustila in rekla teden dni si lahko tam. Bila sem zelo vesela in ji rekla da jo imam zelo zelo zelo rada. Nato sem stekla Louisu v naročje in ga poljubila na lička ter ga močno objela. Čutila sem njegove ličnice kako se smehljajo.
16. november 2012
pokovko* + rajši* haha
16. november 2012
neeeeeeext!
16. november 2012
ti moreš prva ne ? hahahaha :**
16. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg