Forum
u64926
u64926
Izmišljena zgodba! In ps jz sm Nitia tak da to ni moja 1. zgodba!

Hay jaz sem Lola Viwantti! Živim v Sloveniji le da moji predniki izvirajo iz Anglije (vidi se po priimku). Živim z dvema sestricama (8 let) in 1 bratcem (7 let) ter očijem. Jaz pa sem ta na sliki in zaradi mene si same predstavljite starost (Stara sem 13 in pol):


Sestrici:


Bratec (izgleda 9 ampak ni):


Zazvonil je telefon. Prijela sem telefonsko slušalko ter se oglasila. "Ja?" sem vprašala. "Jaz sem, Alice!" se je oglasilo. "Morm odložit sorry!" prekinila sem. "Moj je!" "Ne moj je!" "Jaz sem bila prva!" bili sta moji sestrici. "Ne bodita tako sprti! Kjer se prepirata dve, bratec dobiček ima!" sem rekla in toast dala najmlajšemu članu ožje družine, Urošu. Ni pojedel niti koščka toasta pred tem, in zato se mi je zelo zasmilil. Bil je edini ki nikoli ni bil na nikogar jezen.
Next???

Next???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. november 2011
u64926
u64926
hvala. bom prebrala. nextam:
Niti s prstkom ni pomignil proti komu. "Gremo v šolo zdaj, no," sem jim prigovarjala. Uroš je takoj ubogal in stekel k čevljem. Dvojčici pa ne. "Mia, Pia!" sem se jezila, "Pridita!" Urošu sem v roko potisnila 1 dolar in mu zašepetala: "Kupi si kaj, priden si bil." To je bila nagrada. SAMO to. Ni se pritoževal. Vzel ga je in se zahvalil. Končno sta se dvojčici obule. "Oči nas čaka, pohitite!" sem rekla. V kombiju je bil tak vrstni red:
■oči, sprednja vrsta □□Dvojčici, srednja vrsta □■jaz in Uroš.
Tako je oči v miru nekaj razlagal deklicama, ko sva se z Urošem pogovarjala, če mu zrihtam Igre123. "Ja!" je bila vesel. "Lepo, to bo kot nagrada zate,kajne?" sem ga vprašala. "Ja!" je bil srečen. V šoli po pouku sem ostala špe 1 uro, da bi počakala sošolko, ki je ostala na dopolnilnem. Risala sem to:
⌚ ๑๑۩ ۩.. ..۩۩๑๑
"DRIINNNN!" bil je zvonec. "O, je bilo težko!" se je pritožila Alice. "Zate," sem ji rekla. "Dej se vidve v hiški...
next???
10. november 2011
next
10. november 2011
u64926
u64926
hvala. še en!
12. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg