Forum
u118120
u118120
''Gdč. McKeen spet ste zasanjana, že drugič ta teden, pridi pred tablo da ti malo zbistrimo misli'' je rekla učitaljica in me predramila ''ja ne jaz prosim nič neznam'' sem rekla vsa zmedena. ''Če nič ne znaš bi sploh morala poslušati, pridi gor'' je rekla, vstala sem in se počasi odmajala pred tablo. Vprašala me je par vprašanj pa nič nisem znala ''Elizabeth, lahko bi ti dala enko v redovalnico pa ne bom. Danes bom tvojemu vzgojitelju povedala da do vikenda nesmeš ven in pri učnih urah boš sedela v učilnici.'' je rekla in si nekaj zapisovala v zvezek. ''ja'' sem rekla in s sklonjeno glavo odšla v klop. Pač kemija mi ni jasna. Po tej uri sem pograbila stvari in odšla. Imeli smo še športno a tako ali tako nisem telovadila saj sem imela poškodovan prst, mezinec. V garderobi sem se obula in se napotila proti blokom. Ko sem stala pred zelenkastim blokom sem ga odklenila in odšla noter. Srečala sem vzgojitelja Edwin Rosing, povedal mi je da je že prejel klic učitaljice za kemijo. Z dvigalom sem se odpeljala v 2 nadstropje. Ko sem vstopila v stanovanje sem šla do sobe in vrgla torbo v svojo sobo in se vrgla na pojteljo ter vključila slušalke v telefon in na ves glas poslušala glasbo.
Verjetno vas zanima zakaj sem odšla v blok in je bil tam vzgojitelj?
No živim v naselju Teen. Imamo eno stavbo ki deluje kot dijaški dom. Učenci se med vikendi vrnejo domov imajo pa le sobo z posteljami in omarami ter mizami.V tem delu kjer sem jaz je v vsakem bloku vzgojitelj in do 21 učencev. Ki med vikendi ne hodimo domov. Imamo prav stanovanje s kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. Tu nas je večina ki se je odmaknila od družine, nima staršev ali pa jih doma nemorejo financirati in so tu zastonj. Jaz spadam med tiste prve ki so se umaknili od družine saj nimamo najboljših odnosov.
-jaz-

Sem Lola, moje polno ime je Elisabeth-Lola McKeen. Stara sem 14 let in hodim v 9 razred. Sovražim ime Elisabeth ki sem ga dobila po babici ki je umrla malo pred mojim rojstvom. Treniram jahanje in obiskujem pevski, dramski krožek in tabornike. Jaz sem od doma odšla ker nisem zdržala vsega skupaj. Ko sem bila majhna je moj oče umrl, mama se je poročila z nekim Petom Forks. Skupaj imata 3 otroke Millie(, William(5) in Kelsey(2). So najbolj razvajeni otroci kjerkoli in kdajkoli. Brezveze res. Mislijo da je vse njihovo. Sovražim to.zadaj Millie, spredaj Will in Kely.
14. maj 2013
u118120
u118120To je Skyler Clark. Je moja sošolka in sostanovalka. Tu je že od 4 razreda saj jo je oče doma pretepal. Od takrat ko jo poznam vem da želim postati socialna delavka in bom delala z otroci. Trenira plavanje in obiskuje tabornike. Še zdaj ima probleme in je zelo nezaupljiva do moških.
14. maj 2013
u118120
u118120To je Esther Hinton. Tudi ona je moja sošolka in sostanovalka. Tu je eno leto in tu je ker je doma veliko bratov in sester in ne zdrži z njimi. Trenira odbojko in obiskuje računalništvo.Zgornja vrsta od leve: Olive(7), Daniel(11), Christine(13), Esther(14), Louis(9), Louisa(9)
Spodnja vrsta od leve: Amelia(5), Sophie(9 mesecev), Jessie(19), Jonas(19), Kevin(2), Rosalie(3)
14. maj 2013
u118120
u118120
Poslušala sem najbolj zamorjene glasbe na telefonu in jokala. Zadnje dni nič ne gre prav. Prepoved zapuščanja doma imam, moj najboljši prijatelj pa se seli v mexico city. Še do konca tedna sem lahko z njim. Nekam naj se zaleti ta učiteljica. Ko bi ona vedela kako se počutim.Ethan York. Moj najboljši prijatelj. Ko je imel 10 let se je z mami in bratom priselil v London in od takrat sva najboljša prijatelja. Star je 16 let. Je za glavo večji od mene. Njegov starejši brat Elvis je star 19 in živi s prijateljem v stanovanju. Njegova mama Anna že 2 leti hodi v mexico city saj ima tam fanta. Diega Diaz. Ima 3 hčere. Maripaz, Lucia in Dulce, sedaj pa je Anna zanosila z njim in se selita z Ethanom k njim. Diegove hčere so vse iz prejšnjega zakona in so stare 13, 9, 7.

Ko sta domov prišli še Sky in Teri je Teri začela kuhati kosilo, sky pa je prišla k meni. ''Lool, izgledaš ko pošast še duh bi se te ustrašil'' je rekla ko mi je potegnila slušalko iz ušes. Potem pa me je kmalu spravila v boljšo voljo. Ona je en tak sonček. Pa še po skypu sem se pogovarjaala z Ethanom. Oba sva jokala. Ko sva se pogovarjala je ležal na postelji. Tako kot jaz.
Pogrešala ga bom nenormalno. Res že zdaj ko je kdaj kam šel za več kot teden dni je bilo grozno. Nekako ga potrebujem.

Čez 4 dni.
___________________________________
Bila je sobota, torej dan ko Ethan z mamo odide. Pobrala sta me pri bloku. Na poti na letališče sva oba sedela zadaj. ležala sem pri njemu v naročju in jokala. Na letalšču sta oddala prtljago katera je še ostala doma saj sta večino že poslala. Potem smo šli v starbucks na kavo, prišel je še Evis. In skupaj smo odšli do vhoda čez carino. Objela sem Ethaana in ga nisem želela izpustiti. ''sej se bosta kmalu vidla'' je rekla Anna. '' mami pa zakaj ne morem ostat z Elvisom.'' je rekel Ethan. '' nisi dovolj star. '' mu je odgovorila. Ko sta odšla sva z elvisom šla gledat k oknom kako bo vzletelo letalo. In res. Videla sva jih kako sta odšla na letalo. In še zadnjič mi je pomahal. Potem pa se je letalo začelo prmikati in uzletati. In naenkrat se je izgubil v oblakih.
__________________________________________________________________
Next?
18. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg