Forum
u48235
u48235
Začnimo!
Teja je ležala v svoji postelji. Ura je bila okrog deset ponoči. Razmišljala je o svojem fantu Eriku,s katerim je hodila že štiri mesece. Pred približno enim mesecem sta se začela poljubljati. Mame in očeta to ni motilo, saj je bila stara petnajst let, on pa eno leto starejši. Vedno je bil prijazen do nje, ni pozabil na njen rojstni dan, kot njen prejšnji fant,prav nikoli ni kazal nobenih najmanjših znakov, da bi bil s kakšno drugo punco, sploh ni pogledal nobene druge... Bil je zelo lušten, in ko je govoril z njo, se ji je zdelo kot da je ona zanj življenje, tako jo je gledal.
Nextam?

Ali boš bral/brala


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. junij 2011
u48235
u48235
Zdej pa še slikce:TejaMamaOčeErik
17. junij 2011
u50894
u50894
moyaaaaaaaaaaa ti samo pissss k wem da ynas lepe zgodbiceeeeeeeeeeeeeeeeee
17. junij 2011
u48235
u48235
Bližala se je zabava ki jo je Teja prirejala za konec šolskega leta. Obetala se je zabava z veliko glasbe pozno v noč. Načrtovana je bila za čez en mesec in priprave so potekale po načrtu. Teja je bila zadovoljna. Ob petih popoldne je poklicala svojega fanta Erika.
Jezno se je oglasil ´´Kaj je?´´
Zmedena zaradi neobičajnega odziva je rekla ``Mislila sem te povabiti na čaj k moji baabici.´´
`` Nimam časa`` je rekel osorno.
Iz ozadja se je zaslišalo šepetanje.´´Daj pridi.`` je rekel dekliški glas.
17. junij 2011
u50894
u50894
n
e
x
t
.
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
17. junij 2011
u48235
u48235
`` S kom pa si?`` je vprašala Teja. ``Z mamo`` je jezno rekel. `` Prav pa drugič`` je zmedeno rekla. Ni ji bilo všeč kar je slišala. Naslednji dan je zamudil dvajset minut, ko jo je prišel iskat po glasbeni šoli. Vse do takrat je bil točen, zato je Tejo njegovo nenavadno obnašanje zmedlo. Ni se mogla otresti misli, da je nekaj narobe. Imel je otečene oči. Premagovala se je, da ga ni vprašala, kar jo je morilo že od prvega trenutka, ko ga je tisti dan videla. Pogledal jo je z rdečimi zaspanimi očmi. Za trenutek se ji je zazdelo, da je v njegovih očeh opazila občutek krivde, kot da bi se ji opravičeval s pogledom. Ni ga hotela vprašati ker se je bala da bo odgovor priterdilen.. A morala ga je, vedela je, da bo za oba lažje, če bo to izrekel. Globoko je vdihnila in vprašala, kar ji je narekovalo srce. ´´ Se nisi menda pridružil tistim...`` in z gnusom dodala ´´narkomanom?``
19. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg