Forum
hey sem Ajša stara sem 13 let odločla sem se da bom napisala zgodbico o ljubezni. Zgodbica je resnična! Sicer še nikoli nisem imela talenta za pisanje ampak se bom potrudila!
V zgodbici nastopajo:
Ajša ( jaz )Maja ( moja bff )Neja ( moja mlajša sestra )Vse ostale bodo sproti
06. november 2011
nextt
06. november 2011
Najprej se vam bom podrobneje predstavila:
Kod že veste sem Ajša, stara sem 13 let in hodim v 8 radzred osnovne šole. Prihajam iz bogate družine oče in mami se ne zmenta za naju z Nejo (mlajša sestra). Vedno ko nastanejo problemi in se hočeve pogovoriti z njima nama dajo denar kar bi se tega rada izognila. Z Nejo sem si ful dobra , drgač je moja bff Maja. Že dolgo sem zaljubljena v Žana ki je moj sosed in sošolec. Treniram odbojko!........
06. november 2011
nextt
06. november 2011
next!!
06. november 2011
Ko sem zjutraj vstala je bila ura 6:50 kar je za mene zelo rano, nisem mogla več zaspati zato sem se šla stuširat,naličit,uredit frizurco in se oblečt nase sem zvlekna nekaj takega:

( brez velikih petk in torbice )
Odpravila sem se v kuhinjo in zajtrkovala pridružila se mi je tudi Neja. Potem sem vzela torbo in se odpravila v šolo. V šolo hodim peš. Ko sem stopila na pločnik se je za menoj nekdo zadrl: Ajša počaki no! ustavila se me in pogledala nazaj bil je Žan. Najin pogovor je zgledal takole:
j (jaz) ž (žan)
j: Hey
ž: Oj...nasmešek...Kako si kaj?
j: Uredu pa ti?
ž: ma super
ž: a lahko prideš danes okol 5 k men ker sem sam doma pa mi je dolg cajt
j: ja lahko

prišla sva do šole tam sem stekla do Maje in ji vse povedala bla je vesela.
Zazvonil je zvonec bila je ura nemščine...pri nemščini nikol nič ne delamo ker je učitelca zakon sedela sem pri Maji kar naenkrat je nazaj priletel listek in na njem je pisalo:
Draga Ajša!
Še vedno te ljubim prosim prit nazaj k meni!
Tvoj Rok! (pa velik srček)

Rok je moj bivši fant! nazaj sem mi napisala:
gelj sem ti že razložila da nočem bit več tvoja punca!!!!!pa me pust pri miru!!!!!!!!!!!!!!
ko sem listek vrgla nazaj je to videla učiteljica ki ga je vzela in prebrala na glas vsi so se smejali. za uro nemščine je bilo še 5 ostalih ur ki so ble bedne kod ponavadi.......no končno je bil čas da grem domau. Ko sem že skoraj odšla v hišo sem slišala žana ki se dere: Ne pozabi prit!

Žan:


Rok:

06. november 2011
u19496
u19496
nexti the best story !!!
08. november 2011
next
08. november 2011
next
08. november 2011
Ko sem vstopila v hišo sem stekla v sobo in se začela pripravljat do pol 5 sem že bila urejena nase sem zvlekla črn pulover ter kavbojke in petkeodšla sem po pločniku do žanove hiše pozvonila sem in odprl je Žan povabil me je notr in me odpeljal v svojo sobo nikoli nebi pričakovala da je takop pospravljena . Vsedla sem se na posteljo in opazovala Žana ki nese svoj prenosnik proti postelji vsedel se je polek mene in šla sva na njegov fb ker ni blo nič zanimivega sva se zmenla da greva v park vsedla sva se na klopco in se pogovarjala, smejala... ko pa je kar na enkrat žan rekel nekaj ti moram povedati: všeč si mi! nasmehnila sem se in rekla da je tudi non menei všeč prijel me je za roko in me vprašal če bi bla njegova punca itak da sem rekla da ja potem sva se nekaj časa poljubljala in na enkrat je mimo prišel....
_________________________________________________________________
Kaj mislite kdo je prišel mimo:
a) Rok
b) Neja
c) Maja
next??
05. februar 2012
prosim berte
08. februar 2012
u19496
u19496
next )
13. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg