Forum
Dolgčas. Ja, dolgčas je. In če to rečem jaz, Aisha Monica Skinner, to nekaj pomeni.
Torej za začetek. Živimo v New Yorku, in če rečem mi, to pomeni mene, Aisho, staro skoraj 15 let (naslednji teden mam rd!):

mojga nadvse tečnega brata Zacka,

mamo, ki dela kot direktorica pri nevemkaterem pojdetju v tehnologiji in je večino časa ni doma,

ter fotr, ki dela kot strojni inženir.
No torej kje sem ostala? Dolgčas mi je. Poškilila sem proti telefonu. Nič. Očitno me moja BFF noče poklicati. No moja BFF je Teresa.

In zdaj že pol ure čakam na njene klice.

Boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. junij 2013
u138379
u138379
next
30. junij 2013
Uh, ne morm verjet! Teresa me noče poklicat! Nase navlečem rokavice in šal ter se ravno hočem odpraviti venj, ko... "Aisha, Aisha (preberi aiša), pridi sem!" uf. sovražim Zacka. odložim rokavice, kapo in šal ter plašč in priliznjeno stopim do njega. "ka pa je?" "mama nama je poslala tole." prinese dva paketa. Aja, ZAck je 2 leti starejši od mene i grozno važen. kaj morm. Odpre manjši paket. "končno sem ga dobil!" pokaže mi fotoaparat ter steče v svojo sobo. "Uf, kako super!" omislim in odprem svoj paket. V njem so škprnji. krasni, rjavi škornji. In iphon. in nove slušalke, in plačana naročnina za 1 leto. in manjši leptop. [img]https://cache.norwaysports.com/i/k/khombu-saturn-winter-boots-women-18059-f[/img] Mama vedno spomne na moj rd! preberm priloženo pismo. sm vedla! vse to je za moj rd! elektronske naprave odnesem v svojo sobo, škornje pa obujem, se še enkrat oblečem in stečem na sneg.

30. junij 2013
u138379
u138379
NEXT
30. junij 2013
Uh, ljubim takšne sprehode! Zunaj sem ostala tako dolgo, da se je zmračilo. Najboljši del prihranim za konec. Počasi sem se odpravila v park.

Vse je bilo tako tiho in spokojno. V torbico sem segla po telefon, ko... "O fak. Itak se lahko samo meni zgodi to." Fant je jezno brcnil v avtomobilsko gumo. "Prazna guma, nobene rezervne, pa še telefon je crknil. Kako naj zdaj uredim to zadevo." Počakaj. Ta glas mi je pa znan. A je možno? Stopila sem k njemu. "A vam lahko jaz posodim telefon?" "A res? Hvala no." Ponudila sem mu telefon in zaslon je osvetlil njegov obraz. Ja, res je bil on. "Am, no, kako pa ti je ime?" "Meni?" presenečeno me je pogledal. "Billy. Billy Unger." Okej. Preden ponorim, naj vam razložim vso to stvar. Billy Unger je najlepši fant na svetu, najboljši igralec v filmif in najbolj talentiran fant kar.... Saj razumete. V glavnem, bobožujem ga. No toje on:

Igra pa Chasa Davenporta v Lab Rats,

Brodya v Kickn It ter Tasmanian Nevila v A.N.T Farm.

30. junij 2013
aja, zadnja slika se premika (klikni nanjo)
30. junij 2013
u138379
u138379
Neeeext
01. julij 2013
"OMG, sem vedla! mi daš avtogram?" Začudeno me pogleda.
Billy:"Kako me poznaš? saj nisem nevem kako slaven."
Jaz:"Večina deklet na naši šoli, med katerimi sem tudi jaz, te zelo dobro pozna in obožuje!"
Billy:"O drek."
Jaz: "Kaj je s tem narobe?"
Billy "Boš kmalu videla. na katero šolo hodiš?"
Jaz "Na Kingsbridge."
Billy" Sem vedu." Začelo me je zanimati.
"Kaj je narobe?" sem ponovila vprašanje. "Nič takega, samo zaradi filmov pa vsega tega še nisem končal šolanja, zato grem na to šolo." Zavzdihnil je. "Na Kingsbridge."
To je najboljša stvar ki se mi je zgodila v življenju! Uh, od veselja sem kar skočila v zrak da me je čudno pogledal. "ampak že vem kaj bom nardil. Če pridem tak na vašo šolo, najbrž ne bom imel miru, ne?" "Seveda ne. Najprej se te bodo polastile navijačice, nato kaka druga ekipa... Pa še miru s fantovske strani ne boš mel, ker bodo čim prej želeli odstraniti element, ki tako pritegne punce." "Ja, saj vem. Okej, tole bom nardil. Predstavljal sem bom kot Alex.... Alex Rennix. Samo ti pa nikomur ne povej, kdo sem. Prav?" "Prav," sem mu zatrdila, presrečna, ker bom edina na celi šoli vedela, kdo je on. Ravno takrat pa se je pripeljala avto vleka. "Čao, iti moram. Saj res, kako pa ti je sploh ime?" "Aisha Skinner."
Gledala sem, ko se je odpeljal.
01. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg