Forum
živjo! sem Lara. Stara sem 16 let. Imam dve najboljše prijateljice in res vse počnemo skupaj si zaupamo...to se je dogajalo takoj po poletnih počitnicah na 1. dan šole.
noo...da mal predstavim "nastopajoče"

Jaz:


moji najboljši prijateljici (na levi je Emma,druga pa je Sanja):a nadaljujem?
29. avgust 2013
ja nadaljuj itak!!!
29. avgust 2013
Jaa... prišla sem v šolo in itak tko sm mislna da bo tko kt zmeri najbl bednoo. Ko je v naš razred najlepši fant, ki sem jih kdajkoli videla. Nato je prišla naša razredničarka in smo se posedli po svojih mestih..ta fant pa se je usedel zraven mene. Bila sem zelo presenečena, vendar sem se delala da sploh ne opazim. Učiteljica je nekaj bebljala o počitnicah in da bomo kmalu mogli veliko skrbet za šolo in bla,bla,bla... Ko je na mojo mizi prišel listek na katerem je pisalo:
Živjo, sem Matic! kako je tebi ime?
Veš to sem jaz, ki sem prišel letos na novo. In imam eno prošnjo, če bi mi lahko razkazala šolo.

Bres premišljevanja sem napisala:
O živjo!
seveda ti bom razkazala šolo. Bo med odmorom okj?
Lara

Nato pa je odpisal:
lepo ime imaš, med odmorom bo popolno!
Komaj čakam!

odpišem:
haha hvala, tudi ti!


nato sva se tako dopisovala do konca ure, ko je koončno zazvonilo in smo imeli drugo uro. (Danes ker je 1. dan pouka imamo samo 2 uri zato sem mu med odmorom pokazala šolo)
Zgovarjala sem se z mojima BFF, ko je prišel do mene in rekel, če greva. Prijateljici sta mi visdno zavidali, jaz pa sem zardela in objela Emmo in Sanjo.
Pa sva šla..
pokazala sem mu učilnice v katerih bomo največ in tako, med tem pa sva se pogovarjala. Ko pa me je kot strela z jasnega vprašal, če bi šla po šoli na pijači. Vedela sem, da staršev ne bo še doma zato sem privolila. Nato sva odšli k drugi bedni uri. Potem pa sva šla po tej uri končno na pijačo:
(J=jst,M=Matic)
Jd kod prihajaš?
M:iz Ljubljane.
J:res? kako super mora biti živeti v glavnem mestu naše države!
M:niti ne, preveč je glasno in preveč je stavb.
Tukaj je veliko lepše.
J: Res? noo..te lahko prašam nekaj zaupnega, upam,da ne boš jezen?
M: ja karkoli me lahko vprašaš!
J: noo.. si na naši šoli videl kakšno punco k ti je všeč?
M: jaa..
(postalo mu je nerodno)
J: res? lahko ti jo pomagam dobiti, če želiš seveda.
M: hmm... veš noo..ravno sem z njo na pijači.
J: jaz? ne bi mislila, da bi tak lepotec kot si ti pogledal mene. Tudi ti si mi všeč, veš?
M: popolno!! takoj, ko sem te videl si mi padla v oči..se pravi..noo...a bi bila moja punca? vem da je zgodaj in upam,da nimaš fanta.
Jem zaljubljena, nimam pa fanta!
M:hmm.. oprosti!
J: ti si ta fant bučkoo!
M:res potem sem pa zdaj najbol srečen fant!

nato sva se še nekaj časa tako pogovarjala in nato sva šla domov in me je pospremil.
ko sva prišla do moje hiše me je objel okoli bokov in me poljubil
(oo kako dobro se poljublja..samo to mi je hodilo po glavi)
nato pa sva se poslovila...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next?
29. avgust 2013
next
29. avgust 2013
šla sem noter v hišo, ko je kmalu za tem prišla mama. Še dobro, da je prišla ravno sedaj, saj bi drugače videla, da me ni in zagnala vik in krik!! Nato sem šla v mojo sobo in šla malo na računalnik in na facebook in sem dobila eno prošnjo za prijateljstvo in eno sporočilo. Najprej sem pogledala prošnjo za prijateljstvo in videla,da je od Marka. Pogledala sem še sporočilo, ki je pisalo tekole:
Živjo, Lara!
To bova morala nujno, še ponoviti!!
Videla sem da je trenutno tudi na fb-ju in mu odgovorila (J=jst,M=Matic):
J: jaa, NUUUJNOOO!!!!!!! haha
M: oo živjoo!
J: oj
M: kdaj pa maš čas?
J: jutri po šoli?
M: ja to bi bilo ok!
J: zmenjenoo! <33
M: <33

nato sem zaprla moj prenosni računalnik in šla do mame da ji povem za jutri. Povedala sem ji lepo od začetka, da imam fanta in da bi prosila, če lahko jutri grem z njim na pijačo. Mama je bila vesela zame in mi rekla, da lahko grem. Nato sem imela kosilo in potem sem šla gledat TV, gledala sem neko nadaljevank in potem sem se naveličala, ker nisem nič vedla za kaj se gre. Šla sem v sobo tam pa na računalnik in sem videla, ko je moja najboljša prijateljica iz prejšne šole (ja preselila sem se že) objavila slike od Matica, kako je bilo fino med počitnicami z njenim bovšim. Kliknila sem jo (J=jest, O=ona) :
J: o živjo
O: ooj, kuko si? že dooooug se nisva vidle!!
J: jaa... heej a te lahko nekaj vprašam?
O: jaa.. kaj je?
J: kdo je ta fant s katerim si na slikah?
O: ajaa.. to je moj bivši!
J: ti živiš v Ljubljani?
O: kako veš da je on iz jubljane? ja tam živim ja!
J: zato, ker je on zdaj moj fant!
O: res? zihr sta sončka skupeeej
J: haha no lepo se imej! mami me kliče veš..
O: lepo da sva se mal pogovorile, mej se!!

nee.. ni me mama klicala, samo nisem se mogla pogovarjat z njo! Kaj če jo on še vedno ljubi? kar naenkret mama potrka na vrata in šele zdaj sem opazila, da jokam. hitro sem si obrisala solze. Mama vstopi v sobo in je kerla, da je že večer in, če bom sploh jedla večerjo. Prisiljeno sem se ji nasmehnila in pokimala. Nato je odšla vem jaz pa takoj za njo. Povečerjala sem in šla takoj spat. Takoj sem zaspala. Snjala sem o tem kako se moja bivša BFF poljublja z Maticom. Potem pa...biiiiiip biiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiip!!!!!!!!!!!!!!!!! zbudi me budilka. Videla sem da izgledam grozno. Nato pa sem se šla oblečt za v šolo in....................
--------------------------------------------------------------------------------------------------
next??
30. avgust 2013
next
30. avgust 2013
...šla pojest zajtrk, nato pa je kar naenkrat pozvonilo pri vratih. Hitro sem šla odpret in zagledala Matica!! Objela sva se in nato šla skupaj v šolo. Moja mama pa je samo firbcala za nama. Ko sva prišla v šolo je pouk potekal običajno..dokler ni Emma priletela do naju z Maticom in ga začela osvajat. Grdo sem jo pogledala, vendar se je ona bolj posvečala njemu kot meni. Matic ni vedel, kaj bi storil in je samo vprašal: "Kaj točno se tukaj dogaja?" Emma: " Jaa... veš ti bom kr direktno povedala ljubček, bi ti hodil z mano?" Jaz pa sem skoraj padla v nezavest, sej nisem mogla vrjeti, kaj mi je naredila moja BFF. Matic pa je objel mene in me poljubil in nato rekel: "Veš imam punco" in ji pokazal jezik. Emma ni prenesla tega in me napadla..začela me je tepsti in se dreti name, ko jo je Matic povlekel dol z mene ona pa ga je poljubila in stekla stran. On je samo gledal za njo in dodal: "Lara, saj veš, da to ni nič pomenilo, kajne?" Jaz samo pokimam, čeprav nisem bila najbolj prepričana, da je to res!!! Nato pa sva odšla k naslednji uri, ki je potekala grozno. Jaz sem Sanji napisala listek, kaj se je zgodilo..ona me je osuplo pogledala in mi seveda ni vrjela! Ko sva prišla iz šole je Emma neprestano strmela v naju Matic pa mi je rekel, da mene nikoli ne bo pustil zaradi nje. Prišla sva domov, ko je.......................
31. avgust 2013
next? veš bila sem na telefonu in nisem mogla narest prou dolzga nexta! sorrii fuul
31. avgust 2013
next
01. september 2013
vem...dooougo nisem nextala ampak ja... bom pa sedaj..nimam opravičila in bom kr direktno povedala, da se mi ni dalo in nism vedla kaj naj napišem!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
....bila hiša prazna, kar je bilo še bolje da sem imela mir za domačo nalogo. Matic je odšel domov. Ko sem bila na računalniku (na facebooku) sem dobila sporočilo od Emme, da je to njen fant in da naj ga pustim pri miru, saj mi bo drugače še žal. Ja priznam, postalo me je strah...zame in za Matica. Jaa... nisem ji odpisala.. oddala sem jo od prijateljev, zbrisala vse slike z njo in jo poskušala izbrisat iz mojega življenja. Maticu sem to povedala on mi je verjel in me je potolažil. Nato sva se dobila, da sem mu lahko še malo bolj natančno opisala kaj se je zgodilo. On me je poljubil in mi rekel, da sem mu samo jaz pomembna in da mu ona ni všeč že zaradi obnašanja. Verjela sem mu...nisem pa vedela kaj bom storila glede Emme. Z Maticom sva se kasneje poslovila, jaz pa sem poklicala Sanjo in skupaj sva ''opravljali'' Emmo in se čudili, kako to da nisva opazili, da se z nama druži samo zato, da bo dobila kakšnega kuul fanta. Tudi s Sanjo sva se po dolgih treh urah klepetanja odpravili vsaka domov. Prišla sem v hišo...še vedno je bila prazna. Mame ni bilo... bilo mi je čudno in postalo me je strah. Kmalu sem zaslišala....
01. oktober 2013
next
01. oktober 2013
...da so se vrata odprla, nato pa kmalu zaprla. Postalo me je še bolj strah in nisem vedela kaj naj storim. Odločila sem se, da se delam kot da nisem nič slišala. V mojo sobo je kmalu vstopila Emma. Prestrašila sem se, vendar ji tega nisem pokazala. Pogovor je potekal takole (E= Emma, J= jaz)
J: kaj počneš v moji hiši?
E: nooo... kaj sem ti pa naredila? bodi tiho in me poslušaj.
(vzela sem telefon in pritisnila tipko snemaj zvok)
E: kaj počneš?
J: samo pogledala sem koliko je ura, nooo...
E: ahaam.. okj. no poslušaj: pusti Matica pri tej priči, če ne...bo pogreb
J: od koga točno?
E: od tvoje mame, ki je moja ujetnica
J: ja... kot da ti verjamem.
E: noo.. ja.. to res ni bilo res. vendar žal ti bo, če ne bo Matic moj.
J: kaj mi boš pa naredila?
E: tvojo omarico v šoli bodo preiskali in našli kaj, česar učenci ne bi smeli imeti inodšla bi iz šole...ali pa kaj podobnega..
J: ne ti meni, kaj naj jaz počnem...in kako boš odprla mojo omarico?
E: dala si mi klučer...se spomniš?
J: zamenjala bom ključavnico...to pa ja ni nič takega...no prosim te da odideš iz moje hiše!!!
E: ja že grem, in nekaj si bom že izmislila, da ti bom zagrozila in to te bo absolutno prizadelo.
J: ja ja ja... kakor rečeš! Sedaj pa... Emma, moja draga sovražna prijateljica, če se lahko v tem trenutku pobereš iz te hiše!!!!!!!! nasvidenje!!!
E: boš že videla smrklja...ADIIIJOO!!!
slišala sem, da so se vrata zaprla, jaz sem se vsedla na posteljo in se razjokala. Nisem hotela verjeti, da mi Emma to res dela in da mi grozi. Ob tej misli sem.......
01. oktober 2013
next
01. oktober 2013
next
06. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg