Forum
Na šolo je prišel fant, bil je podoben Zaynu Maliku <3. Bilo mu je ime Tajlor. Nekaj dni pozneje me je ogovoril, ker je bil čas za maturanski ples, me je povabil da bi bila njegova spremljevalka. Hitro sem privolila saj mi je bil zelo všeč. Naslednji dan sem se odločila da se bom več družla z njim, a ko sem prišla v šolo ga na žalost ni bilo ... Hodla sem po hodniku in se spraševala kaj mu je da ni prišel v šolo. Bilo je konec pouka in smo šli domov, ko sem prišla domov sem zagledala njega, ki se je pogovarjal z mojo mamo. Stopila sm bližje in ga povprašala zakaj ni prišel v šolo, a on je bil samo tiho. Še enkrat sem ponovila vprašanje, on pa mi je žalostno odgovoril, da je mogel pakirat ker se bodo preselili drugam... ostala sem brez besed ker sem se zelo veselila tega plesa. naslednji dan sem ga mogla pozabiti in začet na novo. next???
27. januar 2013
next
30. januar 2013
next
30. januar 2013
Naslednji dan, ko sem odšla v šolo sem vidla njega... okrog nega je bilo vellikooo punc, ki so prosile za njegov popis. Hitro sem odšla do njega in ga vprašala zakaj mi je lagal, ampak ko sem slišala druge punce kričati ZAYN, LAHKO PROSIM TVOJ PODPIS!!!!
sem ostala brez besed, se obrnila in tudi brez besed odšla...po prvi uri sem odšla na wc tam me je vidla ena punca, in me povprašala zakaj sem tako nervozna. jaz sem pa ji odgovorila zakaj...rekla je da je zayna vidla, in me tudi vprašala če bi bila njena prijateljica...privolila sem, saj se je moja najboljša prijateljica prejšno leto odselila in nimava dobenega kontakta več. odšla sem k naslednji uri kemije in se po pomotoma zaletela v zayna. Zayn me je vprašal k keri uri zdaj grem...odgovorila sem mu da k uri kemije, ker je tudi sam bil tja namenjen sma skupaj šla do učilnice. Profesorica je razglasila novega učenca (torej Zayna), in ga poslala sedet poleg mene. Ker učitelji ne smejo prekinjati zveznike sma se lahko z zaynom v miru pogovarjala. Dokler mi ni rekel če bi bila njegova spremljevalka za maturanski ples, rekla sem da bom premislila...
next???????
03. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg