Forum
u15267
u15267
luupe tu si tud myymmymymymymymymy

in res nekega dne mene tanja (rokova bivša)pokliče in vpraša če bi šla z njo v zabaviščni park in rekla sem ja .takoj sem se začela urejati in ličiti pa še malo drobiža sem vzela s sabo za sladkorno peno in počasi odkolesarila do parka.malo sva se pogoarjali nato pa odšli na veliki vlak kjer je veliko tunelov in tistih stez ki te obrnejo na glavo!!in sva šle usedle sva se skupaj in privezali.in smo šli najprej počasi in nato hitro kot je bilo mogoče med navalom vzklikov sem jo vprašala kako sta se z rokom spoznala in kako si ugotovila da te je varal? ona mi je pa rekla ahh pusti me uživati vse je bila lažž zlagala sem se ti da bi ga ločila od tebe ker sem jaz edina s katero bo hodil!! prisiljeno sem se jih nasmehnila in ko ni bila pozorna name sem ji odpela pas!! ravno trenutek kasneje pa smo naleteli na ovinek in videla sem jo kako se komaj drži za sedež vlakca in nenadoma mi je bilo žal da sem jo hotela ubiti zato sem jo potegnila gor in jo pripela vendar ni tako uživala kot je prej!!zahvalila se mi je in ko sva prišli ven iz vlakca mi je vse pojasnila
T je tanja j je jst

T:lej zlagala sem se ti ker sem bila največja carica ko sem hodila z njim in rada bi da tako ostane
j: žal mi je vendar ne nemoreš uničiti ljubezni med mano in rokom ker jaz živim zaradi roka njegovi pogledi ki tebi nič ne pomenijo so zame pomembnejši od hrane!!
14. marec 2011
neeeeeeeeeeeex!!
14. marec 2011
moooooooooooooooooooooooooooooooja 4 ever-semilica!
14. marec 2011
u15267
u15267
napiše se selminica ampak ti ne zamerm ker si ti tud mojamojamojamoja
15. marec 2011
u15267
u15267
žalostno me je pogledala in opazila sem da obžaluje svoja dejanja!ha prav ji je!tiho sem odšla domov in med potjo jedla sladkorno peno ko me je nenadoma neka roka potegnila v grmovje !!hotela sem zakričati pa nisem mogla!takrat sem šele opazila da je bil to rok in ga začela kregati da se to ne sme delati!pa me je užaljeno gledal.opravičila sem se mu in ga objela.odšel je z mano do doma ,vprašala sem ga zakaj se je skrival pa mi je odgovoril ker me skrbi zate! kaj zame da te skrbi le zakaj ne razumem!! in rekel je dobil sem anonimno sporočilo da te bodo ugrabili če nebom prinesel 10000 €do srede!
15. marec 2011
sorry hotla sm napisan selmini!!!!! pa!!!!neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext drgač se mi bo čist sfuzlaaal zakooon stoory!!!!
17. marec 2011
u15267
u15267
kje imaš pismo ?sem ga vprašala .rekel je da ga je rastrgal v parku (od jeze).oohh super pa še moji starši grejo v grčijo za cel teden!! kaj če zbereva 10 000?sem vprašala. si ti pri sebi?
do te srede ki bo čez 3 dni naj zberem 10 000 € .pa kaj te tako skrbi no ,a veš kaj. najbolje da se nekje skrijeva in ostaneva tam dokler se starši ne vrnejo.kot naprimer kje? me je vprašal.kaj pa moja hišica v gozdu? tako je zaraščena da je še opazili ne bojo!
no prav v torek se dobiva in bova tja odnesla hrano,daljnogled in odeje...
začela sem se pripravljati na skrivanje in v torek kupila 3kg kruha 7 paštet argeta majhno salamo njami 3 vreče bonbonov,komplet baterij za svetilko,3 škatle vžigalic in še ogromno drugih stvari ki sem jih komaj naložila na kolo!
20. marec 2011
neeeeeext
21. marec 2011
u15267
u15267
prikolesarila sem do hiške in zložila vse te stvari v manjše omarice in iz hiše privlekla 2 odeji in 2 blazini.potem sem prinesla še 3 krožnike(če enega razbijeva)2žlici,vilici in noža.
in prišel je rok .najini kolesi sva skrila pri mostu ki je bil 100m oddaljen od skrivališča.ja za nujne potrebe ,če česa zmanjka.prinesel je 50 €.Odšla sva notri in si pripravljala posteljo.jaz sem si pripravila ležišče na drugem koncu in odločila sva se da bova dežurala (en spi en straži in obratno)
21. marec 2011
u39401
u39401
nexti!!
21. marec 2011
neeeeeeext:


21. marec 2011
mymymymymymymymymymymymymymymymymymymy!!!4ever!!
21. marec 2011
u41866
u41866
next
21. marec 2011
u15267
u15267
odločila sva se da bom jaz prva dežurala zato sem se spravila ajat.(spat)
in rok me je zbudil zvečer halo zbudi se zaspanko pol ure te budim pa vedno zaspiš nazaj ,dežuraš.ja saj grem no saj nebo konec sveta če malo zadremam.in sem spet zaspala .do pol desetih zvečer sem spala nato pa me je rok začel žgečkati jaz pa sem se smejala kot še nikoli,cvilila sem nehaj sem že budna in končno je nehal.ah milo za žajfo (drago)mu bom zjutraj vrnila ,bo že videl.hahahha.nato sem se usedla v kot in zagrnila vse rulete ali žaluzije pa pač nevem kako se temu reče že.vsedla sem se na stol in začela brati 3.del knjige vilinska pot.tanja pa edric in njene sestre se bojujejo proti zlobnemu čarovniku lyonessu.in cordelia(tanjina sestra)je moj najljubši lik,ima dar da se pogovarja z živalmi.in ona se zaljubi v fanta ki ima enak dar kot ona.pa še prijatelj samorogov je!!
22. marec 2011
http://www.paul-rand.com/assets/gallery/identity/logo_next_large.jpg
23. marec 2011
ups

23. marec 2011
u15267
u15267
in skoraj celo knjigo sem prebrala ,ko sem opazila senco,na oknu.bilo me je strah in sem zgrabila prvo reč ki sem jo videla in to je bila knjiga.ta oseba je potrkala na vrata ampak jaz sem bila tiho .tresla sem se kot šiba na vodi,ko sem čakala kdaj bosta vstopila.nisem upala zbuditi roka ker bi slišali šume in bi vedeli da sva notri.

sorry jutr next morm ugasnt komp sorry res no!!!
23. marec 2011
u15267
u15267
zadrževala sem dih in upala da se rok nebo premaknil in s tem povzročil šum.čez par minut ki so se meni zdele dolge kot ure je ta oseba(mogoče jih je več)odšla.takoj sem začela buditi roka in ko sem ga končno zbudila sem mu povedala kaj se je zgodilo. rekel je da si morava pripraviti torbi za bdw če bo nuja in bova morala iti.jaz pa nisem mogla zaspat in sem tolkla po lesenih tleh ko sem zaslišala votlost.to je to!!klet.tja se bova skrila.povedala sem mu za to in sva takoj spakirala vse in se preselila nižje.tam je bilo hladno in sva se toplo oblekla da se nebi prehladila .
24. marec 2011
naprejjj
29. marec 2011
u22802
u22802
next
29. marec 2011
u15267
u15267
wow to tole je blo pa hitr
sedela sva v tišini in temi,ko sva zaslišala udarec ki je razbil steklo na vratih moje hišice.
stisnila sva se skupaj in mižala ,zaslišala sva tudi približajoče se korake in takrat sva oba nehala dihati.koraki so bili tako glasni da sva sklepala da je bila ta oseba nad nama.tresla sva se zelo ampak še vedno zadrževala dih.naenkrat pa zavohava dim--->kaj pa ne moja hiška .z grozo v očeh sem opazovala roka ki mi je vračal enak pogled--->le da njega ni skrbelo za hiško ampak za preživetje.
29. marec 2011
napreeeeej
30. marec 2011
u15267
u15267
spomnila sem se za skrivni izhod--->to je bil umetni štor 2m od reke.povlekla sem roka za sabo in sva šla.ob štoru je bila majhna luknja in tam zraven rastlina ki je skrivala majhen daljnogled.odplazila sem se do tja in naravnala daljnogled proti hiški.videla sem neko osebo ki mi je bila znana--->pia!!!o bog no ,kaj pa ona počne tu?? odklenila sem vrata--->štor in se zapodila za njo.tekla sem do nje in jo potegnila ven iz dima. rok je bil takoj za mano.bila je nezavestna.kdor koli ji je to naredil bo drago plačal.!!!!
vikipiki sori ampak mam jutr govorne za slovo in se morm učit ker še nč ne znam okj???pa bom jutr na hitr k me u petk nebo
30. marec 2011
ja ja. a mate slučajn opis države, k smo ga mel mi tut lansk let???
31. marec 2011
u15267
u15267
joup pa ta krava neumna ----->bertonclka mi je 4dala,k sm zaklučla s hrano. NEJ GRE NEKAM!!!!!pa nism našla več podatkou o finski tk da sm morala zaklučt s prehrano!!!
pio sva odvlekla--->50 kg ni malo do mostu.tam sem našla svojo posodico kjer je bil prej peskovnik in jo nalila z vodo.prišla sem do pie in jo polila,da je skočila in začela javkati ,kako je mrzlo--->boga.
03. april 2011
naprejjj
ps. vem da je berta krava
07. april 2011
awa
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
07. april 2011
u15267
u15267
hvala awa za toliko nextov!
vikipiki ona ni krava ampak vampir-sej si vidla tista 2 izrastka na ustah??
no bom zj nextala
______________________________________________________________________________

slekla sem si jopico in jo z njo ogrnila.zbežali smo do koles in se razporedili-->jaz in pia skupaj--->ona na balanci to je ammm no nwm točn!!jst sm pa vozila,pa rok je imeu kolo sam zase.ampak ne za dolgo.ko smo šli pod mostom počasi smo videli da se v 3m globoki reki nekdo utaplja.pustili smo kolesa in stekli pogledat!O: bil je moj sošolec aljaž
hitr sm skočila u vodo in ga komaj privlekla na obrežja.rok ga skoraj oživljal saj je imel aljaž polna pljuča vode.
07. april 2011
next next next next next next
10. april 2011
u15267
u15267
rok ga je boskušal rešiti in mi ukazal da ga držim za pas pia pa naj drži mene,ker bo tako večja teže in ne bomo čmoknili v vodo.rešil je aljaža zadnji trenutek preden bi se sploščil na skali ali jo poljubil kot smop se zafrkavali kasneje.aljaž je komaj dihal in sem se čudila kako da ne zna plavat??kot da bi uganil moje misli je pokazal nogevidela sem ribiško žico zavezano okoli rok in nog.le kdo ti je to naredil ?odgovoril je da so bili to kitajci ki so se nedaleč nazaj priselili v križe in ko je sedel s punco v njihovi gostilni je slišal kaj se pogovarjajo.čeprav je bilo v kitajščini.evo =punco, so odpeljali v gozd-mogoče so jo posilili njega pa so zvezali in porinili v vodo.bila sem besna.vedela sem da tisto prilizovanje je imelo nek namen.kaj če bi se to zgodilo meni?ali roku?oh to pa ne takoj smo odšli na policijo in prijavili kitajce.evo so iskali ampak je niso našli.neki policaj mi je povedal daso zmožni ubijati mačke in pse in jih vmešati kot kokošje meso ki je v resniici pasje!če so sposobni tega kako da nebi bili sposobni ubiti eve in jo vmešati-mislim kose mesa!!vzelo so vse meso ki so ga imeli in ga pregledali.
19. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg