Forum
u175846
u175846
Bil je prvi dan počitnic in zato sem lahko dlje spala. Zbudili so me sončni žarki. Ko sem vstala sem se uzrla v morje iz mojega balkona. Šlo mi je na jok, ker ko sem bila majhna sta šla mami in oči na poročno potovanje z ladjo mene pa pustili pri teti od takrat se ne kopam več ker sem dobila strah pred morjem. S teto se razumeva kokr tuk. Po navadi pa se ignorerava, ker se je ona prva zaljubila v očeta on pa je bil ves ta čas zaljubljen v mojo mami in ker sem zelo podobna mamici me nima kaj preveč rada. Po navadi ko se zbudim se grem sprehajat ob morju. Nekaj časa sem se sprehajala in prišla do
"fejmičov" (fantje k misljo da so najjači). Luka(naj bi biu taglavn, in je že 3 leta zaljublen vame) je pršel do mene drugim je rekel pa da naj grejo.
J-jst L-Luka
L-ej Tina. Živjo.
J-živjo
L-vem da sem te že ogromnokrat prosil ampak bi šla kdaj z menoj vn. Si danes prosta?
J-sem
L-pa bi šla
J-ja (mislila sem si morda pa sploh nebo tako slabo)
L-super ob sedmih pridem pote čav
J-adijo
L-am tina mimogrede kam greš?
J-samo sprehajam se
L-se ti lahko pridružim
J-naj ti bo
Malo sva se pogovarjala. In ugotovila sem da se u druži drugače pogovarja kot pa z mano. Veliko bolj prijeten je kot sem mislila in sovražim take fante

Jst


Luka
12. julij 2014
u175846
u175846
Sovražim fante ki se u družbi obnašajo bojl frajersko z menoj pa kot kavalirji. No šla sem domov in teti povedala da grem danes zvečer ven. Ona je odvrnila pejt kamor čš. Skomignila sem z rameni in rekla okej.
Šla sem v sobo in izbirala kaj naj oblečem . Oblekla sem tole:

Nekaj časa sem čakala potem pa je pozvonilo. Hitro sem odprla in sva šla.
J-zivjo
L-hey. Lepa si
J-hvala. In kam greva
L-pokazal ti bom pridi
Prijel me je za roko. Najprej sva šla na pijačo potem pa mi je pokazal kraj kjer ljudje nikoli ne grejo. Bila sva blizu morja in bilo je zelo lepo. Uau zelo je lepo sem rekla. Ja je. Nekaj časa sva se gledala potem pa je prihajal vedno bol blizu mene. Stisnil me je ob zid in začel me je poljubljat. Odrinila sem ga. Oprosti je urekel. Oprosti luka ampak potrebujem več časa. Razumem, če nočeš ostati tu lahko greva je rekel. Ne, tu je super lahko še malo ostaneva. Malo sva se nagledala potem pa šla domov. Pospremil me je do hiše in se poslovil. Objel me je in poljubila sem ga na lice. Veš luka imela sem se super. Adijo sem mu rekla. Teta je spala za to sem šla potiho v sobo in šla na fb. Na njem je biu tudi luka začela sva se pogovarjati in potem mi je napisal ljubim te. Nisem vedela kaj naj naredim. Odjavila sem se. Bila sem utrujena in se ulegla na pojsteljo. Celo noč sem razmišljala o poljubu.
12. julij 2014
u175846
u175846
Zbudila sem se že ob 6.50 in šla sem na telefon. Videla sem sms od Lukata in ga prebrala: ob 7.30 na najnem skrivnem kotičku. Nasmejala sem se in se hitro oblekla. Ko je bila ura 7.25 sem se odpravila. Ko sem prišla me je čakal naslonjen na zid. Prišla sem zdraven in se naslonila na zid zraven njega.
J-hej
L-živjo
J-in zakaj sva tu
L-zakaj mi nisi odgovorila na fbju
J-nisem vedela kaj ne rečem
L-vem da do mene nekaj čutiš. Zakaj ne priznaš
J-čutim ampak nevem če sem res zaljubljena vate
L-to lahko ugotoviva na en način
Obrnil se je proti meni me naslonil na zid in me začel poljubljati. Poljub je bil dolg. Nisem hotela nehati. Mislim da sem se zelo zaljubila vanj. Nehal je in me uprašal: tina bi bila moja punca? Ja sem rekla in ga objela. Tina te lahko nekaj uprašam je rekel. Ja sem odgovorila. Zakaj se tako bojiš morja? Moji starši so tam umrli. Šlo mi je na jok in objel me je. Potem sva se poslovila. Vračala sem se domov. Videla sem fante iz šole, ki se vedno norčujejo iz mene ker me je strah morja. Pritekli so do mene me prijeli in bili pripravljeni,da me vržejo v vodo. Začela sem kričati a me ni slišal nihče. Ko so me vrgli nisem znala plavat in sem tonila. Nisem mogla dihati mislila sem da je to zame konec zaprla sem oči. ko sem odprla oči sem videla Lukata pri meni objela sem ga in poljubila na lice. Hvala luka sem rekla. Je že uredu. Dal mi je brisačo. Pridi pospremil te bom domov. Ne negrem domov . Zakaj me je vprašal. Tam je teta in nemaram je preveč. pridi greva vmoje stanovanje. Ne živiš v hiši? Sem ga uprašala. Mami in oče mislita da sem dovol star za stanovanje. Aha sem rekla. Ko sva prišla sem se že posušila. Rabiš kej me je uprašal. Ne dobro sem sem mu odgovorila hvala. Imel je zelo lepo stanovanje. Prišel je do mene in me začel poljubljati. Položil me je na pojsteljo in sva se še tam poljubljala začel mi je odpenjat srajco. Rekla sem: kaj delava? To kar hočeva je rekel. Do konca mi je odpel srajco jaz pa njemu slekla majco, potem meje poljubljal po vratu potem pa mi je začel odpenjati hlače. Stop, luka si prepričan sem ga uprašala. Ja je odgovoril. Ti nisi, me je vprašal. Nevem, oprosti sem mu rekla. Šel je dol iz mene. In si začel oblačit majico. Jaz pa srajco. Luka si jezen sem ga vprašala. Ne uredu je. Ura je bila 13.00. Adijo luka iti moram na kosilo se vidiva sem rekla. Adijo tina.....
13. julij 2014
u175846
u175846
Kaj je bilo to sem premišljevala. Ko sem prišla domov sem pojedla kosilo in se zaprla v sobo. Malo sem premišljevala o Lukatu. Odkar sem šla z njim na zmenek se je spremenil veliko bolj je prijazen. Potem sem šla gledat tv.
J-jst T-teta
T-tina pojdi očisti ribe
J-ne fuj ti jih dej
T-ista si kot tvoja mami
J-nebom se jih prijemala
T-prav za kazn danes ne boš spala v moji hiši
J-kaj saj nisi resna (sem se zadrla)
T-sem ti se pa znajdi kje boš spala
J-samo zato ker nisem rib očistila
T-ja
Stekla sem gor in ji pokazala jezik tako da me ni videla. Kuk je tečna. Poklicala sem mojo bff Evo če lahko prespim pri njej pa je rekla da je pri bratrancu. Super sem si rekla. Potem sem šla na fb videla sem da je tudi Luka gorej. Sej res njega lahko prosim.
J-hej
L-oj tin. Oprosti za tisto prej mallo me je zaneslo
J-ne je uredu. Ej si dans zvečer doma
L-ja zakaj
J-lahko prespim pri tebi
L-ja. zakaj?
J-nisem očistila rib in čez noč moram spati nekje drugje
L-ha itak pridi
J-ob šestih bom pr teb
L-ok se vidva
J-čau in hvala
To. Začela sem se pripravljati. Ko sem se pripravila sem se oblekla lepo če bova kam šla. Oblekla sem to

Ura je bila 17.50 in šla sem proti njegovim stanovanjem potrkala sem in mi je odprl. Takoj me je objel.
13. julij 2014
Next
13. julij 2014
u159814
u159814
nexšty, ful zakon *-*
13. julij 2014
u175846
u175846
Next bom napisala popoldne
14. julij 2014
nexttt
18. julij 2014
u159384
u159384
Next + nova bralka
18. julij 2014
next<3333
18. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg