Forum
Moje ime je Selena. Imam brata Maxa. Bil je 7 junij in starši mi povejo da bomo šli na havaje. Jupi. Ker jutri gremo sem se šla spakirat. prtljage je bilo veliko ker gremo za en mesec. Bilo je jutro. Vstali smo zgodaj. Šli smo na letališče. Z letalom smo se vozili 12 ur. Ko smo prišli je bila ura 18.00. Z bratom sva šla za 3 ure v morje. Bilo je super. Našel je veliko školjko. Potem sva šla v hišo. Šla sem v svojo sobo in začela oblačila zlagat v omaro. Ura je bila 24.00 in odšla sem spat. Naslednji dan sva z Maxom se šla zgodaj kopat. Brata sem malo opazovala in se mu smejala. Nato pa me nekdo prime za ramena. Obrnila sem se in zagledala...
Jaz(18 let)Moj brat Max(14 let)
Nadaljevanje:
Zagledala sem Davida najlepšega fanta!
J-jst D-David
D- živjo selena
J- kdaj si pa prišel sem*
D- včeraj smo prišli tu bomo še 1 mesec
J- jst tudi
D- a imaš zvečer kaj časa?
J- ja mam...
D- bi šla danes ob 9.00 z mano na večerjo?
J- lahko. počakaj me ob 9.00 tukaj.
D- prav ob devetih te bom čakal tu. Pa denarja ne rabiš jaz bom plačal.
Potem je odšel OMG . Tako sem bila vesela. Potem je prišel še David. Šla sva skupaj na sprehod. Bilo je super. Potem pa ko je bila ura 19.00 sva morala z Maxom oditi v hišo.
J- jst M- mami
J- mami grem lahko s svojim prijateljem na večerjo??
M- ooo s fantom?
J- ja zelo je prijazen.
M- prav naj ti bo ko bo ura 01.00 zjutraj moraš biti doma. Si razumela?
J- ja mami najboljša si..
To zelo sem bila vesela čeprav sem ji mogla povedat da gre za fanta..
Ura je bila 7.30. počasi sem se naličila in oblekla lepo obleko.
Ura je bila 9.00 in šla sem na plažo. Tam me je čakal. Bil je popoven. Lepo je bil oblečen in dišal je brilijantno. Prijel me je za roko.Bilo je romantično. Nato mi je dal poljub... OMG
To je David:
Nadaljevanje:
Potem me je prijel za roke in šla sva na Večerjo. Med potjo sva se malo pogovarjala. Ko sva pojedla mi je spet dal poljub. Potem sva šla u lunapark. Kupil mi je tudi sladkorno peno. Ker je bila ura 23.30 sva šla še malo na pomol. Prijel me je za roke in rekel Selena zmeraj si mi bila v šoli najbolj všeč čeprav se nisva veliko družila. Vprašal me je Selena bi bila moja punca. Ja sem mu odgovorila. In nato me je poljubil. Potem sva šla domov še enkrat me je poljubil. Stekla sem v sobo. Čez nekaj časa pa sem zaspala.
14. december 2013
NADALJEVANJE:
Naslednji dan sem se zbudila ob 11.00. Max je še spal. Na mizi sem videla pismo od mami in očija. Na njem je pisalo da sta morala nekam iti in da bosta prišla domov pozno. Ko se je Max zbudil sem meni in njemu pripravila nekaj za zajtrk. Potem sva šla na plažo. Potem čez nekaj časa pa pride do mene David. Maxu sem rekla naj bo v vodi malo sam. Z Davidom sva odšla na brisačo.
J-jst D-David
D-včeraj je bilo super
J-ja je bilo
D-a bi šla še kdaj npr danes
J-oprosti ampak danes ne moram. Starša se vrneta zelo pozno jas pa moram poskrbeti za Maxa
D-pa kdaj drugič
J-ja res oprosti mi
Malo sva se še pogovarjala . Potem sem Maxu rekla naj pride ven iz vode ker greva v gostilno jest. Daviid je rekel da naju lahko pelje na pico. Max je takoj rekel ja jst pa sem se nasmehnila. Ko smo pojedli je bila ura 13.00. Še tri ure smo se malo zabavali potem pa sva z Maxom šla v hišo. Čez nekaj časa sva šla z Maxom na sladoled. Na poti domov pa sem videla Davida ki se je pogovarjal z neko punco...
NADALJEVANJE:
Šla sem v hišo. Ko sem bila v svoji sobi sta se še zmeraj pogovarjala samo da sta se še držala za roke. Ko je bila ura 21.00 sta starša prišla domov. Zjutraj ob 9.00 sem se zbudila. Na poti sem spet videla Davida in tisto punco. Potem sem prišla do njega.
D-david J-jst P-punca
J-hej david
D-živjo selena. To je moja prjateljica
P-živjo ime mi je Taylor
J-david se lahko malo pogovoriva
D-ja seveda. taylor greš lahko za minuto stran
P-ja seveda
D-kaj je?
J-danes zvečer so starši doma. Lahko greva na večerjo
D-oprosti selena ampak zmenjen sem z taylor
J-z taylor. Prav pa kdaj drugič
D-ja. Oprosti. No adijo.
J-adijo.
Potem sem šla plavat zraven pa sem še jokala. Pogledala sem nazaj in videla kako se pogovarjata. Še bolj sem zajokala potem sem zagledala Maxa ki plava proti meni.šla sem ven iz sobe.Sedla sem na klop. Potem se je nekdo usedel zraven mene.
NADALJEVANJE:
Pogledam ga in se mu nasmehnem. Potem se mi predstavi. Živjo ime mi je Justin.
J-jst Ju-justin
J-živjo ime mi je selena
Ju-a ti je všeč na havajih
J-ja zelo je lepo
Ju-meni tudi. Koliko časa boš še tu?
J-4 tedne
Ju-o jst pa 5 tednov. Mimogrede kje imaš hišo?
J-tista tam
Ju-ali kaj počneš danes zvečer?
J-ne
Ju-a bi šla z menoj
J-prav
Ju-pridem te iskat ob osmih
Šla sem domov. Ura je bila 6.00 zato sem se mogla iti oblečt. Mami sem rekla, da grem s prijateljem na pico in rekla je da moram biti ob 24.00 doma. Ob osmih
Me je čakal na plaži. Prijel me je za roko in šla sva na sprehod. Zagledala sem tudi taylor in Davida. Ko me je David videl je bil videti zelo ljubosumen. Prišel je do mene.
Živjo selena je rekel. Živjo. taylor te čaka. Pojdi k njej sem mu rekla. david me je vprašal če se lahko pogovoriva.justinu sem rekla naj gre malo stran.
J-jst D-david
J-kaj je
d-zakaj si prišla z njim
J-kaj te briga ti si prišel pa z taylor
d-Me nimaš več rada
J-poglej rada te imam ampak tako ne gre več naprej. Lahko se družiš z taylor. Nemorem biti več s tabo adijo.
justinu sem rekla da se ne počutim najbolje in zato sem šla domov. Nisem šla v hišo ampak sem se usedla na plažo. Jokala sem.
14. december 2013
Nekaj časa sem jokala potem pa je prišel David.
D-David J-jst
D-selena. Žal mi je
J-kar naj ti bo
D-naredil sem napako. Ampak daj mi še eno možnost
J-zakaj?
D-zato ker te ljubim. Že od kar sem te videl si mi bila všeč. Nikoli ne morem nehati misliti nate.
J-nevem David. Poglej razmislila bom.
D-hvala Selena če mi boš dala možnost te nikoli ne bom razočaral.
Potem je prišla Taylor. Rekla jeavid iskala sem te. Tekla je proti njemu in ga objela.
Nato sem stekla domov.
NADALJEVANJE:
Šla sem domov. Ko sem se zjutraj zbudila je bila ura 10.00. Mami me je vprašala če grem z njimi nakupovat a nismo bila pri volji raje sem ostala doma. Ko so šli sem šla na plažo. Videla sem Justina. Malo sva se pogovarjala. Potem me je prijel za roke in me vprašal če bom njegova punca. Res nisem vedela kaj naj rečem da ga ne bom užalila. Rekla sem mu, da bom premislila. Ker so ga starši klicali domov je moral oditi. Potem sem sla se domov in si naredila zajtrk. Sla sem se malo sončit pa se je pred mano postavila punca bila je Taylor. Rekla je lej Selena prosim da se nehaš družid z Davidom , kr sm zmožna nrdit karkoli in ne pozabi dobim use kr hočem in tokrat hocem Davida tako da se precej kr bo moj. Potem je šla. Razmišljala sem da ima Taylor prav ko je rekla da bo njen. Starši in Max so se vrnili ob treh. Ob 8.00 sem šla opazovati sončni zahod pa sem videla taylor in Davida ki sta se poljubljala...
NADALJEVANJE:
Takrat me je videl david tekel je proti meni in rekel ni bilo tako kot je videti. Pojdi stran in ne približuj se mi več sem zaupila in stekla domov. Legla sem se na posteljo in razmišljala kaj naj rečem justinu naj bom njegova punca ali ne. Odšla sem na račualnik na facebook in blokirala davida. Cez nekaj casa sem zaspala. Mami mi je povedala zjutraj da bomo danes šli na drugo plažo. Ko smo prišli sem videla tam mojo bff. Use sem ji povedala. Rekla mi je naj začnem hoditi z Justinom da bo David ljubosumen. Potem smo šle na pico pojedle smo tudi sladoled. Ko smo hodile sem zagledala taylor ki se poljublja z nekim fantom. Moji bff miley sem jo pokazala. Ko se je nehala kušvati je prišlA do mene in rekla, da ce to povem Davidu da mi bo žal da sem se rodila. Ko smo prisli domov sem videla Justina. Sla sem do njega in mu rekla da sem se odločila. Postala bom tvoja punca .
14. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg