Forum
u37397
u37397
Če vam bom ušeč bi blogala eno zgodbo, ki bi lahko bila resnična in lahko da tudi delno je.
Tukaj je osnutek, če vam bo všeč komentirajte oz izpolnite anketo. ='D

Govori o petnajstletni Alex, ki se kot vsaka najstnica seznani z ljubeznijo, težavami in puberteto.
Misli, da ji v ljubezni ne bo nikoli uspelo čeprav je živahno in ljubko dekle, vitke postave z dolgimi prelepimi lasmi in kot morje modrimi očmi.A svet se obrne na glavo, ko v njeno življenje vstopi dve leti starejši temnolasec, po imenu Max...

Ali se bosta spoznala? Mu bo Alex všeč? Jima kdo nasprotuje?
Ali je Max izdaja s svojo osebnostjo? Ji bo prinesel ljubezen? ......

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. februar 2011
ou hudo je tkoj nextaj!!
17. februar 2011
u37397
u37397
Ok.Bom samo en deu.
17. februar 2011
u37397
u37397
1.DEL :

Le teden dni je še bilo pred začetkom novega življenja petnajstletne Alex, saj z novim letom začenja 1.letnik srednje šole. Poletne počitnice je preživela nekaj časa pri babici na kmetiji, nekaj na dopustu v Grčiji, ostali čas pa je preživela doma z njeno najboljšo prijateljico Kei. Imela je posebno ime ker je mama prihajala iz Amerike.
Kei je zelo podobna Alex, a hkrati zelo različna. Vedno ji je bila na voljo in ji pomagala v težavah. Bila je suha, visoka in zelo prikupna najstnica. Nekoliko manj zgovorna od Alex.
Zelo rada ima : živali,Alex,fante,nakupe,poletje,glasbo ter ples.
Kei in Alex skupaj preživita veliko časa, to poletje sta imele veliko zabav na Keinem podstrešju.Imele sta dobro poletje, a nič posebno.
V tem tednu sta imeli veliko načrtov, saj se je bližala srednja šola.

Bzzzzz,Bzzzzz.."Ah, ne že spet.Sobota je.Rada bi spala, nočem ustati! Kolko je sploh ura? O, ne že spet zamujam Kei me bo zadavila." Alex hitro poskoči iz postelje, se uredi ter odhiti v kuhinjo. Tam jo pričaka mama :"Jutro Alex!" "Jutro mama". "Pripravila sem ti kosmiče, ter kozarec pomarančnega soka". DinnnnDonnnn.Pri vratih je pozvonilo. Bila je Kei."Mami morem iti,Kei me že čaka in morava po opravkih." "Vredu, do kosila bodi doma". "Hej Kej! Kako si?" "Živjo Alex, zamujaš ponovno", jo mrko pogleda."Budilka ni pravočasno zvonila."ji odvrne z sladkim nasmehom. Nato se odpravia do avtobusen postaje. "Včeraj naju je Marta povabila na rojstno dnevno zabavo, v soboto." Marta je bila njuna sošolka, a ni jima bila ravno všeč. Bila je ena izmed "tistih" sta ji pravile, ker se je počutila vredno, saj njen oče je bil odvetnik. Bili sta prijazni do nje, saj prireja veličastne zabave. "Torej bova šli?" z velikim nasmehom vpraša Alex. "Še vprašaš" ji odvrne Kei.
Nato prideta do postaje, kjer stojita dva zelo prikupna fanta. Ne prikupna, čudovita,nora ,fantastična. "PsssstPsttt..Kei! Keiiii!" Zašepeta Alex. A Kei ne izmakne pogleda . "Ja"? "Poglej ju! Ali nista božanska!? " "Jaaa.Nora sta, rada bi ju spoznala. Prstopva jim." "Ali si nora? Zardela bom kot paprika, in bila tiho.Lahko pa bom začela jecljat." "Eh...Pa samo mirno opazujva"ji zdolgočaseno odvrne Kei.
Fanta sta bila leto ali dve starejša, bila sta visoka. Bila sta oblečena skejtersko. Eden od njiju je imel tudi rolko. Prvi je imel svetlejše lase ter zelene oči, drugi pa kostanjevo rjave ter zelo temne oči, Alex se je začela izgubljati v njih. Avtobus je zamujal, nebo so začeli prekrivati temni oblaki, pripravljala se je nevihta. Fanta sta pristopila....
17. februar 2011
ooo lajkam next?!¨ Ko boš mela cajt!
17. februar 2011
u37397
u37397
HAha...Ju3
17. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg