Forum
ρσѕℓσνιℓησ ριѕмσ:
žαℓ мι נє! мαмι & σčι тαкσ ηє мσяєм νєč žινєтι.
ιzgυвιℓ ѕєм νѕє кαя ѕєм ιмєℓ яα∂.
ηє zαѕℓυžιм ѕι žινℓנєηנα ιη тυ∂ι ησčєм gα νєč.
zαяα∂ι мєηє ѕє נє νѕє кσηčαℓσ тαкσ ѕℓαвσ.
zαяα∂ι мєηє ηє νєяנαмєм ν ℓנυвєzєη.
zαяα∂ι мєηє נє νє∂ησ νѕє ηαяσвє.
z∂αנ тєgα ρяσвℓємα ηє вσ νєč.
яα∂ ναנυ ιмαм.
α∂ιנσ!

Še enkrat sem pogledal pismo in razmišljal ali bo dovolj dobro. V sobo je prišla moja sestra Trish. Pismo sem skril in zraven tudi nož. "Bratec! Spet safraš? Pozabi!", je rekla, vzela pisalo iz mojega predala in šla ven. Ko bi pozabiti le bilo tako lahko, kot se sliši...

Axel:
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=49977758[/img]

Trish:


25. september 2012
next
25. september 2012
še 1 next
25. september 2012
next
25. september 2012
Zaklenil sem se v sobo in se ulegel na posteljo. Poslovilno pismo sem položil na blazino in z nožem sem počasi in globoko zarezal v mojo roko. Počasi sem vlekel in bolelo me je. Res bolelo. Take bolečine nisem pe nikoli čutil. Fizične bolečine. Srčne bolečine so bile dosti hujše. Želel sem trpeti ob tem zato sem zarezal pe globlje in še bolj počasi sem vlekel nož. Moral sem trpeti. Po vsem tem, kar sem ji storil, sem želel umreti v mukah. Slišal sem razbijanje po mojih vratih. "Sine! Odpri. Kosilo.", je rekla moja mami. Kri je lila po odeji in opazil sem, da je prepozno, da bi zdaj odnehal in nadaljeval kasneje. "Nisem... Lačen...", sem komaj rekel. "Axel! Zadnje čase nič ne ješ.", "Nisem lačen!", sem se zadrl in takrat mami ni rekla nič več. V moji roki je bila zelo globoka zareza in za večje trpljenje sem še enkart na hitro potegnil po rani. Prerezal sem žilo. Eno veliko žilo in kri je kar špricnila vame. Potem pa sem počasi vedno manj dihal, imel vedno slabotnejši utrip, bil vedno bolj utrujen in vedno bolj zaspan.
25. september 2012
neeeeeeeeeeextttttt
25. september 2012
še 2 nexta
25. september 2012
u68726
u68726
next!
25. september 2012
1 next plz
25. september 2012
next
26. september 2012
next
26. september 2012
no napiš
26. september 2012
Zbudil sem se. V bolnišnici. Trish je sedela zraven mene in me držala za roko. Opazila je, da sem se zbudil. "Si ti normalen??? Zaradi nje?", "Trish... Ne morem živeti s to bolečino.", "Axel! Zaradi nje si to storil? zaradi krivde, ki sploh ni tvoja? Potrebuješ prijatelja!", "Trish... Pozabi.", "Daj mi dober razlog.", "Prebolel... Sem jo.", "Ne bom ti verjela. Poklicala bom Kevina.", "Ampak...", "Tiho!!! Mami in oči ne smeta izvedeti za to.", "Ne vesta?", "Ne. Takrat sta že šla po bratranca.", "Ne! Pozabil sem! Pozabil sem, da pride!", "No, do takrat se moraš skulirat!", "Je Boris že tam?", "Ja.", "Oh...", "Glej, samo nehati moraš misliti nanjo.", "Boris, ne bo pripomogel k temu.", "Bo pa zraven še Kevin.", "Kevin je moj najboljši prijatelj! Boris pa moj bratranec, ki ima nekaj čez 5 ali 4 leta!", "Vse kar potrebuješ je kakšen striptiz.". zasmejala se je ampak meni res ni bilo do smeha. Šla sva domov. V dnevni sobi je sedel Boris in se igral z lego kockami. Ko me je videl, so se mu usta razlezla v velik nasmešek in stekel k meni.
Boris:


26. september 2012
next
26. september 2012
še 1 next
26. september 2012
next
26. september 2012
Prosil me je, če grem zlagat lego kocke z njem. Ker je otrok in imam rad otroke, sem privolil v to in sestavila sva neko njegovo pošast, ki jo kliče Krahtus. Glupo! Ker Boris hodi zgodaj spat torej ob 19h, sem imel nato mir glede lego kock. Trish je bila nenehno z mano v sobi, saj se je bala, da bi spet poskusil storiti samomor. Zazvonil je moj telefon. Dobil sem SMS od Kevina. Pisalo je:
'YO DUDE! Zuni te čakam. Prid vn!'
Pogledal sem Trish in ji rekel: "Res mi ni do tega!", "Samo pojdi v družbo.", je rekla in me povlekla in zvlekla ven. Kevin je bil ves razposajen, dokler ni opazil, da nisem ravno dobre volje. "Ej! Stari! Nasmej se!", je rekel in me butnil v ramo. Prisilno sem se nasmehnil in me nato zvlekel v nek disko. Tam je bila neka blondinka in priznam, da sem se zatreskal vanjo. "Kdo je to?", sem rekel Kevinu. "A! To je Alicia.".
Kevin:Alicia:


26. september 2012
u30718
u30718
nekšti
26. september 2012
next
26. september 2012
next
26. september 2012
next
26. september 2012
Alicia... Ime mi je kar odzvanjalo v ušesih. "Jo poznaš?", sem ga vprašal, "Ja. Najboljša prijateljica moje bivše je.", je odgovoril. Njegove bivše? Je ta normalen? Pozabil sem na to in usedel sem se k njej za mizo. "No. Alicia to je Axel in Axel to je Alicia.", naju je predstavil Kevin. Nasmehnila se mi je in jaz sem se njej. Kevin je naročil modro fanto, Alicia je naročila orangino, jaz pa sem trenutno potreboval nekaj močnejšega. Prvič zaradi moje izgubljene in drugič zaradi poguma, da si bom pri Alici sploh kaj upal. Točno! Naročil sem si dober viski! In proti koncu žura sem bil kar dobro pijan. Smejal sem se vsemu, v glavi se mi je vrtelo & komaj sem dojemal kaj mi je kdo govoril. Do mene je prišlo več sexy punc. "Daš cifro?", so me vse spraševale. Ves pijan sem jo komaj izrekel in točno pred Alicio. Sem lahko večja budala?! Čeprav se mi je smejala. "Mislim, da si zdajle že kar dobro napit, Axel.", mi je rekla in se zahihitala. jaz sem se zasmejal in Kevin me je spravil pokonci. "Greva!", "Ne!!! Kevin glej! Carsko je!", sem rekel in se še komaj držal pokonci. "Saj niti stati ne moraš. Domov greva.", "Nočem!!!", sem zavpil in se sesedel na stol. Kevin me je spet dvignil in brez pritoževanj sem šel ven iz kluba.
26. september 2012
next
26. september 2012
še 2 nexta
26. september 2012
u96988
u96988
next
26. september 2012
1 next še
26. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2012
nexxt
27. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeexttttttt
27. september 2012
no nexti že
30. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg