Forum
Hej sem Tiffany! Prijatelji me kličejo Tiff . Stara sem 17 let in že čez nekaj tednov bom postala polnoletna!
To sem jst:



jaz treniram jazz balet.
Fanta na žalost še nimam.
imam pa najboljšo prijateljico Christino, ki pa ji pravimo Chris. Ona je eno leto mlajša od mene, torej je stara 16 let.
To pa je ona:



Chris pa trenira balet.
in to je njen fant:



Vedno in povsot sva skupaj. Nič naju ne more ločiti, čeprav se tudi midve včasih skregava sva čez nekaj minut spet najboljši prijateljici.
Midve skupaj:




imava veliko trapastih in smešnih idej in tako je bilo tudi tokrat......
................moja ljubezen.......................
sicer ne vrjamem v ljubezen na prvi pogled ampak tokrat se mi je to zgodilo. prvič v življenju!! čisto me je razganjalo. počela sem butaste stvari. v šoli nisem bila čisto nič zbrana, moj zvezek pa je bil popisan nekako takole:




ko je na hodniku prišel mimo mene me še pogledal ni, jaz pa sem skoraj omedlela v tistem prečudovitemvonju parfuma. Nisem vedela kaj naj naredim, da me bo opazil in takrat so se začeli najini načrti in podobne stvari......................................................................................
11. marec 2012
u70391
u70391
next................ušeč mi je začetk
11. marec 2012
rabim vsaj še 2 next-a
12. marec 2012
neeeeeeeeeeext!!!!
12. marec 2012
awa
nexxtttii
12. marec 2012
u70391
u70391
evo maš še 2 nexta
zj pa next........
12. marec 2012
imam prepoved.... do konca tedna(tut zele sm na skrivaj ne raču) tko da bom u pondelk enkrat napisala.........upam da ne zamerte
15. marec 2012
u70391
u70391
ne zamrm sam da boš resnooooo nextala
15. marec 2012
u73551
u73551
next
15. marec 2012
awa
NEXT
16. marec 2012
pa naj vam najprej opišem mojo skrivno ljubezen.
Ime mu je Cody. On je leto in pol starejši od mene, kar pomeni, da je že polnoleten!!! Njegovi prelepi dišeči blond lasje mu padajo preko prelepih svetlo modrih oči. Njegove nežne svetlo rdeče ustnice te kar vabijo, da se jih dotakneš in njegove roke so tako nežne.......suh, velik, močan...popoven!
dovolj sanjarjenja. No, to je on:



Vem, da vam ni všeč kot večini mojih prijateljic, ampak važno da je meni. Mar, ne?

zazvonilo je in vsi smo odhiteli v razred. naslednja ura je bila matematika. spet popoln dolgčas, sem si mislila. a tokrat ni bilo tako. veste, na naši šoli so prenavljali razrede in zato nekateri razredi niso mogli imeti pouka ter so se združili z nekim drugim razredom. in tako je bilo tokrat! vsi smo se posedli. sedežni red je izgledal takole:
___(prost sedež) ___(Chris) ___(jaz) ___(prost sedež) ___(še en prost sedež) ___(moj sošolec Dave) in tako naprej.
ne boste verjeli kateri razred se nam je pridružil!!!! razred Codyja!!! ko sem ga zagledala vstopiti v razred sem vsa zardela! Ker je prišel v razred zadnji je bilo že vse zasedeno, razen poleg mene je bil še prost stol in zato se je tja tudi usedel. vprašal me je, kako mi je ime in podobne reči. celo uro sva samo klepetala in čisto nič naju ni brigalo kaj nam pridiga učiteljica...tako ali tako je tričetrt snovi v šoli odvečne. bilo je le še 5 minut do konca ure in Cody me je vprašal, če se dobiva popoldne, da se bova skupaj učila, ker zdaj nisva nič poslušala. Seveda sem brez obotavljan in premislekov rekla JAAAAA!!!!!! in že je zvonilo. nasmehnil se mi je, pospravil zvezke in z najlepšim nasmeškom, kar sem jih videla odšel i razreda. pred vrati se je obrnil proti meni in mi pomežiknil. Chris me je pogledala in mi dejala:
Tiff iz tega bo še nekaj več. verjemi!
nato je tudi ona odšla iz razreda in za njo sem počasi koracala tudi jaz. to je bila najboljša ura matematike v celem življenju!!!!!
do konca pouka sem imela še 3 šolske ure, cody pa samo dve. nisem se mogla upreti, da ne bi odšla z njim domov, zato sem zadnjo uro biologije špricala, čeprav mi Chris tega ni svetovala, saj imamo za biologijo najbol tečno učiteljico na šoli, ki jo še ustali profesorji ne marajo.
zazvonilo je in potihoma sem se odpravila na šolsko dvorišče, kjer me je Cody že čakal. Vprašal me je, kako to, da nisem s Chris in sem mu povedala, da špricam pouk. ko me je vprašal zakaj sem se mu le nasmehnila in vrnil mi je nasmešek nazaj. v sebi sem kar čutila, kako zardevam in bilo mi je zelo nerodno.
ko sva prišla do njegove hiše sva se poslovila in se zmenila kdaj in kje se dobiva.
Cody je zelo bogat in to je njegova hiša oz. lahko bi rekli kar vila:




in to je naša hiša:



navadna hiša s skrbno urejenim vrtičkom. Nič posebnega.
hitro sem naredila nalogo in čas je že bil, da se odpravim h Codyju. Ura je kazala točno


popoldne.
zmenjena sva bila ob štirih in ne bi rada zamudila.
hitro sem skočila na kolo in se odpeljala do njegove hiše. Pozvonila sem na vratih in glej............................................................................................................
20. marec 2012
next hirt hirt k je ful ful dobr!!!
20. marec 2012
u70391
u70391
next............................................................ušeč mi je zgodbica tok da


20. marec 2012
u72808
u72808
nextii
20. marec 2012
ko so se vrata odprla sem pred seboj zagledala prečudovito dekle. Izgledala je takole:



njeni dolgi svetli lasje so plesali v vetru, njene modre oči so te oslepile od lepote, bila je prečudovita in takrat me je zaskrbelo, kaj ona dela pri Codyju. Upala sem na najboljše.
Dekle se mi je predstavilo. Ime ji je bilo Ashley in na mojo velikoooooooooooo srečo je bila samo Codyjeva sestra! Uf, mi je kar odleglo. Povabila me je, naj vstopim v hišo. Po stopnicah je prihajal Cody......zastal mi je dih. Bil je zgoraj brez. Mišičast, suh in še malo moker, kajti bil je ravno izpod tuša. Ko me je zagledal se je nasmehnil in me povabil v svojo sobo. Ko sem vstopila sem na preprogi zagledala:



Bila sta tako luštna in takoj sem planila nanju. Ko je Cody prišel v sobo mi ju je predstavil. Punčki je bilo ime Shilla, fantek pa je bil Rocky. Skupaj sva se usedla poleg njiju in ju crkljala ter se pogovarjala. Tako je minila ura, midva pa še zvezkov nisva odprla, kaj šele da bi se učila. V sobo je prišla Codyjeva mami in nama prinesla malico.
Takrat sva se spogledala se nasmehnila in Cody je po malici iz torbe vzel zvezke za matematiko. Da ne boste mislili, bilo je najbolj zabavno učenje do zdaj! Ko sem pogledala na uro je kazala že čas, za moj odhod. Cody me je pospremil do doma in tam sva se poslovila. Bila je že noč in odšla sem v sobo. Ulegla sem se na posteljo, poslušala mp4 in sanjarila o Codyju. Komaj sem čakala, da ga jutri spet srečam v šoli. In tako sem lepih misli utonila v spanec. Napočilo je jutro in Malo čez pol osmo je pozvonilo na vratih. Le kdo bi lahko bil. Najverjetneje poštar, a sem se motila........................................................................................................
24. marec 2012
NEXT!!!
24. marec 2012
awa
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
NEXT
24. marec 2012
odljična zgodba
najboljša doslej
zato paaa:


24. marec 2012
u70391
u70391


24. marec 2012
rabim vsaj še en NEXT!!

pa hvala za pohvala, komplimente...
28. marec 2012
u39129
u39129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
a maš zadost next-ov zdej???????????????????????
pa dej hitr
31. marec 2012
ker sem bila sama doma sem šla odpret vrata. Pred seboj sem zagledala jezno dekle. Ker je bilo še jutro in sem ravno ostala iz postelje nisem ravno najbolje videla kdo je. Pomencala sem si zaspane oči in pred seboj zagledala Christino. Vletela je v predsobo in vsa jezna zaloputnila vrata za seboj. Utrujena sem jo povabila v mojo sobo, med tem ko me je tam čakala sem se na hitro preoblekla in nama pripravila okusen zajtrk. Mami je tokrat kupila slasten francoski rogljiček.




po zajtrku sem že malo prišla k sebi in Chris vprašala kaj je narobe. Najprej me je samo jezno pogledala, kot da bi bila jaz česa kriva. Povedala mi je celo zgodbo. Bilo je nekako takole:
C = Chris
J = jaz

C: ne boš verjela, kaj se mi je zgodilo!!!!
J: povej....in to čim prej!
C: ja, no..madonca ne bot tok neučakana.
J: ja, sorry.
C: Včerej zvečer je biu pr men Roy(Christinin fant) in najprej je blo vse O.K. Mau sva se zgovarjala, pol sva poslušala musko, pol se je pa začel.
J: Kaj se je začel??
C: Sej najprej je bil samo en poljub, ampak nato jih je bilo vse več in več... saj ne rečem, zelo sem uživala.
J: in kaj je blo pol?
C: pol sva se pa slekla in počela un...no...sej veš kaj...
J: (začudeno) KAAAAJ????!!!! izgubila si nedolžnost??!!!
C: dej mau bl potih k te bojo še sosedje slišal!!

Christina se je začela jokat in dejala:
C: to še ni najhujš!
J: ja kaj pa? a so vaja starši zalotl?
C: ne, to na srečo ne! Neki še hujšga!
J: kaj? povej!!!
C: mmmmm......mmmmmm........ dones zjutrej me je klicu in se mi opravičevou. Sploh nisem vedla zakaj in pol na konc mi je povedou, da....... da........mmmmm......da....
J: da..???
C: seksou je brez kondoma!
J:kaj??????????????????????

nisem mogla verjet svojim ušesom! Chris je takoj padla v jok. Obljubila sem ji, da če se bo zgodilo kar koli ji bom stala ob strani. Vprašala sem jo, če je staršem že povedala za to in dejala je, da še ne in, da tega nima v načrtu, dokler se kaj ne zgodi. Tako ali tako bodo opazili šele, ko bo s trebuhom zakrila televizor.
Seveda ni rečeno, da bo sploh zanosila. Upali smo na najboljše...Tudi k zdravniku ni želela, čeprav sem jo prepričevala na vso moč.
S kolesom sem se hitro odpravila v lekarno, kupila baby-test in nato odbrzela nazaj domov k Chris.
Takoj sva opravili test. Obe živčni sva pogledali na listek in zagledali....................................................................................................
31. marec 2012
u70391
u70391
next
31. marec 2012
NEXT!!!!!!
01. april 2012
potrebujem še en next in nato nadaljujem....
03. april 2012
u40593
u40593
next pa dodajte me
03. april 2012




Nisva mogli verjeti svojim očem!!!!! Zagledali sva dve črtici, kar pomeni, da je Chris............................joj, najraje sploh ne bi izgovorila..........................Chris je noseča!

Ker nisva verjeli svojim očem sva test opravili ponovno. Mislili sva si, da je bila zagotovo napaka, a globoko v sebi sva vedeli, da je vse resnično.
Ponovno sva s tistim groznim občutkom pogledali na test in zagledali
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



SAJ TO NE MORE BITI RES!!!!!!!
Chris še ni bila pri ginekologu. Seveda ni želela, da bi šla z njo mami in zato, sva se hitro odpravili k zdravniku. Tam sva se najavili ter nato odšli v čakalnico.



Videla sem, kako ima Chris solzne oči. Mislim, da že ve, kaj se bo zgodilo:
1. Starši je sploh ne bodo podpirali
2. Le bog ve, kakšen bo na svet prijokal tale dojenček(ali bo bolan, ali pa ga sploh ne bo)
in
3. Vse se bo še bolj zapletlo pri Royu

totalna zmešnjava. Najine misli je prekinil nežen glas medicinske sestre, ki naju je poklicala v ordinacijo.
Tam naju je že čakal zdravnik. Chris je temeljito pregledal. Upali sva, da bo vse vredu, a ni izgledalo ravno tako.
Zdravnik je rekel, da je za zdaj še vse vredu in, da naj se Chris pazi, kaj bo jedla, a še vseeno nama je nek grozen občutek pravil, da ni vse vredu. V roke mi je podal seznam stvari, ki jih Chris lahko počne in seznam stvari, ki jih ne sme početi.
Zahvalili sva se mu za pomoč in odšli nazaj domov. Chris se je ulegla v mojo posteljo, kjer je jokala ure in ure, pa se še ni umirila. Ker mojih staršev ne bo še cel vikend in prav tako tudi Chrisinih ne, je lahk prespala pri meni. Držali sva se navodil, ki nama jih je dal zdravnik.
Ko sva se naslednje jutro zbudili, sva se počasi oblekli, pojedli zajtrk in se odločili poklicati Roya ter mu sporočiti, kaj je zakuhal, a očitno nama tega ni bilo treba, saj je pozvonilo na vratih. Pred njimi pa je stal prav Roy. Povabila sem ga v hišo in ko je zagledal Chris vso objokano, je vedel da je nekaj narobe. Usedli smo se za mizo in.........................................................................................................
05. april 2012
u70391
u70391
nextttt
05. april 2012
nettt...
06. april 2012
še vsaj en next prosim
09. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg