Forum
sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=mlqD9233zAe5XM&tbnid=mWi2WuBdJErqJM:&ved=0CAUQjRw&url=https%3A%2F%2Fwww.slowwwenia.com%2Fvoscilnice%2Fcreate%2F%3Fid%3D814&ei=1e0xU9SPErKX0QXOm4CoAg&bvm=bv.63587204,d.bGE&psig=AFQjCNFMlWwjoEtN-RW-ufO_qpC3h9-KGA&ust=1395867463067109[/img]

Živjo! Napisala bom mojo prvo zgodbico in upam da vam bo všeč! Rada bi da komentirate, zato da preberem vaša mnenja o zgodbici. Opravičujem se za pravopisne napake. Uživajte!
1. Vse skupaj se je začelo v 4. razredu. Dobila sem nove sošolce. Med njimi je bil lep, prijazen fant. Ime mu je bilo Mark. Ko sem ga zagledala, sem mislila, da bom padla na tla od njegove lepote. Takoj sem za rokav pocukala svojo BFF Tajdo. Pokazala sem ji Marka in ona je rekla ''nič posebnega.''. Prišel je do naju, in naju začel spraševati kako nama je ime, kje živiva, koliko bratov in sester imava... Ko smo končali pogovor, sem bila zelo vesela. Po šoli sem šla na Facebook. Dobila sem eno prošnjo za prijateljstvo. Bil je Mark. Seveda sem takoj sprejela. Takoj mi je poslal sporočilo ''živijo, Damjana!''. Odpsala sem mu samo ''živjo!'' nato sva se začela pogovarjati. Pogovarjala sva se vse do mojega treninga, ki sem ga imela ob 19-ih. Naslednji dan sva se v šoli pogovarjala kot nora! Po šoli spet preko Facebook-a, nato v šoli in tako dalje. Bila sem zelo vesela! Tajda mi je govorila da je zaljubljen vame. Seveda sem rekla da ne! Pri športni smo plesali angleški valček. Zbirali so fantje. Skoraj vsi fantje so že izbrali svojo plesalko. Nato pride Mark do mene in me vpraša če bi plesala z njemu. Seveda sem privolila. Med plesom sva zelo uživala. Nasljedni dan sem doživela velik ''ŠOK''. S pošto je prišel velik paket. Zavit je bil v vijoličen papir, po vrhu pa so bili srčki različnih barv. Na velikem srčku je pisalo ''ZA GOSPODIČNO DAMJANO''. Paket sem odpirala z odprtimi usti. Ko sem odprla, je bilo v njem polno rdečih vrtnic, bombnčkov v obliki srčkov in pa lep plišasti medvedek, na njem pa je bilo pismo na katerem je pisalo:

''Draga Damjana!
Všeč si mi že od prvega dne šole. Komaj sem se opogumil iti k vama s Tajdo in se pogovarjati.Kupil sem vse samo zaradi ljubezni do tebe. Možnost je, da se zdaj ne boš več pogovarjala z mano, ampak vedi da gojim ljubezen do tebe. Rad bi da bi se zjutraj zbudil s tabo v postelji.Rad bi da bi imela otroke. Rad bi da bi poslušal srčni utrip najnega otroka. Ampak mogoče se po tem sporočilu ne boš spregovorila z mano niti besede. Samo vedi da te bom imel rad do konca sveta!

Tvoj Mark.''

Obstala sem na mestu. Nisem spregovorila besedice. Naslednji dan v šoli...

Kako se vam zdi? Ali bi radi da napišem še ostale dele zgodbe, ali se vam zdi bedna?
25. marec 2014
Oprostite tisto na začetku!
25. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg