hoj js bom to zgodbico predvajala iz wattpada in se že za v naprej opravičujem za vse slovnične napake. torej hope you like it!kako bi se počutili če bi vaša družina imela prometno nesrečo in bi umrla? kam bi šli? kaj bi naredili? spoznajte cloe davis. stara je 17. ona ne ve da je njen stric (ki ga ne pozna) upravitelj skupine one direction. kaj se zgodi ko je on na novo tvoj oče in rabiš živeti z one direction? življenje s petimi fanti je težko ampak življenje z petimi popolnimi, slavni, britansko/irskimi fanti je težje

cloe:

ali boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. julij 2014
u175846
u175846
Next zanima me
13. julij 2014
u175846
u175846
Next zanima me
13. julij 2014
ok bom kar začela (in next bo vsak drug dan) in ta del bo mal dolgočasen
_____________________________________________
chapter 1
sedela sem na kavču in gledala friends with benefits z mojo najboljšo prijateljico amber, ter jedla kosmiče.
"o moj bog to je preveč smešno" je rekla amber v smehu. "si videla njen obraz" sem se zasmejala. amber se je smejala in goltala veliko žlico kosmičev. odšla sem v kuhinjo in vzela sem kosmiče in si jih stresala v skledo. "mmmm čokoladni užitek!" sem rekla ko sem goltala iz žlice mleko. "se strinjam" se je zasmejala amber za mano. " o jezus kako si me ustrašila!" sem se zadrla. a amber se je le smejala in si stresala še več kosmičev. "something's gotta give now, cause i'm dying just to make you see, that i need you here with me now, cause you've got that one thing-" dvignila sem telefon.
"dober dan?" sem vprašala.
"dober dan. je to chloe davis?" me je vprašala.
"ja. kdo kliče?" sem zmedeno vprašala.
"to je bolnišnica st. loyd" je rekla gospa bolj počasi.
"zakaj me kličete?" sem še bolj zmedeno vprašala.
"zaradi johna, kim and robbie davis" (to je moja družina)
"k-kaj!" sem rekla in spustila telefon na tla. do mene je takoj pritekla amber.
"kaj se je zgodilo?" me je prestrašeno vprašala amber.
"moji, moji, moji starši so... v bol- bolnišnici!!" sem panično rekla.
"no kaj za vraga še tukaj stojiš? spravi svojo rit v moj avto!" je rekla in hitro vzela ključe. jaz pa se nisem mogla premakniti samo stala sem z roko na ustih. "daj chloe" sem si rekla "saj sploh ne veš kaj je bilo lahko da je samo majhna poškodba ali pa sploh nič ni!" sem si kar naprej pripovedovala. ugriznila sem se v ustnico. a je imel oče srčni napad? a je zelo hudo? amber je pritekla nazaj in rekla:"chloe pojdi!" tako je tudi zmotila moje misli. stresla sem z glavo in stekla čez vrata.
amber je tekla iz avta v bolnišnico in me vlekla za sabo. "john, kim in robbie davis" je rekla gospe za pultom. "soba 127 3. nadstropje." amber je tekla z mano v visokih petkah. solze so mi tekle po licih. dvigalo se je počasi zapiralo. bile sva 10 metrov od dvigala. "zadrži ta vrata!!" je zaklicala amber in vsi ki so karkoli delali so nehali in gledali kaj se dogaja. moški je ubogal in zaustavil vrata. "hvala" je rekla zadihano in moški je pokimal. amber je pritisnila št. 3 in se naslonila ter globoko dihala. pogledala sem dol in videla da ne nosim nič drugega kot zelo tanko belo majico in kratke zelene hlače. čevljev pa sploh nisem nosila. le roza nogavice. ampak ta trenutek me sploh brigalo ni. dvigalo se je odprlo in stekle sva po hodniku. "127! je amber zaklicala in me potegnila. v sobi so bile postelje zakrite z zaveso. medicinska sestra z črnimi skodranimi lasmi in belo kožo je ravnokar prišla iz sobe (tako sva videli postelje) "gos. davis?" je vprašala. "to sem jaz" sem odgovorila in stopila pred amber. "tvoji starši.." je rekla "kaj se je zgodilo" sem rekla vsa panična. "um zelo zelo močno so se udarili v prometni nesreči" je hitro rekla. moje srce je nehalo biti. ne. to ne more biti res.
"saj bodo vredu kajne?" sem rekla in si brisala solze. ampak sestra je bila tiho. "kajne?" sem rekla. spet brez odgovora. "kajne?" sem zašepetala. "umrli so takoj. prinesli smo jih sem da bi videli če lahko pomagamo. fant je imel še občasno srčni utrip. ampak ne več." to je nazadnje kar sem slišala preden se mi je stemnilo pred očmi.
13. julij 2014
u175846
u175846
Next zakon
13. julij 2014
ne bo me 1 teden ker grem na morje zato bo ta next daljši.chapter 2
zbudila sem se v postelji in videla da se je sestra pogovarjala z amber. "poglej kdo se je zbudil!" se je toplo nasmejala sestra. "kaj se je zgodilo?" sem vprašala ter se prijela za glavo. "padla si v nezavest" je rekla amber. takrat mi je vse prišlo nazaj v glavo. "ne to so bile samo sanje kajne?!" sem rekla. videla sem kako je sestra nekaj zašepetala amber in ona je pokimala. "um chloe a lahko govoriva?" je vprašala. pokimala sem in odšle sva na hodnik. "a se spomniš kaj se je zgodilo pred nekaj urami?" je vprašala. "a jih resno ni več?" sem še komaj zašepetala. amber je počasi pokimala. objela sem jo in začela jokati. "kam naj grem?" sem zahlipala "kaj naj naredim?" "poslišaj chloe" je rekla amber in dala roke na moja ramena. "obljubim vse bo vredu. mogoče je zdaj težko ampak bo bolje. obljubim" je rekla in se na pol nasmejala. "hvala" sem rekla. "a imaš kakšne tete ali strice? če jih nimaš lahko živiš pri meni" je rekla. razmislila sem za minuto preden sem rekla: "hvala amber ampak moja mama ima brata." "super" se je nasmejala. "ampak ga nikoli nisem spoznala" sem rekla. njen nasmešek je zbledel. "je to vse?" je vprašala. "um ja" sem rekla "kako mu je ime?" je vprašala. "nekaj jordan" sem rekla in strmela v prazno. po nekaj minutah sem rekla "hal" "kaj kakor super heroj" se je zasmejala amber. "povedala bom sestri" je rekla amber in skupaj sva odšle do sestre. "hej shannon" jo je poklicala amber. shannon se je obrnila okrog. "ja amber" se je toplo nasmehnila. videla sem da je pokrivala telesa z rjuho. amber je položila roko okrog mojih ramen da me potolaži. nato je rekla "chloe ima strica z imenom hal jordan" "hal jordan" je ponovila shannon. "bom pogledala" je rekla in se odpravila do računalnika ter napisala nekaj stvari in pokimala. "harold owen jordan brat kimbreley belle jordan davis" pogledala me je da bi preverila če je imela prav. pokimala sem. "trenutno živi v doncastru (al kokr kol se napiše) v angliji" povzdvignila sem obrv "moj stric. ali ste prepričani da je to moj stric?" sestra je pokimala "prepričana sem" z amber sva se spogledale. "torej se bom mogla preseliti v anglijo?" sem vprašala.
"to je zadnja vreča" je zašepetala amber. "pogrešala te bom amber" sem žalostno rekla. "tudi jaz te bom pogrešala chloe" je rekla in opazila sem da ji je po licu spolzela solza in nato še druga. objele sva se. amberin oče nas je pripeljal do letališča z amberinim 4 letnim bratcom danielom. "bolje da si dober fant ker če ne ko bom prišla nazaj boš bil v težavah" sem se nasmehnila " ne zapusti me cwoe!" daniel je jokal ter se metal name. obljubila sem si da ne bom jokala ter ga objela "obljubim da bom kmalu nazaj in poslala ti bom pismo vsak dan." pokimal je in smrknil. njegov oče jeff me je objel naslednji. "bodi previdna vredu?" " da gospod" sem se zasmejala "pokliči me takoj ko boš pristala v angliji!" je zahtevala amber. "ok" sem rekla in si obrisala solze. objela me je še enkrat in rekla "rada te imam chloe. bodi varna in obljubi da ne boš nobenemu pustila da zasede moje mesto" je rekla. "nikoli" sem se nasmejala in jo še enkrat objela. pomahala sem še zadnjič preden sem odšla skozi detektor kovin. "letalo 89 doncaster anglija odide čez 5 minut!" zgrabila sem moje stvari ni se vsedla zraven mladega moškega. "kako si?" me je vprašal moški. "sem bila že bolje" sem rekla. "kaj pa vi?" utrujen, prišel sem iskat mojo nečakinjo ampak nevem kako izgleda. vem samo da ima črne lase. je odgovoril. "črne lase?" sem vprašala. "ja" "a si ti slučajno hal jordan?" sem še enkrat vprašala. "a si ti medicinska sestra?" je vprašal. "ne" sem rekla zmedeno. "potem ja" se je nasmehnil. "no našli ste dele ki ste jo iskali" sem rekla in se poskusila nasmehniti. "a res? kje pa je?" je rekel is se ozrl nazaj. "jaz" sem rekla. "oh oprosti" se mi je opravičeval. "hvala" sem si zamrmrala. "letalo 89 doncaster anglija bo poletelo" "prosim izklopite mobilne telefone" izklopila sem i phone in se nagnila nazaj na sedež. "torej kako si si privoščil vstopnice?" sem vprašala in se poskušala pogovarjat.
"tako mi je všeč" je rekel z zaprtimi očmi. bila sem tiho nekaj minut nato sem začela govoriti. "samo malo če živiš v angliji zakaj potem ne govoriš z naglasom?" sem vprašala zmedeno. "tam živim 2 leti in očitno se me še ni prijel" je rekel. "kaj pa služba kaj delaš?"
tišina. obrnila sem se na mojo desno in videla da narahlo smrči. vzela sem revijo iz torbe in videla da je na naslovnici skupina one direction. oni so moja najljubša skupina. naredijo me močnejšo ko sem žalostna ali šibka. vzela sem telefon in slušalke ter poslušala od one direction save you tonight. nato sem zaspala. zbudila sem se in videla da stric hal trga poster od one direction iz revije "kaj delaš?" sem ga vprašala. obrnil se je proti meni in rekel "one direction je moja najljubša skupina" je rekel. "a me hecaš moja tudi" sem rekla. "harry ima božanska lica če mene vprašaš. sigurno so zelo mehka" je pomižiknil stric hal. podala sem mu čudel pogled in on se je zasmejal. "prosim zapnite se!" "glasovi! glasovi! ne še enkrat!" je kričal in stresal z glavo. "stric hal" sem siknila. "gospod če ne boste tiho vas bom mogla vršti dol" je rekla neka gospa. "kako!? smo več kot 1km v zraku?!" je rekel sarkastično. " samo bodite tiho!" je rekla gospa. "to je bilo dobro" sem se nasmehnila. nisem si mislila da bo ta let tako hitro minil. naslednja stvar ki jo vem da sem se že peljala proti domu. stric je parkiral avto v zelo veliki garaži. pomagal mi je nesti vreče. "tvoja soba je v 2. nadstropju na koncu hodnika na levo" odložila sem vse stvari in odšla dol. na kavču je sedelo 5 popolnih fantov. dvakrat sem pogledala in vprašala "ali ste vi one direction?" sem vprašala v šoku. "ja" je rekel niall. O MOJ BOG O MOJ BOG RABIŠ ME HECAT O MOJ BOG! "umiri se chloe. ne znori! sem si govorila v glavi. "no vidim da spoznala fante. je rekel stric hal. "kaj vi delate v stričevi dnevni sobi?!" sem vprašala v šoku. "chloe jaz sem nihov meneger (al kokr kol se napiše). in mi gremo skupaj na turnejo za eno leto"
14. julij 2014
u176071
u176071
Next
15. julij 2014
sory k tok dolg ni blo nexta sam sm bla na morju
___________________________________________________


"čakaj kaj!?" stala sem in bila popolno šokirana. "kaj?" "hotel sem te presenetiti" se je nasmejal hal. "ampak zakaj za vraga si hotel to skriti?" sem rekla ampak stric hal se je še bolj široko nasmehnil. "one direction je tudi moj najljubši band" je rekel z piskajočim in visokim glasom. prekrižala sem roke. "tako pa že ne govorim!" sem rekla. "ooo ja pa ja" se je zasmejal stric hal. "o rabim iti" je rekel ko je gledal zapestno uro. "zakaj se ne bi pogovarjala s fanti" o to pa ne more biti dobro "in sprejmi dejstvo da boš z njimi celo leto" zavzdihnila sem. po pravici povedano to ni tako slabo. obožujem one direction ampak jim tega ne morem povedati. mislili bodo da sem neka obsedenka. čeprav vedo da sem oboževalka saj je rekel stric hal da sem oboževalka ampak se nesmem tako obnašati, mogoče jim bom pa še všeč. harry me je zbudil iz misli s tem da je pomahal pred mojimi očmi. "malo si nas že čudno gledala zato sem pomahal pred tabo" je razložil. bravo chloe si se že naredila idiota pred 5 najlepšimi fanti na svetu. "oprosti razmišljala sem" sem rekla osramočeno in pogledala dol. "brez skrbi ljubezen" se je nasmejal louis. "ali nas vse poznaš?" me je vprašal. pokimala sem. "za vas sem že slišala" "ali je to tvoja naravna barva las?" me je vprašal zayn "ja" "lačen sem!" je rekel niall "že stotič niall vemo. ljubi bog pojdi do hladilnika in ven vzami prokleto torto!" je rekel liam zdolgočaseno.
_____________________________________________________
sory k je ta tok kratk next
25. julij 2014
u155047
u155047
nneeeeeeeeeeeeeeeeext
28. julij 2014


chapter 4

bilo je približno 4 mesece odkar sem tam in sem že bolje in ja še zmeraj jokam ampak sem že bolje. harry in jaz sva si zelo blizu oz. hodiva na zmenke. po resnici nočem fanta in moja mama bi hotela da živim svoje življenje. to se tudi trudim. četudi moje mame ni več vem da je nekje v nebesih in se mi smehlja. zdaj smo s fanti še zmeraj na turneji. sedela sem na kavču in jedla sladoled ter gledala disney-eve filme. jaz sem doma šolana zaradi turneje. še zmeraj ne morem verjeti da živim z one direction mislim kako noro je to! na vsake toliko časa se uščipnem da vidim če sanjam ali ne. ja mogoče živim sanjsko življenje ampak bi tako življenje zamenjala da bi videla še enkrat svojo družino. solza mi je spolzela po licu. tako jih pogrešam. nikoli nisem vedela kako je če izgubiš nekoga ki ti pomeni največ na svetu. bila sem premlada da bi se spomnila kdaj so mi umrli stari starši. ampak zdaj... je samo pretežko
"shh moraš biti tiho" je zašepetal glas. "zakaj" je vprašala ženska. "nevem" se je zahihital harry. "pojdiva gor" je rekel harry. kaj harry dela? hitro sem se skrila za kavč in upala da me nista videla. ali me harry vara? "pridi babe imela bova divjo noč" srce se mi je ustavilo nisem mogla več dihati. solza mi je spolzela po licu. ne. ni vreden. po tiho sem odšla gor in pokukala skozi priprta vrata in kakor sem mislila harry je trgal neki blondinki oblačila iz nje. "harry!" sem zakričala in odprla vrata. "chloe- oh shit" "kdo je to?" je vprašala blondinka "zakaj sva sploh hodila 2 meseca če me varaš!? wow mislila sem da si boljši od tega! " "chloe-" "ne govori mi da ni tako kakor zgleda ker vem da si tej ženski trgal dol oblačila ženskar!" "čakaj kaj?" "ja rekla sem ti ženskar!" "babe" je rekel in se skoraj spotaknil ob njene petke. "ali si pijan?" sem vprašala negotovo. "ne babe jaz sem harry. pridi sem. žal mi je" "če bi ti bilo žal tega ne bi naredil! ne morem ti verjeti!" stekla sem ven v gozd in solze so mi spolzele po licih. mislila sem da so rok zvezde ženskarji ne pa harry. no slaven ali ne vsi so ženskarji
01. avgust 2014
u155047
u155047
next
02. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg