Forum
u104460
u104460
Živjo! Sem Gabriella Montez. Sem 16 letna punca iz Amerike in obiskujem srednjo šolo Anne Krim (zmišleno). Moje življenje je ples. Plešem blaet, Jazz balet, Hip Hop, Show dance, skratka vse. Sicer sem odličnjakinja. Moja najboljša prijateljica je Sharpay. Čisto drugačna je od mene. Ljubi petje, in je velikokrat v središču pozornosti. Nekateri bi lahko rekli da sva sovražnici, saj sva si res različni. Ampak to je to kar naju dela najboljši prijateljici. No to je to.
jaz:Sharpay:


nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. avgust 2012
u104460
u104460
"Gabriella!" sem slišala Sharpay kako je vsa vesela pritekla. "Sharpay!" sem vesela pritekla k njej.Objeli sva se.
Sharpay se je vrnila s svoje turneje po Ameriki. Ona je slavna. Vsi jo obožujejo, ker je res dobra. Njen hit trenutno je Crank it up. Ves čas je na radiju.
"Pogrešala sem te" sem ji rekla. "Jaz tudi tebe" je rekla. Potem je prišlo že polno paparacev in naju začelo slikat. Pa sva jim za hec poziraleStekli sva do njenega avta in se usedli v avto ter pripeli. "Torej kam greva na kosilo?" je vprašala. "Nevem, greva v Dreams(zmišleno), tvojo najljubšo?" sem z nasmehom predlagala. "Iiii jaa" je rekla veselo.
Čez nekaj časa sva prispeli. Nekaj fanov je Sharpay prosilo za avtogram.Z veseljem ga je dala. Potem sva odšli v restavracijo in si nekaj naročili. Potem je Sharpay odšla domov in jaz tudi. Naslednji dan je bila šola. Driiiiiin, mi je zvonila budilka. Lopnila sem po njej da je padla na tla. Na srečo se ni razbila! Umila sem se in si oprala zobe, potem pa sem se oblekla v:pojedla sem zajterk in odhitela v šolo. Z Sharpay sva se pozdravili in objeli. Potem pa je mimo naju šel Troy Bolton. Je košarkaš in vsem puncam na poli je všeč, razen meni in Sharpay. SHarpay je imela oblečeno:Pogledala sem Troya in videla, da gleda mene, potem pa sem spet pogledala stran Troy pa tudi.
"Danes nastopam na šoli" je rekla Sharpay. "Cool!" sem rekla. "Kaj boš mela pa oblečeno?" sem vprašala. "Presenečenje!" je rekla in se mi nasmehnila. Med glavnim odmorom je nastopila in razturala!
23. avgust 2012
u105125
u105125
neeeeeeeeexxxxttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


27. avgust 2012
u104460
u104460
hvala
Mogoče nextam mal kasnej (:
27. avgust 2012
u105125
u105125
yeeeeey
27. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg