Forum
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ɴo, pιѕαlα вoм zɢodвo ĸαтerι ɴαѕтopα pυɴcα мolly, ĸι ѕpozɴα ѕlαvɴo ѕĸυpιɴo ɴαšιн cυĸrčĸov oɴe ❀dιrecтιoɴ
❀zɢodвα вo vѕeвovαlα velιĸo ljυвezɴι, ѕтrαѕтι, мαščevαɴjα, prιjαтeljѕтvα, ljυвoѕυмjα ιɴ še мαrѕιĸαj ❀drυɢeɢα.
❀υpαм, dα vαм вo všeč
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
˝Žal mi je, ampak ne. Nimaš dovolj denarja˝je rekel moški. Debel moški, z okroglimi očali, malo kozjo bradico in velikim nosom. Seveda trgovec v trgovini, kjer sem se zdaj nahajala˝Prosim, vam naslednjič prinesem˝sem rekla˝Ja, toti naslednjič je čez dve leti˝je rekel z svojim globokim glasom. Ja, kaj naj rečem. To je bilo res˝Ampak tokrat bom res naslednji teden˝sem rekla˝Ne˝je rekel ˝Prosim˝sem rekla˝No ok˝je končno rekel in zamahnil z roko, kot bi mu bilo vseeno. Ja, premalo denarja sem imela za tisto bogo mleko. Vzela sem vse stvari in plačala dva evra premalo, ampak bom že vrnila. Ko bom lahko. Še nekrat sem pogledala na seznam in imela sem vse. Odpravila sem se ve in te čudaške trgovine. Roke so me že bolele od te teže in komaj sem se še premikala. Malo sem se vsedla v parku na klopci in pogledala na igrišče, kjer so se igrali otroci. Zavzdihnila sem, pogrešam tiste čase, ko sem bila še otrok.
Sem Molly Goldney. Ja toti Gold, ni ravno gold, saj nisem preveč bogata. Pravzaprav sem revna. Jha 18 letnica, ki živi brez staršev v neke starem bloku čisto na vrhu, tega čudaškega bloka. Ja, pa tisti brez staršev je res. Nimam jih. Ko sem bila stara 10 sta umrla v prometni nesreči na letalu. Oče je sicer preživel, ampak je potem umrl v bolnici. Nekaj let sem tako mogla preživeti pri moji ˝požrešni˝ teti Abbie. Vse sem mogla nardit za njo. Mislila je, da sem njena služkinja. In res sem se počutil kot pepelka. Ko pa sem bila stara 15 sem pobegnila od doma in se preselila v ta blok. Abbie me je še nekaj časa iskala, potem pa je obupala. Tako se preživljam s čistenjem stranišč v raznih klubih v Los Angelesu. No, vrnimo se v rejalnost.

Potem sem se vstala, vzela vrečke in počasi odšla domov. Ko sem odprla vrata, sem vrčke položila na stol, zraven vrat in jih zaklenla. Potem sem šla v kuhinjo in vse iz vreč zdevala v razne male omarice, hladilnik,... Ko sem končala, pa sem se vrgla na posteljo in gledala v zrak˝Si že prišla?˝sem zaslišala iz kopalnice˝Ne veš˝sem rekla sarkastično. Kmalu je v sobo vstopla punca z dolgimi blond lasmi in rahlim nasmeškom na obrazu˝Si prinesla vse?˝je vprašala, jaz pa sem prikimala. No, ta punca je Sophie, moja sostanovalka in je isto revna kot jaz. Starša sta jo pretepala in tako se je zatekla sem pred dvema mescoma. Dela kot natakarica v klubih, tako kot jaz, samo da sem jaz čistilka. Tudi ona se je vrgla na mojo staro posteljo in gledala v zrak...

Mnenje?
Next?
08. april 2013
neeeeeeeeeext
začetek zgodbice je dober.... mi je ušeč
08. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. april 2013
u126942
u126942
Next!!!
Super začetek
08. april 2013
u121762
u121762
next!!
dober začetek+ omenla si Los Angeles kar je moje ime na igrah123..hwala:***
08. april 2013
u84435
u84435
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
Res zakon začetek...
08. april 2013
˝Veš, rada bi se vpisala v gimnazijo in študirala medicino, ampak nimava denarja˝je rekla in se vlegla na trebuh, ter si z rokami podprla glavo˝Vem˝sem rekla. Zavzdihnila je˝Morava šraprat˝sem rekla˝Kaj bova šparali? Že itak nama primankuje denarja za elektriko in vodo, kaj šele za vse druga˝je rekla˝Saj vem˝sem rekla˝Maš dva evra?˝sem vprašala˝Zakaj?˝je vprašala˝V trgovini mu morem vrnit˝sem rekla˝Aja. ne nimam. Celo plačo sem porabla za nove čevlje˝je rekla. Zavzdihnila sem˝Nebo nama uspelo preživeti˝sem rekla˝Vidim ja˝je rekla in se vstala˝Grem malo ven˝je rekla, jaz pa sem prikimala˝Adijo˝sem rekla˝Bay˝je rekla in šla ven. Tudi jaz sem vstala in šla na balkon. Pogledala sem na celotno mesto. Bil je naravnost prelep. Nekaj časa sem še ostala tako, nato pa mi je zavibriral telefon˝Prosim?˝ sem se javila˝Danes pridem bolj pozno, ker sem službi˝je rekla˝Ok, adijo˝sem rekla ˝Adijo˝je rekla in prekinila. Šla sem noter, dala telefon na mizo, ter se šla stuširat. Oblekla sem si pižamo, ter se vlegla na posteljo in kmalu zaspala.
Zjutraj me je zbudilo sijanje sonca skozi zavese. Počasi sem odprla oči in se pretegnila. Pogledala sem v steno in se potem vstala. Počasi sem se odpravila v koplanico in si umila obraz ter usta. Potem sem šla v kuhinjo in iz omarice vzela tisto posodo za kuhanje čaja. Vanjo sem natočila vodo in posodo postavila na skoraj zarjavel star štedilnik. Prižgala sem ga, ter v posodo vsipala dišečo kavo. Potem sem šla odpret okno, da se je vse prezračlo. Kmalu je bila kava kuhna in vlila sem jo v šalčko. Dodala sem še sladkor in mleku, ter vse skupaj premešala. Vzela sem šalčko, ter šla na balkon. Tam sem se vsedla na stol in spila kavo do konca. Potem sem šla nazaj noter in prazno šalčko dala v pomivalno korito. Preoblekla sem se, vzela veliko torbico, ter šla park. Tam sem se kot vedno vsedla klopco. Iz torbice sem potegnila majhen brezčrten zvezek in svinčnik, ter začela risati. Kmalu je na moj zvezek padla mala rumena žogica za tenis, potem pa je do mene pritekel pes. Srednje velik zlati prinašalec˝Hey˝sem rekla, ter ga pobožala, polizal me je po roki˝Si priden fant?˝ sem vprašala in zalajal je˝Ja si ja˝sem rekla. Pogledala sem na njegovo ovratnico. Pisalo je:
JOY
˝Joy si? Lepo ime˝sem rekla˝Kje imaš lastnika?˝sem vprašala, ter pogledala po parku ˝Pridi˝sem rekla, si pospravla vse nazaj v torbico, jo vzela in skupaj sva se začela sprehajati˝Joy?! Joy?!˝sem zaslišala po parku. Joy se je ustavil in prisluhnil˝Tukaj si!˝sem zaslišala glas nekega fanta za sbo. Joy je stekel nazaj. Obrnila sem se in videla fanta, kako se sklanja in boža Joya˝Hvala˝je rekel in me pogledal˝Ni zakaj˝sem rekla in se nasmehnila. S psom sta se mi približala˝Harry˝je rekel in mi podal roko˝Molly˝sem rekla in jo sprejela ˝Živiš tukaj blizu?˝je vprašal˝Ja, v tistem bloku˝sem povedala in pokazala na bližjo blok ˝Aha. Mi pa smo tukaj na turneji še z štirimi fanti˝je rekel, jaz pa sem prikimala˝Ti si titi fant iz skupine one direction, ne?˝sem vprašala, on pa je prikimal.
08. april 2013
neeeeeeeeeeeext
08. april 2013
u76594
u76594
nexštttttttttttt
09. april 2013
Molly:Sophie:


09. april 2013
u126942
u126942
Next!!!! Super zgodbicaaa!!!
09. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
09. april 2013
u70873
u70873
nextttt
09. april 2013
next
10. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
10. april 2013
˝No...am. Morala bi tit˝sem rekla˝Ok˝je rekel. Nasmehnila sem se in hotela itit, ko me je nežno prijel za roko˝Te bom še kdaj videl?˝je previdno vprašal˝Am...˝sem začela˝Danes? Ob sedmih?˝je vprašal˝Bom še videla. Adijo˝sem rekla. Nasmehnil se je in šla sem po parku nazaj do bloka. Vstopila sem v stanovanje in se naslonila na steno, ter zaprla oči. Rahlo sem se nasmehnila ˝Ooo! Nekdo je v sedmih nebesih!˝je rekla Sophie˝Ja, to pa res˝sem rekla˝Kdo pa je srečnež?˝je vprašala in me pazljivo pogledala˝Harry. Harry Styles˝sem rekla˝Omg! Tsiti iz one direction?!˝je zavpila, jaz pa sem prikimala˝Čakaj!˝sem rekla˝Kaj?˝je vprašala˝Torbo sem pozabla v parku!˝sem zavpila˝Pozabljivka! Ti kar ii po njo. Meni se SPET mudi v službo˝je rekla˝Prijateljica pa taka˝sem rekla in zasmejali sva se˝No bay˝sem rekla˝Bayči!˝je rekla in šla ven. Kaj če so mi že vkradli torbo?! Ampak je ravno takrat pozvonilo pri vratih. Odprla sem jih in zagledala Harryja˝Am...Hey?˝sem bolj vprašal kot rekla˝Hey. Mislim da si nekaj pozabla˝je rekel in mi podal torbo˝Hvala˝sem rekla˝Ni problema. Pa si že premislila?˝je vprašala˝Nevem˝sem rekla˝Daj no, plosiim˝je rekel ˝Ok˝sem rekla˝Ura je že določena. Bay˝je rekel, mi dal njegovo fonsko, ter šel. Zaprla sem vrata in dala torbo na majhno mizico, ter zavzdihnila. Na zmenek grem s popolnežem. Čakaj! Kaj če se bova s Sophie zdaj skregali?! Ona naravnost obožuje one direction, še posebej pa Harryja! Misli sem pustila na strani, ter se odpravila v dnevno. Pravzaprav v kuhinjo in dnevno, ker je bilo skupaj. Kaj te češ. Moje malo stanovnje. Vrgla sem se na staromodni čudaški kač in zaspala. Čez nakej časa me je zbudil vonj zažganih palačink. Odprla sem oči, ter na štedilniku zagledale majhen ogenj, ki se bo zdaj zdaj razširil! Hitro sem se vstala, ter stekla do štedilnika. Odsrtanila sem ponev iz njega, ter palačinko vrgla v pomivalno korito, ter nanjo spustila vodo. Oddahnila sem si, ter pogledala na uro. Bila je pol osem!˝Omg! Zamujam!˝sem zavpila, ter pogledala na telefon. Imela sem tri neodgovorjene klice . Od Harryja. Ter tri sporočila od njega Odprla sem prvega in pisalo je:
Čakam te pred restavracijo, tu zraven bloka.
Drugo sporočilo:
Ki si?! Čakam te že deset minut!
Tretje sporočilo:
Ok! Te pa nič!
Om! Kak sem se lahko zaspala?! Hitro sem se počesala, se obula, ter stekla ven, do restavracije. Pogledala sem v njo, skozi okno in videla prizor, ki me je čisto pokopal. Tam je bil Harry z Sophie! Smejala sta se in se pogovarjala˝Prasec!˝sem zašepetala, čeprav sem vedela, da sem sama kriva, ampak bi lahko malo počakal! Takrat pa se je njegov obraz orbnil k meni. Jezno sem ga pogledala ter stekla starn. Ni minilo dolgo, ko sem začutila roko na moji rami. Zagledala sem se v njegove oči˝Kje si bila?˝je vprašala, ravno takrat pa je začelo deževati in v trenutku sva bila mokra˝Lahko bi počakal! Ne pa, da greš z mojo bff!˝sem zavpila, ter stekla domov˝Molly!˝se je drl za mano, jaz pa sem nisem niti uzrla.
10. april 2013
neeeeeeeeext
10. april 2013
u76594
u76594
nexštttttt
10. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
10. april 2013
u84435
u84435
Neeeeeeeeeeeext!
****************************************************************************************************************
• oprosti za oglaševanje....
• bi mogoče katera brala?
•zgodbica neke najstnice,ki se ji je življenje čez noč spremenilo...
http://www.igre123.com/forum/tema/i-m-sorry-(one-direction)/53484/1
10. april 2013
u70873
u70873
nextttt
11. april 2013
a bi kera brala??? ful dobra zgodbica!!!
http://www.igre123.com/forum/tema/*-my-life-would-suck-without-you*/52654/
11. april 2013
u76594
u76594
nexttttttttt
11. april 2013
Stekla sem v najino stanovanje. Najino, s to prokleto Sophie. Sovražim jo! Zaprla sem vrata in se jezno vrgla na posteljo˝Zakaj?˝sem zašepetala in začela hlipati v svojo blazino. To se lahko zgodi samo meni. Nekaj časa sem ostala tako, dokler ni nekdo potrkal na vrata. Vstala sem se, se pogledala v moje staro ogledalo na steni, ter si obrisala solze˝Kdo je?˝sem vprašala˝Harry˝je rekel glas, ki me kar stopil. Odprla sem usta˝Lahko grem naprej?˝je vprašal. Nič nisem rekla. Ko je hotel vstopit, sem hitro zaklenla vrata˝Molly...˝je rekel˝Izgini!˝sem rekla in se naslonla na vrata˝Oprosti˝je rekel in po licu mi je spolzela solza˝N bi smel biti tako budalo˝je rekel. Kmalu sem zaslišala korake po stopnica. Odšel je. Hitro sem šla nazaj v spalnio in v kovček vrgla vse svoje stvari. Iz mojih prihrankov sem vzela denar za letalsko karto. Namreč. Odpotovala bom v London in tam zaživela lepše življenje. Ker je bilo premalo za preživetje, sem še vzela Sopihine prihranke in jih dala v torbico. Potem pa z kovčkom šla ven. Še vedno je deževalo, zato sem ustavila prvi taxi˝Kam želite gospoična?˝je vprašal, ko sem zaprla vrata˝Letališče˝sem rekla. Prikimal je in me odpeljl tja˝Hvala˝sem rekla in u podala denar, ter šla ven. Stekla sem do neke ženske in si kupila karto. Potem sem pa stekla do letala in šla gor. Vrgla sem se na mehki bel sedež in se udobno namestila. Pripela sem se in kmalu smo vzleteli. Celo po sem gledala v premikajoče osamljene oblake. Spominjale so me name. Osamljena čudaknija brez fanta. Saj bi si lahko mislila, da bo šel Harry raje s Sophie kot pa z mano ven. Seveda ga je očarala s svojo izmišljutino o bogastvu in o...saj vete čem...sexu. Ja, tak pač je. Kmalu smo prispeli in z kovčkom sem se začela sprehajati po mestu. Nisem vedela kam naj grem. Najprej sem hotela poiskati službo. Po poti sem videla nekega moškega˝Dober dan˝sem rekla˝Je kaj narobe?˝je vprašal˝Ne. Ja. Iščem kakšno službo za varuško˝sem rekla˝Aha. Tukaj imaš naslov neke hiše, ki res nujno potrebujejo eno dobo varuško˝je rekel˝Hvala˝sem rekla, vzela kartico, ter se odpravila do tiste hiše. Pozvonila sem in vrata mi je odprla neka punca˝Zdravo. Ti lahko kako pomagam?˝je vprašala in se nasmehnila. Imela je dogle rjave lase˝Ja. Iščem službo za varuško˝sem rekla˝O super. Pridi˝je rekla in me spustila naprej. Hiša je bila ogromna˝Živite še s kom?˝sem vprašala in jo pogledala˝Prvič: midve sva na ti in drugič: ja. S petimi fanti in tremi dekleti˝je rekla, jaz pa sem rpikimala˝Zakaj pa rabite varuško?˝sem vprašala˝Fantje hodijo na zabave, turneje, slikanja, intervjuje, tako kot me tei in nemoremo pazit na Luxa˝je rekla in kmalu je bo ene pritekla punčka˝Hey˝sem rekla in jo dvignila˝Lepa˝je rekla˝Hvala, drugače sem Molly˝sem rekla˝Torej Molly, dobrodošla v novi službi. Živiš lahko v naši hiši, v sobi za goste˝je rekla tista punca in se nasmehnila.
13. april 2013
u76594
u76594
nexšttttttttttttt
13. april 2013
u84435
u84435
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
13. april 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
14. april 2013
u70873
u70873
nextttt
14. april 2013
neext
14. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg