Forum
u169638
u169638
SEM KELLY CANDY. OBOŽUJEM ČOKOLADO IN SEVEDA POLETJE! RAVNO DANES JE PRVI POLETNI DAN.

ZAZVONIL JE MOJ TELEFON. "HALO?" SEM SE OGLASILA.
"DAN. JAZ SEM TONČKA IZ KAMENKA," JE REKLO IZ TELEFONA. GLAS JE BIL OTROŠKI IN ZADAJ JE BIL SMEH. OH NE! ZOPET ME ZAFRKAVAJO PO TELEFONU! "HAJ! NEHITE SE ZAFRKAVAT IZ MENE, LJUDJE!" SEM REKLA KER SEM VEDELA DA ME ZAFRKAVAJO MOJI PRIJATELJI DA BI EM RAZVEDRILI.
"KAKO GOVORIŠ Z DEVETINDEVEDESET METRSKO TONČKO IZ KAMENKA?" TAKRAT SEM PREKINILA. V KUHINJO ME JE POKLICALA MAMI. "POJDI SI SPAKIRAT ZA NA MORJE." SPAKIRALA SEM SI SEDEM GAT, TROJE ZOKNE, 9 MAJČK S KRATKIMI ROKAMI, DVE LEPI OBLEKCI 2 PULIJA IN 3 MAJČKE Z DOLGIMI ROKAMI, ENO JOPICO IN KAVBOJSKO JAKNO. DODALA SEM ŠE ALL STARKE IN OPANKE, TER SEVEDA JAPONKE. JAZ:

NATO SEM VZELA SLUŠALKE IN TELEFON TER SE SPOKALA V AVTO. DOKLER SMO IMELI ŠE WI FI SEM SI NALOŽILA MIX OD ABBE. NATO SEM ZAČELA POSLUŠATI KO JE V AVTO SEDEL MOJ BRATEC KENY.

IN SESTRICA LILY.

SICER SVA Z KENYJEM DVOJČKA, LILY PA JE OD NAJU STAREJŠA. AMPAK SAMO ZA 2 MESECA
NO TAKO STA V AVTO PRIŠLA ŠE MAMI IN ATI. MAMI IN ATI:


IN SMO SPOKALI NA MORJE. KENY ME JE PROSIL ČE MU DAM ENO SLUŠALKO ZA POSLUŠAT AMPAK SE MI NI DALO. ZASPALA SEM IN POTEM JE KENY IMEL KAR OBE SLUŠALKI ZASE.
KO SMO KONČNO PRIŠLI NA MORJE SEM SE ŠLA KAR TAKOJ KOPAT. MORJE:

V ENI IZMED TEH HIŠIC BOMO. BILE SO KRASNE. IN TUDI PROZORNA VODA JE BILA...
NEXT?
12. april 2014
NEXT
12. april 2014
u169638
u169638
KO SEM SI DALA CILJ DA SKOČIM NA SREDINO ROZA OBROČA SEM GA FALILA KER JE MIMO PRIŠEL LUŠEN DELFINČEK. POIMENOVALA SEM GA WATERLOO (PO PRVI BRALKI =D). Z WATERLOOJEM SVA ZAPLAVALA MIMO VSEH IN SE ZALETELA V ENO PUNCO...
"OPROSTI," SEM JI REKLA IN SE SKUŠALA PRERINITI MIMO. "JE ŽE V REDU," JE REKLA.
"IME MI JE KAYLA AMPAK LAHKO ME KLIČEŠ KAY. ŽIVJO, KELLY," JE DODALA.
"KAKO VEŠ MOJE IME?" SEM JO VPRAŠALA. "KER SEM PREJ SREČALA TVOJO SESTRO LILY. PRIJETNA PUNCA. AMPAK JAZ SEM PRESTARA ZATE. KOLIKO SI STARA?" JE REKLA.
"11." SEM JI ODGOVORILA. "JAZ PA 14," JE REKLA KAY. "ZATO SE BOM RAJŠI DRUŽILA S TVOJO SESTRO. TI SE DRUŽI S SARO. V NAŠI HIŠKI JE. POTRKAJ. ŠTEVILKA 11, KOT SI STARA." JE REKLA IN ODPLAVALA. ŠLA SEM POGLEDAT V HIŠKO. A SEM OBŽALOVALA. ODPRLA MI JE SARA IN ME JEZNO POGLEDALA. HOTELA ME JE BRCNITI A JE FALILA. ZATO SEM JO PORINLA V VODO IN STEKLA. SARA:

POGUMNA MALA DEKLICA NI KAJ. AMPAK UPAM DA SE BO ZABAVALA V VODI HAHA. TKO AL TKO JE BLA ČIS UMAZANA. UPAM, DA NE BO UNIČILA WATERLOOJEVEGA OKOLJA, SE PRAVI VODE. VSAJ EN NEXT PA NEXTAM. VERJETNO JUTRI
12. april 2014
DEJ NEXT <3
13. april 2014
u169638
u169638
OK.ŠLA SEM NAZAJ NA PLAŽO. "KELLIE? KAJ SREČE?" ZELO ČUDNO IZGOVORJENO MOJE IME. SEM KELLY, NE KELLIE. ODKIMALA SEM IN STEKLA PROTI KAYLI. "POTEM SE PA DRUŽI Z MUHO."
"KOM?" SEM VPRAŠALA.
"MUHO." POKAZALA JE NA SUHO DEKLICO. AMPAK RES ZELO SUHO.
"AM, RAJŠI NE." POSTALO MI JE GROZNO PRI SRCU. ODŠLA SEM PO SLADOLED KING, MOJ NAJLJUBŠI. TUDI TWISTER JE DOBER. IN NOGGER. IN KONTIKI. CELO KALIPSO. NISEM SE MOGLA ODLOČITI ZATO SEM VZELA KAR KINGA. ODŠLA SEM DO APARTMAJA IN TAM ZAGLEDALA KAYLO IN KENNYJA TER LILLY. KLEPETALI SO IN SE SMEJALI. LILLY MI JE V ROKE PODALA MOJ TELEFON. "NA, POVEZAVO SMO TI NAŠTIMALI." PRIJAVILA SEM SE NA IGRE 123, NA MOJ EDINI PROFIL KELLY CANDY. NEXTALA SEM ZGODBICO O SVOJEM ŽIVLJENJU IN POVEDALA WATERLOO DA SEM PO NJEJ POIMENOVALA FRENDA DELFINA. NATO SEM VIDELA DA MI JE NEXT DALA MOJA STAREJŠA SESTRA, LILLY, POD IMENOM LILLY 1. IN MOJ BRAT KENNYTOPOFTHEWORLD. CELO KAYLA, POD ZELO ČUDNIM IMENOM. KAY.KAYLA.KAY. KAYLIN BRAT STASH JE BIL POD IMENOM STASHY IN SARA POD IMENOM SARAHA. LE ONAVDA NISTA NEXTALA. AMPAK SEJ JE VSEENO. ZDAJ JE ZAŠTEKALA POVEZAVA IN ČE HOČEM OBJAVITI, MORAM NEHAT. PROSIM, NAPIŠITE VSAJ 2 NEXTA PA VAS VKLJUČIM? =D
15. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg