Forum
Ok. Uglavnem, na Igrah sem nova. vem, da je gor že pouno ff-jev, ampak se ne morem upret Dosti bi mi pomenlo, čebi prebrali in komentiral al pač neki takega. :**

Oči so me pekle. Ne, to ne more biti res sem si govorila. Jokala nisem že od takrat, ko je on….Neee!! si ponavljam v glavi.To se ne more zgoditi. Svoje misli hitro uredim in si na mizo položim zvezke za pouk. Pri sosednji mizi se spet nabira gruča. Seveda okoli mize Colleen Phillips. Jap, tako kot vse ima tudi naša šola tisto glavno afno, ki se ji pod noge mečejo vsi fantje in jo punce vabijo na rojstne dneve in ona lahko mirno odvrne: »na tvoj rojstni dan?! Spravi se mi izpred oči. Takoj!« In tako se ves hodnik umane in tako naprej…saj vsi veste. No, za lažjo predstavo: Colleen je tista tipična blondinka z suuper postavo, dolgimi nogami in tako dalje..Na njej je le ena 'napakica'. Ima namreč zeloo čudno barvo oči. Tako nekaj vmes med rjavo in zeleno.Ampak nosi barvne kontakne leče. Nažalost (evil laugh x.x). Ujamem nekaj njihovega pogovora: »Omg!!!! Dobila seem karte!! In to za golden ring!!! Prva vrsta!!! Videla ga booom!! Omg! Omg!« Zavila sem z očmi. Toje bila Elle, Coleenina bff. »OMG!!!!! Videla ga boom!!! Omg! Louis. Louis.« In tako naprej. Skušala sem jih ignorirati, ko sem zaslišala Colleenin hladni glas:« »Ko me bo zagledal v množici se mi ne bo mogel upreti.« Haha, si ponavljam v mislih. Tebi pa res ne…In v mislih si že stotič predstavljam, kako bi ji populila las za lasom. Ja, saj vem. Kruta sem. Ampak res mi gre na živce in zelo preziram to njeno blebetanje. »Moj bo. Moj Harry Styles.« Ob tem otrpnem in v glavi mi odzvanjajo njene besede »Moj Harry Styles. ….Moj Harry….« Tega ne prenesem več. V očeh me začnejo peči solze, zato pobengnem iz razreda in medtem, ko tečem po hodniku slišim to pesem. Little things. To je razlog, zaradi česar sem jokala. Slišala sem njegov glas. Ker imam zdaj že ves moker in rdeč obraz pohitim v stranišče. Tam se pomirim, si umijem obraz in stečem k šolski sestri po opravičilo, ker mi je zelo 'slabo'.

No, to je prvi del. Berite&komentirajte. ;*
18. november 2012
u111578
u111578
:3 NEXT
23. november 2012
neeeeeeeeeeeext!
23. november 2012
omg.. *.* komaaj zdaj sem vidla da mi je nekdo komentirau !! <3 hvalaaaa!
Uglavnem, nisem se še predstavila zato mislim, da je zdaj čas za to. Moje ime je Alice. Alice Cole. Živim v Londonu, v stari a prelepi viktorijanski vili. Tam živim z mamo, ker je oče ves čas na službenih potovanjih, saj dela v nekem pomembnem podjetju. Kot da mi je kaj mar. Ker ga vidim 1x na mesec le za nekaj ur, nama z mamo na bančni račun nakaže denar. Mama pa je pisateljica tako, da bi morala biti večino časa doma, saj piše doma. Ampak v zadnjem času je ves čas zunaj s prijateljicami, tako, da sem zmeraj sama. A to mi je tudi všeč. V zadnjih dveh letih sem se zelo spremenila. Iz divjega, glasnega dekleta sem se prelevila v molčečo, vase zaprto samotarko. Vse zaradi njega. To misel sem spretno, kot že tolikokrat prej uspešno izgnala iz glave. Hvala bogu, da sem edinka. Ne bi prenesla še enega živega bitja v naši hiši. Imam sicer zlato prinašalko Moon, huskyja Draculo, črno mačko Belle, razvajenega mačkona Tigra, ki mi vedno ampak res vedno zasede posteljo, tri zlate ribice Goldy, Gold in Golder (ko sem jim dajala imena sem bila stara 11 let :/ ), paličnjake (prisežem, da nisem vedela da se tako zelo razmnožujejo!!! ), hrčka Freda in dve papigi Smokey in Grincha (ki na žalost znata govoriti). Imeti toliko živali pri hiši je prekleto težko! Mački hočeta pojesti papigi, ki ves čas kričita: »Pussycat!« (uganite kdo ju je naučil). Da sploh ne omenjam Dracule, ki Tigra resnično sovraži.
No, dovolj o živalih. Morala bi opisati sebe. Sem majhna in to mi gre res na živce. Ko samo pogledam tiste Colleenine dolge noge, mi postane slabo. Segam ji namreč komaj do brade. Prav zares pa so mi všeč moje oči. So namreč živo modre. Nažalost pa bi mogla nositi očala, ker imam dioptrijo.Včasih sem nosila leče, zdaj pa jih kombiniram z velikimi piflarskimi očali. To je edina stvar, ki mi je na meni všeč. No, tudi barva las (svetlo rjava) je lepa, vendar me lasje nikoli ne ubogajo in vedno štrlijo v vse smeri, ne glede na to, kaj naredim. Moja oblačila so zeloo raznolika. V omari imam vse od bulerjev do balerink in oblekic. Da ne omenim moje zbirke raztrganih kavbojk in zbirke disneyevih majic. To sem pač jaz. A ne dolgo. Po tistem sem se začela oblačiti v to. Pred tem bi si raje odrezala prst kot pa da bi oblekla krilo z volančki in balerinke. Imela sem pač bolj rock stil. In lasje me sploh niso motili, ker je vse skupaj spadalo k outfitu. No, da ne bo kdo mislil da sem se oblačila kot tiste najhujše barabe. Pač all-starke, oprijete kavbojke, odštekana majica in razpuščeni razmršeni lasje. Ali pa figa. In seveda make-up. Nikoli nisem marala mini krilc ali najčk z volančki, balerink in srajčk. Bila sem tudi bolj uporniška in se nisem zmenila za to, kar so drugi rekli. Pa sem se vseeno ob vsem te dobro učila. Saj veste, petke in štirke. Freak pač. Imela sem tudi najboljšo prijateljico Amy. Ona pa je bila res čudna osebnost. V šoli pridna punčka doma pa najhujša baraba. Na ta račun sva se veliko nasmejali. Sicer pa je bila precej lepa. Veste, tista klasična lepota. Dolgi lasje, velike rjave oči, dobra postava, …. Bila je pa tudi moje nasprotje. Jaz+šport= KATASTROFA. Že zaradi moje nerodnosti in refleksov(baje jih imam kot crknjen konj rikverc ). Ona pa je blestela v športu. Bila je najboljša v nogometu (celo od fantov ), in seveda zagrizena navijačica Barce, medtem, k sem jaz od tam poznala samo Messija.(upss.) Poskušala mi je vcepiti nekaj znanja o nogometu v zameno, ker sem jaz njej pomagali pri francoščini in nemščini. (jeziki so mi šli zelo vredu(morem se pohvalit. <3 )) Pred dvema letoma po tistem, ko sem bila najbolj na tleh so se preselili v Barcelono. Ko je to izvedela je bila v sedmih nebesih in tega ni mogla skrivati. Takrat sem zbrala vse moči, da bi bila vesela zanjo, a nisem čutila ničesar. Tako je odšla in me pustila samo v tem preklete Londonu brez prijateljev in nobenega, ki bi me imel rad. (mame in očeta ne štejem, ker sta pač starša .)
28. november 2012
next!
28. november 2012
nooo. TinaStyles<3 hvaaalaaaa za nexte! očitno si ti edina bralka, ampak bom vseeno prlepla next

Moja »slabost« je do večera že iginila in naslednji dan sem morala v šolo. Ves dan sem poslušala vse o njih, popoldne pa nas je razredničarka razveselila z novico, da bomo naslednji dan šli v narodno galerijo, kjer si bomo lahko ogledali najlepše slike, bla bla bla….Ves razred je začel zavijati z očmi meni pa je bilo to čisto vredu. Vsaj en dan se bom lahko sama sprehajala naokoli brez da bi gledala te-ne bom rekla kaj- sošolce. ( D)
Naslednji dan sem zjutraj težko vstala (mislim, vstajanje ob 6.30 bi mogli prepovedati. Kdo še vstaja sredi noči!? ) Peš smo se odpravili do galerije. Sovražim londonsko gnečo, zato sem postala slabe volje. V galeriji so nas 'razveselili' s tem, da bo vsak delal sam. Verjetno sem bila edina, ki mi je to bilo všeč. A nažalost smo dobili tudi delovne liste za rešit. ( grr :3 ) Jaz sem dobila neke 3 francoske slikarije. Ko sem stopila k njim je pri prvi stal mlad parček. Punca se je kar vesila po fantu s kapo. Zavila sem z očmi in pogledala na drugo stran. Tam so stali trije fanti, ki so se med seboj pogovarjali in dregali. Vsi so nosili kape. Kaj jim res ni jasno, da ne morejo po galeriji s kapami hodit?! Spet sem zavila z očmi in pogledala k tretji sliki. Tam je pa stal nek pobrit fant. Čeprav je bil s hrbtom obrnjen proti meni sem videla, da nepremično zre v sliko. »Te že«, sem zmignila z rameni in se odločila, da bom začeli pri zadnji sliki. Stopila sem k njemu in začela brati naloge. Ampak zahvaljujoč moji nerodnosti mi je list padel iz rok in hitro sem se sklonila, da bi ga pobrala. Tudi tisti fant se je sklonil, da bi pobral list. Ko mi ga je dal v roke in rekel: »Izvol!i« sem ga prepoznala. Čeprav je imel sončna očala sem vedela, da je on. Njegov naglas bi prepoznala povsod.
01. december 2012
o goooooooooooosh! d-beeeeeeeest.*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
01. december 2012
neeeeext!
omg o:
nextnextnextnext!!!!!!!!!!!
01. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeext!
Nova bralka ;33
01. december 2012
Hotela sem krikniti, a me je prehitel in mi dal roko na usta. Ko sem se umirila sem potiho rekla:«Liam!« on pa »Alice!« Objel me je. Dolgo te že nismo videli! »Spremenila si se« me je premeril s pogledom, nato pa postal zaskrbljen. »Si v redu??« »Mhm.« sem pokimala. Medtem so se oni trije fantje obrnili in Niall je kriknil: »Aliceee!« Louis ga je hitro potegnil nazaj, Zayn pa je stekel k nama. »Alice! Dolgo te že nismo videli! Po tistem si…« Liam ga je hvalabogu utišal, jaz pa sem pogledala v tla. Naenkrat so me vsi objeli.«Niti sanja se ti ne kako smo te pogrešali!« So začeli govoriti drug čez drugega.«Tudi jaz sem pogrešala vas.« Sledilo je še nekaj objemov, nato pa so ljudje začeli pogledovat k nam. Kaj pa imaš to? Je bil Zayn radoveden. »Ah, samo delovni list. Tukaj sem s šolo.« Liam ga je vzel in pogledal. » Lahko rešim?« »Ja, itak!« Rešil ga je v 15 minutah. Louis ga je začel zbadati s pametnjakovičem, a mu je Liam zagrozil, da mu bo pokvaril wii. Takoj je utihnil in šepnil: »Seveda, oči.« Vsi smo prasnili v smeh. »Torej je še vedno vse po starem.« sem ugotovila. »Jap, večinoma ja.« So odgovorili. Naenkrat je k man pristopila neka punca. Pogledala me je in rekla: »Hej!« Premerila me je s pogledom, jaz pa sem zardela in pogledala v tla. Punca je bila ena izmed tistih manekenk, ki kar izzžarevajo samozavest. To mi nikoli ni bilo jasno. A jo pijejo al kaj??!! Na žalost pa je bila tudi prijazna in večno nasmejana. Pogubna kombinacija. Človek je preprosto ni mogel sovražiti. Sovražiti njo bi bilo kot sovražiti medvedka Puja. (haha )«Zoey ,to je Alice, naša stara, a najboljša prijateljica.« je rekel Zayn. »Alice, lepo ime« Je odgovorila Zoey. »Hvala, tudi Zoey je….emm..lepo ime ja.« Niall me je čudno pogledal. Verjetno me ni poznal tako sramežljive. Sorči, sem pomislila. Ampak tiste stare Alice na žalost več ni. V tistem je nekdo prišel mimo in, ker je hitro hodil je moj list, ki sem ga le nalahno držala v rokah 'odpihnilo' (čudno, vem ja -.- ) stran. Sklonila sem se, da bi pobrala list in v tistem trenutku padla na kolena. Zastokala sem in odprla oči.Pred mojim obrazom so se svetile all-starke. Pogledala sem navzgor in ga zagledala…

kak se vam zdi???
&koga je zagledala Alice ?
02. december 2012
u106935
u106935
Supeer jee!
Aja pa nwm koga je Alice vidla ;o
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. december 2012
theeeeeeeee beeeeeeeeeeest!
uno budalo... kaj je že? Colleen -.-'
neeeeeeeeeeeeeexti!
03. december 2012
super jeeeeeeeeeee!
res ne vem..
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!
03. december 2012
no...tu je še eden

Zelene oči. Mehki kodri. Pred očmi se mi je zvrtelo. Gledal me je z rahlo začudenim izrazom na obrazu. Zdelo se mi je kot, da že dneve stmim vanj, ko me je nekdo močno zgrabil in me povlekel navzgor. Liam. Zastokala sem. Bolel me je gleženj in Harry me je gledal. Prevzel me je strah, nato panika in nato slabost. V naslednjem trenutku sem že bila na tleh.
»Vroče je.« je bila prva misel, ki sem se je spomnila. Pa tudi smrdelo je. Po razkužilih. »Smrdi.« sem zastokala brez da bi odprla oči. Sploh nisem pričakovala odgovora. Sledil je kratek smeh: »Tudi meni ta vonj ni všeč.« Hej, ta glas pa poznam. A ni to…Harry? Odprla sem oči. In ja, tam na stolu je sedel slavni Harry Styles. »Si ok. ?« »Emm..ja. Verjetno. Mogoče. Ah, nevem. Pogledal je v tla. Tam v galeriji si kar…padla. Nihče ni vedel kaj se je zgodilo. Liam te je…« » Kje so vsi?« sem ga preknila. Nisem ga mogla poslušati. »Šli so v kavarno. Ura je pol ena zjutraj veš?« »Kaaj!?« »Ja, najprej si se onesvestila, nato pa si se tukaj, v bolnici prebudila in po petih minutah zaspala.« Nasmehnil se je.» Še vedno malo smrčiš, veš.« V zadregi sem rekla: »Aha.« » Ja.« je odvrnil. Spet se je posvetil preprogi, jaz pa ogledovanju sobe. Tišina bi morala biti nerodna, pa ni bila. Bilo je tako prijetno mirno. Naeenkrat je v sobo vdrl preostanek skupine z Zoey. »Harry, ali veš, da…« je začel Louis, nato pa je zagledal mene. »Ah, naša mala Trnuljčica se je prebudila. Zakaj si se sploh onesvestila?« je vprašal. Skomignila sem z rameni. »Nevem.« Videli so, da mi ni do pogovora zato so se posvetili svojim pijačam.Zoey je stopila k meni. »Izvoli, vem kako je, ko se prebudiš v bolnici« mi je pomežiknila. »Zato sem ti prinesla močno kavo. To te bo prebudilo in te spravilo v boljšo voljo.« »Emm…« Se je odkašljal Niall. »Skušal sem ji razložiti, da te bo v boljšo voljo spravil le kakav z veliko sladkorja pa mi ni verjela.« »Ampak sem ti ga pa vseeno kupil!« se je zarežal. »Oprosti, Zoey, ampak Niall ima prav. Ne pijem kave. In kakav je definitivno stvar, ki me spravi v boljšo voljo.« Zoey bi ob tem morala biti v zadregi, a se je le začela smejati. »Super, tako ali tako sem potrebovala razlog, da bi spila dve.«
03. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeext
03. december 2012
neeeeeeeeext!
03. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
svetovno! samo kdo je ta Zoey?
05. december 2012
ɴeхт + ɴovα вrαlĸα + ѕυυυυυυυυυper zɢodвιcα ♥
16. december 2012
+ je vιdlα нαrry-jα?
16. december 2012
neeeeeeeeeext
16. december 2012
u110644
u110644
next <33
20. december 2012
next!!!!!!
+ nova bralka
14. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg