Forum
u143725
u143725
♥ PROLOG ♥
Med glavnim odmorom je Leah zavila na stranišče. Oboževala je namreč igračkanje s papirjem. Včasih je od papirja vtrgala majhen delček, ga zmočila nad umivalnikom, ga žvečila in se pretvarjala, da je žvečilka. Tega nisem marala, saj je Leah izpadla neumno, jaz pa še bolj, ker sem se družila z njo. Tak kamen bi mi padel iz srca, če bi ji le lahko rekla; "Ne vdei se tako otročje, si v drugem razredu? Prosila, bi te, da nehaš, sicer se bo najino prijateljstvo končalo.", a preprosto nisem mogla. Leah je preneumna za ta svet, kar pri pouku skoraj ni opazno, saj je odlična. Verjetno zato, ker je nora na knjižnico, in ker tudi mene vleče tja. A preproto pobegnem. Ona zaide v mladinski del, medtem ko jaz iščem na otroškem kotičku primerne knjige za Alyo. A seveda po treh urah Leah vedno pride pome, rekoč; "Če boš za vedno ostala na nižji stopnji, na otroškem kotičku, se ne bom več družila s teboj!", kar me zažene, da bi ji tudi jaz povedala svoje mišljenje. A ji preprosto ne morem. Ker sva prijateljici (zaenkrat še)- čeprav ona obožuje literaturo, slikanje, plezanje, branje... Jaz pa bi se rada naučila čarati. Čudno se sliši vem- celo otročja mala Leah (ki bi bila bolj primerna prijateljica moji mlajši sestri Alyi) se posmehuje tej ideji. A ne morem opustiti dejanja. Preprosto ne morem. Ampak dejstvo, da bi bila Leah primernejša prijateljica Alyi, to lahko pretrpim; to tršpim že od petega- četrtega razreda, ko sem stopila v svet odraslosti, Leah pa, kot kaže, še zmeraj ni. In verjetno nikoli ne bo. Ni čudno, da je vanjo zaljubljen le piflarski nezadostni učenec- Filipe. Ne pa njena prava, resnična ljubezen, Devon. On je zaljubljen vame. A jaz vanj nisem. Leah tega ne ve. Če ve, bi me ubila. A dobra stran tega bi bila 1. da bi se mogoče zresnila, 2. da v prepiru bi ji povedala moje mišljenje o njej.
07. julij 2013
next
07. julij 2013
neeext
07. julij 2013
u139008
u139008
nexttt
07. julij 2013
u143725
u143725
HVALA VSEM VAM.
♥ 1.DEL ♥
"Misliš, da sem otročja? Pa nisem, veš! Ž ev drugem razredu sem se zresnila in..."
Okej, povedala sem ji. Morala sem. Sedaj pa se jezi. Žal mi je, Leah.
"Leah, žal mi je, že več dni te opazujem..." sem odvrnila. Bolel me je njen pogled, njene solzne oči. Njen mali nasmeh, sonce na njenem obrazu, poln upanja, v tako obupni situaciji. "Tudi ti si otročja, ko si na otroškem oddelku, tvoj izgovor pa je, da iščeš za Alyo! Vsak normalen otrok v teh letih brska po knjigah, kot jaz!" se je v solzah branila. Vedela je, da je to res, da to ni izgovor, a se mi je preveč smilila, da bi ji oporekala. Hotela ib ji povedati, da ona z mislimi prehiteva, ona bere odrasli oddelek, najstniki najinih let pa mladinskega. A zopet, nisem mogla. No, res mi je bilo hudo zanjo. Ampak, tako je pač bilo. Objela sem jo čez rame. Izvila se je iz mojega obejma in rekla; "Brigaj se zase, objemaj Devona! Saj vem, da te ljubi! Tebe, ne mene! Povedal mi je, rekel naj te vprašam! Tako, da veš med nama je KONEC!" Nato je jezno odšla. Odvihrala ven. Hotela sem iti mimogrede še na stranišče, a me je šolski zvonec, ki naznanja začetek pouka zmotil. Vem, mislite si; če ji pa jaz ne bi povedala, da se mi zdi otročja, bi se pa skregali, ker bi ji Devon povedal. A vam povedam, da ne bi bilo tako. Leah bi rekla; "NO, vzemi ga za fanta! Nato ti ga bom prevzela jaz, kar bo, ker sva BFF izi bizi. To bo mali razbirljivi ljubezenski film," bi rekla. Žal mi je, da ne mora. Žal.

NAGRADNO VPRAŠANJE (tist ko najoblj prav odgovori, lahko nexta z mano/ daje predloge za zgodbe oz. po želji ;D); KAJ MISLITE DA BO Z MAXIN IN LEAH? Odgovor priložite k NEXTU.
07. julij 2013
neeeext
07. julij 2013
u143725
u143725
ODGOVOR?
07. julij 2013
ojej nimam pojma
07. julij 2013
Neeeeeeext, jst tut nevem
08. julij 2013
u140958
u140958
next
08. julij 2013
u57082
u57082
Next.
14. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg