Forum
No to je moja tretja zgodba...
Moja prva je Vampirsko mesto: https://www.igre123.com/forum/tema/vampirsko-mesto/18462/
Moja druga je ☆BFF☆: https://www.igre123.com/forum/tema/bff/19659/
Kot prvi dve tudi, ta zgodba ni resnična.
Govorila bo o:
Leah Richie:
[img]https://www.westlord.com/wp-content/themes/westlord/timthumb.php?src=https://www.westlord.com/wp-content/uploads/2010/08/JoJo-Discography.jpg&h=320&w=215&zc=1[/img]
in
Lisi White:Leah je navadno dekle brez prijateljev. Njeno življenje se čisto spremeni, ko se v hišo čez cesto vseli deklica po imenu Lisa White...

Napišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. julij 2011


01. julij 2011
Bilo je pozno popoldne. In bil je zadnji dan počitnic. Jaz, Leah Richie sem sedela za svojo mizo in brala dolgočasno knjigo. Nekako sem bila vesela, da se jutri začne šola. Vsaj ne bo mi več tako dolgčas... Po drugi strani pa v šoli nimam nobene prijateljice in bo kar malo žalostno. Vsa dekleta iz mojega razreda so skregana z mano samo zato, ker sem v 1. razredu potopila Rebeccin obraz v torto. Rebecca je bila najbolj popularno dekle na šoli. Ima še 2 'prijateljici' Olivio in Stello. No vsa dekleta si želijo biti Rebeccine prijateljice, a vse so le njene 'služkinje'. Od takrat, ko sem ji potopila njen 'prelepi' obraz v torto me sovraži. Od takrat jo kar ignoriram. Ona ima tudi zelo popularen blog, ki ga obiskujejo vsi učenci na šoli razen mene. Tam piše najbolj nesramne stvari o drugih učencih. Njena tarča sem že veliko let jaz. Ampak ne more me prizadeti. Prekinila sem z branjem in začela razmišljati o tem, kaj bomo počeli ko se vrnemo v šolo. Kaj je že rekla naša razredničarka Willsonova..? Aha! Dobili bomo neko novo učenko. Verjetno bo kakor vse druge punce... Tako me čisto nič ni zanimala...
01. julij 2011
next
01. julij 2011
next
01. julij 2011
Moje razmišljanje je prekinila moja starejša sestra Nia."Si lahko sposodim tisto tvojo prelepo roza torbico?" je vprašala.
"Seveda... Samo kam pa greš?"
"Zmenek imam z Jackom" je rekla in vzela mojo rožnato torbico nato pa odšla. Jack in Nia sta skupaj že pol leta. Čeprav Nia sluti, da jo vara. Zdaj pripravljava nekakšen 'načrt' da bova izvedeli, če jo Jack res vara. Nia naredi vse stvari zakomplicirane. Ne razumem zakaj ga sploh še videva, če misli, da jo vara. Pomagam ji samo zato, ker je rekla, da mi bo plačala. Tako je dan hitro minil.
Zjutraj sem se hitro zbudila, se umila in preoblekla. Oblekla sem tole:Nato pa sem se počasi odpravila proti šoli. Tam sem opazila Rebecco in njeni prijateljici.
Rebecca:Stella:


01. julij 2011
Olivia:


01. julij 2011
nexttttttttttttttttttttttt
01. julij 2011

nexxxt!!!!!
01. julij 2011
Kot vedno se jim tudi tokrat nisem mogla izogniti. Rebecca in Stella sta se poznali že od rojstva, Olivia pa se jima je priključila v 2. razredu. Ona je bila prej čisto prijazna in čisto nič nesramna. Nimam pojma zakaj se jima je pridružila. Bolj presenečena pa sam bila, da sta jo v drugem razredu sprejeli. Olivia je naskrivaj še vedno prijazna do drugih, a ko je s svojima prijateljicama se obnaša nesramno, če se že more. Drugače pa ne spregovori niti besedice.
"Poglej, poglej kdo se je končno prikazal!" je rekla Rebecca.
"Utihni tortin obraz!" sem ji rekla in odšla stran. Rebecca me je pustila pri miru, šla pa je na svoj nesramni blog. Usedla sem se na klopco pred šolo. Iz torbe sem vzela tisto dolgočasno knjigo in brala. Tako sem se zatopila v branje, da skoraj nisem slišala šolskega zvonca. Hitro sem stekla noter. Na srečo sem v razred prišla pred našo učiteljico. Ravno ko sem se uspela usesti je noter vstopila gospa Willson.
"Dobro jutro učenci" je rekla.
"Jutro" smo zamrmrali.
"Kot veste danes dobimo novo učenko. Lisa White kar pridi noter." V razred je vstopila tista deklica Lisa."Kar usedi se tja zadaj k Leah, ona ti bo tudi po pouku razkazala šolo."
"Ampak učiteljica..." sem začela. Učiteljica me je grdo pogledala nato pa se je usedla. Lisa se mi je nasmehnila. Jaz pa sem ji dala tisti manjši skoraj neopazni nasmešek.
"Lisa povej nam kaj o sebi" je rekla učiteljica.
Vsi smo pogledali Liso.
"Ja prihajam iz Tennesseeja, z očetom sva se preselila v New York, ker si je našel novo službo... No in to je to."
02. julij 2011
next
02. julij 2011
NEXT
02. julij 2011
Pouk je kmalu minil. Zdaj pa moram ravno jaz pokazati šolo Lisi! Na srečo se nisva nič pogovarjali. Vse kar sem rekla je bilo: No to je avla.... In tako podobne reči.
"Adijo" sem rekla, ko sem ji pokazala natančno vsak kotiček v šoli. Hitro sem stekla iz šole.
"Heej! Počakaj!" je zaklicala in tekla za mano. Nisem imela nobene izbere kot, da sem se ustavila.
02. julij 2011
NEXT!
02. julij 2011
"Kaj je?" sem vprašala in se skušala delati prijazno. Mislim, da je želela Lisa postati moja prijateljica. Nisem vedela kaj naj naredim... Nato pa sem se odločila. Lahko imam vsaj eno prijateljico, sem si mislila.
"Kam se ti tako mudi?" je vprašala.
"Ah, amm.... nikamor" sem na koncu izjavila.
"Povej mi kaj o sebi" je rekla.
"No moje ime je Leah Richie, moja najljubša barva je rdeča... Obožujem čokoladoo..."
"Aha lepo."
Nato pa sva v tišini hodile do doma. Odklenila sem vrata in vstopila Lisa pa je odšla proti svoji hiši. Nikogar ni bilo doma. Ne mame, očeta ali Nie...
oblubm, da jutr al v torek napišem en dolg del (:
03. julij 2011
next
03. julij 2011
next
03. julij 2011
next
04. julij 2011
next
04. julij 2011
neext
04. julij 2011
del naše hiše:


05. julij 2011
kuhinja:


05. julij 2011
dnevna soba:


05. julij 2011
next
05. julij 2011
skupna kopalnica:moja kopalnica:Niinia kopalnica:


05. julij 2011
moja soba:Niiina soba:


05. julij 2011
Pojedla sem kosilo, nato pa odšla v sobo. Usedla sem se pred moj imac:in odšla na facebook. Dobila sem prošnjo za prijateljstvo od Lise. Malo sem premislila, nato pa jo potrdila. Takoj me je kliknila in začeli sva pogovor:
j-jst l-lisa
l: hei
j: hej
l: kako si
j: uredu ti
l: enako
j: lepo to
l: lahko pridem danes ob štirih k tebi???
j: amm.... okeii
l: fajn, zdej pa morm it čaw
j: čaw
nekaj minut po pogovoru me je poklicala Nia. Nisem je dobro razumela kaj je govorila, saj se smrkala in jokala. Rekla sem ji: Nia ne slišim te dobro, ko boš imela konec pouka priteči domov in mi boš vse povedala.
moj telefon:


05. julij 2011
next
05. julij 2011
neeext čim preeej.!
05. julij 2011
next
05. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg