Forum
Hej. jas sem lily. lily potter. zdaj sedim na vlaku in se peljem na bradavičarko, šolo za čarovnike in čarovnice. poleg mene sedi ya quene (izg. ča čin), moja najboljša prijateljica, moja brata albus (ki je eno leto starejši od mene) in james (starejši dve leti), hugo (sin rona in hermione, moj bratranec) ter njegova starejša sestra rose. torej, james je gre zdaj v 3. letnik, rose in albus v drugega, jas, ya quene in hugo pa gremo v prvega.
jas:


ya quene:albus:hugo:james:rose:vožnja je bila mirna in komaj sem čakala, da prispemo. Končno! vlak je vozil vse počasneje in kmalu je ustavil. skupaj smo izstopili, a rose, james in albus so zavili k kočijam, mi pa smo morali k jezeru. kmalu sem zagledala hagrida, ki nam je mahal. šli smo k njemu. okoli njega je stalo pouno prvošolcev. komaj smo se vsi spravili v čolne, že so se ti začeli voziti. jezero je bilo mirno in voda je bila ravna kot steklo.in tedaj sem zagledala bradavičarko. rekla sem lahko samo waw.bila je čudovita.hagrid nas je popeljal v grad, kjer nas je čakala prof. mc hudurra, ena najstožjih na šoli. "razvrstitev se bo vsak hip začela! " je zašepetala. res so se vrata odprla in popeljala nas je do stolčka, na katerem je bil star klobuk izbiruh. strah me je bilo kot še nikoli. kaj, če ne pridem v gryfondom???????? a profesorica je že vzela dolg spisek z imeni študentov. poklicala je prvega in tako naprej... dokler ni prišla do črke P. "potter, lily!" je rekla . vstala sem, se vsedla na stolček in si poveznila klobuk na glavo. ta je v trenutku odprl usta in rekel:

_____________________________________________________________________________________

kakšen se ti zdi začetek, pišem dalje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. junij 2012
albusa dam še enkrat, nekaj ne dela...

12. junij 2012
next????
12. junij 2012
u75505
u75505
next
12. junij 2012
jutri bom nextala, a lohk še koga prosiš da bere? plissssssss
12. junij 2012
u44529
u44529
kok je albus smešn LOL
14. junij 2012
u73962
u73962
piši plis!!!!!!!
16. junij 2012
okej mela sem prepoved računalnika, zato nisem pisala... , ampak zdaj bom napisala res dolgi next, oblubem!
_____________________________________________________________________________

"GRYFONDOM!!!!!" Vsa nasmejana sem si snela klobuk ter stekla k gryfondomovski mizi. tam so menajprej pozdravili albus, james in rose, pa tudi veliko drugih mi je čestitalo. bila sem groooooooooooooozno ponosna nase. prišla sem v dom v katerem so bili čisto vsi moji predniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sedla sem poleg rose, ravno takrat pa je prof. McHudurra prišla do črke S. "sang, ya quene!" je zaklicala. ya quene je vstala, močno zardela in stopila do stolčka. dala si je klobuk na glavo in ta je že odprl usta. vsi smo se napeto zazrli vanj. "gryfondom,gryfondom, prosimmmmmmm" sem zašepetala. "DRZNVRAAN!!!!!!!!!!" je zaklical klobuk. ya quene me je pogledala in se žalostno nasmehnila. jas pa sem komaj zadrževala solze. da bi se razvedrila, sem se spet zazrla v klobuk izbiruh. zdaj ga je imel na glavi rock sean. klobuk ga je dal v spolzgad. razvrstitevme ni zanimala, zato sem naslonila glavo ne roke in malo zadremala. nenadoma pa me je rose močno sunila v ramo. profesorica mchudurra je namreč zaklicala:" Weasley, Hugo!" zazrla sem se v mojega bratranca, ki pa je že sedel na stolček in si nadel klobuk. "GRYFONDOM!" je ta takoj zakričal. navdušeno sem mu zaploskala,ko se je vsedel poleg mene pa sem ga še objela.
razvrstitev se je z melany zeegy (ki je prišla v pihpuff) končala.nato je vstal albus dumbledore in zaklical:"pozdravljeni na Bradavičarki!!!!!!!!! rad bi vam povedal nekaj stvari,kot prvo : naj se pojedina začne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
nasmehnil se je in krožniki so se nemudoma napolnili s hrano. najedla sem se kot že dolgo ne. ko so bili vsi krožniki prAzni, so nas nagnali proti gryfondomovskemu stolpu. . tam smo dekleta morala na desno stopnišče, fantje pa na levo. poslovila sem se od albusa, jamesa in huga ter sledila rose po stopnicah navzgor. moja soba je bila v šestem nadstropju, rose pa je imela svojo v osmem, zato sva se poslovili, objela sem jo ter šla v svojo sobo. v njej je bilo, tako kot v vseh ostalih pet postelj. štiri so bile že zasedene, zato sem stopila do edine proste ter se usedla nanjo. nato sem se ozrla po deklicah, ki so sedele na posteljah okoli mene. ena si je pravkar česala lase, dve sta se igrali s kartami, tretja je brala knjigo, četrta pa se je brez besed zazrla vame. prav ona me je tudi prva ogovorila. "hej, dobrodošla! jas sem Angelina Thomas." "oj, jas sem lily potter." sem rekla. ob omembi mojega imena so tudi ostale dvignile glave ter se zazrle vame. dekle s svetlimi kodri se mi je nasmehnila in rekla: "pišeš se potter? ti... si v sorodu z harry potterjem?" pokimala sem. "on je moj oče." se tiho zamrmrala. zdaj so me vse, tudi angelina gledale zelo spoštljivo. le kako poznajo mojega očeta? vejo o nje kaj, česar jas ne?!? a nisem imela časa da bi jih vprašala, saj je tista s kodri nadaljevala:"no, saj je vseeno. jas sem lucia malfoy." ob njenem ppriimku sem se nehote namrdnila. malfoyeve je moj oče poznal. no, poznal je dreca in resnično ga je sovražil. a na moje začudenje se lucia ni zmenila za to, rekla je: "vem, tvoj oče je poznal mojega in nista bila prijatelja. a glej...daj mi priložnost in dokažem ti da nisem taka kot on!" nasmehnila sem se ji in pokimala. vprašujoče sem pogledala preostali dve, ki se mi še nista predstavili. "ah,jas sem tasha morgan. mogoče... mogoče me ne boš marala, veš... jas...sem...no, moja starša nista čarovnika!" je rekla ena izmed niju, temnolaska . "oh, daj no! čisto vseeno je, kaj sta tvoja starša!" sem rekla. le kako lahko reče kaj takega?!? tudi moja teta hermiona ni čistokrvna, pa kaj potem?!? sovražila sem tiste, ki so druge želili z brezkrvneži! iz razmišlanja me je prekinila še zadnja deklica, ki je rekla:"no,.. jas pa sem Layla Finnigan. tudi moj oče je bil sošolec tvojega." pokimala sem ji in se vsem skupaj nasmehnila."bi katera kartala?" sem vprašala. pokimale so, layla je odložila krtačo in vsaj do polnoči smo igrale karte. nato smo koooooooončno šle spat. bila sem vesela, da sem bila v sobi z njimi, obenem pa sem pogrešala ya quene. odločila sem se da bom drugo jutro pisala domov in šele tedaj sem pomislila, kje so sploh moje stvari. ozrla sem se po sobi in v kotu zagledala moj kovček za prtljago, moja sova lolla pa je sedela na okenski polici. pomirjena sem kmalu zaspala.

Angelina :lucia:tasha:layla:

18. junij 2012
vsaj tri nexte, prooooooooooooooooosim
18. junij 2012
u75505
u75505
next
01. julij 2012
u73962
u73962
nextiiii plis
01. julij 2012
u42446
u42446
next plis danes
01. julij 2012
u98126
u98126
next
01. julij 2012
NEXT
SKODA KER JE LILY UMRLA (
01. julij 2012
u42446
u42446
maš 5 next
DEJ NAPREJ!!!!!
DEJ NAPREJ!!!!!
DEJ NAPREJ!!!!!
DEJ NAPREJ!!!!!
02. julij 2012
u88946
u88946
next
02. julij 2012
u42446
u42446
sory imaš jih 6 6 6 6 6 6 6
02. julij 2012
u98126
u98126
wiwalawida
02. julij 2012
u59458
u59458
next
14. julij 2012
u42446
u42446
7 jih mas
14. julij 2012
u59458
u59458
NO!!!!!!!!!
16. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg