Forum
Heeej!!! Odločil sem se da si bom izmislil preteklost mame Harrya Potterja in jo tudi zapisal.

Naj pišem???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. junij 2012
Začnii.
17. junij 2012
¨Lily, pridi pomagat!¨ se je zaslišalo od spodaj. 8 letna Lily je zavzdihnila, in se prevalila na postelji. Imela je tako lepe sanje, a ni se jih mogla več spomniti. Vedela je le, da so bile lepe. Odšla je v spodnje nadstropje in tam zagledala svojo izmučeno mamo, ki je pomivala posodo. Lily se ji je ponudila, da bi pomivala namesto nje in mama ji je bila zelo hvaležna. Zahvalila se ji je in odšla počivat, Lily pa je pridno pomivala. Nato je po dovozu zaslišala korake in vrata je odprla…
17. junij 2012
next ???
17. junij 2012
Next
17. junij 2012
Nextam
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Njena 12 letna sestra Petunija. Ko je Petunija zagledala Lily, ki je pomivala posodo se je posmehnila:¨ Ti moraš pomivati, jaz pa sem lahko zunaj s prijateljicami!¨. Ko je opazila, da ji ni uspelo razjeziti sestre je nadaljevala:
¨ Seveda, ti si še mala punčka in moraš ostati noter, da se ne izgubiš.¨ Lily je začutila jezo, ki je naraščala v njej, toda ni se odzvala. Nato pa je Petunija posegla po svojem adutu: ¨ Ker si še vedno dojenček in ne znaš paziti nase!¨
Sedaj je Lily zakričala: ¨Nisem dojenček!!!¨ In nenadoma…
17. junij 2012
Se je kuhinja stresla ter iz police je padel največji lonec in Petunijo udaril po roki. Lily je zajela sapo, Petuniji pa so se začele nabirati solze v očeh, in začela je glasno jokati. S hrupom je dosegla, da je njuna mama pritekla in začela spraševati Petunijo, kaj se je zgodilo. Petunija je z desnico pokazala na svojo sestro in rekla:
¨Udarila me je z loncem!¨ Lily se je uprla:¨Ni res! Laže, mami, prisežem da laže! Lonec je sam padel dol. Nisem jaz kriva. VERJEMI!!!¨
A zaradi izraza na maminem obrazu je vedela, da ji ne verjame in oči so ji zalile solze. S solznim obrazom je stekla v svojo sobo in besno zaloputnila vrata, ter začela kovati načrt, kako bi svoji sestri vrnila milo za drago. Končno se je domislila pravega načrta…
Skozi okno je opazovala, kdaj se je sestra napotila nazaj k prijateljicam. Nato je po prstih odšla v njeno sobo in opazila veliko vsakdanjih najstniških stvari. Nato pa ji je v oči padel velik roza kos papirja na njej je bilo napisano ime Tobias, poleg njega pa veliko srčkov. Dobila je idejo, da bi lahko pred tem Tobiasom ponižala sestro. Zato je naslednji dan v šoli poiskala tega Tobiasa ter mu povedala, da so v vasici dobili novega mlekarja ter, da ne ve kje Tobias in njegova družina živi. Kot je načrtovala, ji je Tobias izdal njegov naslov in imela je vse potrebne podatke za uresničitev načrta. Ko je prišla domov, se je najprej prepričala, da Petunije ni doma. Potem je v sobi napisala pismo temu Tobiasu, in se podpisala kot Petunija. Pismo se je glasilo:
17. junij 2012
žal vse za danes, ker se mi ne da več pisat.. lp
17. junij 2012
Woow....ful vreji pišeš....Nextaaj.
17. junij 2012
evo nextam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias!
Ne vem če si opazil, ampak jaz sem ful zatrapana v tebe. Upam da si ti tut v mene. A bi lahko kdaj šla po šoli na sok… Bi bla ful srečna. Se vidma v šoli.
Tvoja,
Tunka
19. junij 2012
(Takšne besede je uporabila, ker je njena sestra tako govorila in tudi pisala ter je njena učiteljica Angleščine ponorela vsakič, ko ji je Petunija oddala spis.)
Nato je pismo spravila v kuverto in stekla do pošte, ter odvrgla kuverto v poštni nabiralnik. Nato pa je veselo ob misli, kako bo sestra ponižana, ko bo Tobias prebral pismo, blaženo zaspala.
19. junij 2012
next?
20. junij 2012
Žal mi je, sedaj ne bom mogel pisati do 2. julija ker grem v Grčijo na počitnice. Ker ne bom imel dostopa do internet (in ker bom ves čas na plaži=)) ne morem pisat.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav!!!
LuDeK
21. junij 2012
u68726
u68726
2 julij je že zdavnaj mimo!!!!
sicer pa vseeno next!
25. september 2012
oprosti... Daljša suša bom probal nextat čimprej!
26. september 2012
u68726
u68726
te pa daj. Zanimiva zgodbica!
27. september 2012
u68726
u68726
dolga suša...........................................................................
05. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg