Forum
Kaj pa počnem?! Sem si mislila ko sem prišla iz šole. Mojemu sošolcu sem včeš in ga samo zavajam...moj bivši še je vame in ga delam ljubusumnega?! Joj ne kakšna oseba sem....GROZNA....dolgo sem premišljevala o tem in vse v moji glavi je bilo isto...do zadnje pikice! Joj kako sem se spremenila...ne morem verjet...jaz nisem takšna oseba...ali sem?? Nikoli oreden kaj rečem ne pomislim dvakrat...ocene v šoli so se mi znižale....iz pridne punce sem postala ZLOBNA!!!
Moje življenje je čista polomija!! Nočem več živet res ne!!!!!!
Pred spanjem in mojo nego obraza in telesa sem ležala v moji hladni postelji med mojimi rjuhami ki so prijetno hladne...razmišljala sem samo o nečem......hočem si vzeti življenje...moje življenje je uničeno....vse gre po zlu......In začela sem se spraševati kaj je tisto, zaradi česa si želim vzeti moje dragoceno življenje.....Seveda...noben me ne mara...vsaj jaz tako čutim...moja najboljša prijateljica me pred vsemi ponižuje...me žali, mi govori grde besede....Res....zadnje čase gre vse narobe.
Na we heart it sem gledala slike ki sem si jih izbirala za moj fon...Našla sem sliko, na kateri je pisalo nekaj podobnega temu: "lift your head up princess, your tiara is falling".....in to mi je dalo novo upanje. Upanje za življenje ki ga še imam pred sabo.
Postala bom boljši človek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje ime je Lilly, in živim v Londonu. Hodim v srednjo šolo, in imam še kar prijetne sošolce. Čeprav je v razredu samo šest punc...in ne razumemo se preveč dobro. V njihovi družbi se JAZ sama ne počutim dobro, kajti mislim da se mi v sebi posmehujejo. Povedala sem jim že veliko skrivnosti ampak sem ugotovila, da njim ne moreš...in res ne moreš zaupati one niso to kaj sem pričakovala....res ne.
Imela sem fanta, ime mu je bilo Justin.....kličejo ga Jus. Hodi v večji letnik in skupaj sva bila vsaj eno leto ali manj....Med nama se je prepletla ena močna vez ampak je ni bilo mogoče prepoznati... On je ljubil mene....jaz sem ljubila njega......Ampak problem je bil v tem, da se nisva skoraj nič pogovarjala....."otroci" pač. Imel ali še ga ima...v to nisem prepričana...no, imel je najboljšega prijatelja Jacoba (J.B-ja) in ta je bil zaljubljen v mojo bestiko Elle. Šla sta narazen in ker sem bila zaradi tega zelo jezna, sem mu rekla naj Jus-u pove da nisem več "zatreskana" vanj in da hočem it narazen.....In tukaj se je vse začelo...postala sem divja, tečna, nenormalna punca....nisem se obnašala letom primerno, in bila sem res podivjana....navznoter pa ........zlomljena....uničila sem si življenje.
Vsi so mi govorili, naj ne bom tako potrta in da vedo kako mi je......ampak ne..ne vedo kako mi je. Res sem popolnoma zlomljena....moje srce je razdeljeno na dva dela.......BROKEN!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAdaljujem?? usaj 5 nextov

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. februar 2013
next!!!!!!!!!!
08. februar 2013
še 4???
09. februar 2013
resno??noben??!!!!
09. februar 2013
next.
09. februar 2013
u55216
u55216
next
20. februar 2013
next
31. avgust 2013
Next
21. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg