Forum
Imela sem zelo dobro otroštvo polno ljubezni,smeha,prijateljev. Dokler se ni po 4 letih mojega življenja rodil moj brat. Imela sem ga zelo rada. Na svoj 1. rojstni dan se je moj brat začel tresti ter padel v komo. Peljali smo ga v bolnico. Bili smo tam dan,noč, celo cel teden. Ugotovili smo da ima moj brat bakterijo na plučih in da je to zelo redka bolezen. (Moje ime je Elizabeth bratovo ime pa je Tom). Po parih mesecih je bil moj brat ozdravljen. Čez 3 mesece sva imeli z mamo zelo hudo nesrečo saj je voznik drugega pasa peljal po napačni cesti. Zelo dolgo sva bili v bolnišnici. Moj brat je zelo igriv otrok,ker pa živimo blizu morja se greva tja igrat redno. En dan pa se je moj brat skoraj utopil. Bila sem na okenski polici in to videla zakričala sem ˝OMG mama Tom se utaplja!!˝ vsi smo pohiteli po stopnicah. Moj brat je klical na pomoč ampak ni bilo nobenega mimoidočega. Poklicali smo reševalce iz vode da so ga rešili. Peljali smo ga v bolnišnico saj je bil tam samo 5 dni ampak je bilo resno...Vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. januar 2014
next
24. januar 2014
u161435
u161435
nextttt
24. januar 2014
Next
24. januar 2014
/next/
Naslednji dan je bil normalen. Bilo je vse v redu z bratom pa sva bila zdrava. Po šoli smo šli v avto. Vozili smo se zelo dolgoo,kar nismo in nismo obstali. Prišli smo do čudnega,velikega mesta ki se imenuje Washington. Tam smo bili zelo dolgo. Kar sem tudi ugotovila da smo se preselili. Po nekaj tednih smo kupili zelo velikega psa. Nemška doga. Imeli smo jo zelo dolgo. Bila je zelo poučen pes in zelo prijazen do otrok. Zelo lep pes sem rekla očku. Moj očka pa je nor na pse. Jaz pa si zelo žeim konja. Zame je to najlepša žival na svetu!

24. januar 2014
sorry ni tako dolgo ://
24. januar 2014
u161435
u161435
nextttt uredu je <3<3
24. januar 2014
oo tenks <333 sam 2 nexta še :*
24. januar 2014
Next
24. januar 2014
/next/
Dobila sem ga! Konja Frizijec je kobila in ime ji je Caramel. Jahala sem vsak dan po 1 uro. Aja če mogoče mislite da ne hodim v šolo. Seveda hodim in to zelo dobro šolo. Ponoči ko sem šla spat sem sanjala da je nekdo vlomil v našo hišo ter pobil mojo družino. Takoj sem letela k njej da bi videla če je v redu. Vse je bilo z njo v redu. Zajezdila sem jo ko se je kar naenkrat naš delček mesta odsekal od sveta. Postavila se je čudaškaa kupola. Zajezdile sva na drug konec naše hiše. Tam je bil velik prepad. Z Caramel sva skoraj padle ampak si je mogočna kobila pomagala s kopitami. Zbudila sem se v hlevu zraven Caramel vsa prepotena in zadihana. Najprej sem šla pogledat če so vsi živi nato pa če res stoji kupola. Bilo je že popoldne jaz pa sem skrtačila kobilo. Mimo naše hiše je peljal velik bel kombi. Za nekaj sekund je obstal pred našo hišo nato odpeljal naprej. Ko je kombi odpeljal naprej,se mi je začelo motit in padla sem v nezavest. Zbudila sem se v bolnišnici. Mama je vsa panična pridrvela k meni in vprašala kaj se je zgodilo. Odgovorila sem ji ˝mama jaz se nič ne spomnem razen tega da sem padla v nezavest.˝ Po pregledu je k meni spet prišla mama in mi rekla ˝Elizabeth, Caramel je...˝

https://www4.slikomat.com/09/0809/gi4-shire.jpg
24. januar 2014
Next
24. januar 2014
Ummm.... tisti konj ni frizijec ampak gipsy vranner
24. januar 2014
piše da je frizijec
24. januar 2014
u161435
u161435
next
24. januar 2014
Jutri al pa pol zvećer<33
24. januar 2014
/next/
˝Elizabeth, Caramel je breja. Dobila bo mladička!˝ Bila sem tako zelo vesela da bi najraje skočila iz postelje in povedala celemu svetu. Očka pa ni bil med navdušenemi. Očka je bil proti mladiču zato je rekel da ga bomo uspavali takoj ko se mladič skoti. Obrnila sem se stran in na rahlo zajokala. Ko je očka odšel iz sobe je mama prišla k meni in me potolažila. ˝Liz, vse bom naredila da obdržimo Caramel ter njenega mladiča.˝ ˝Hvala˝ sem po tiho rekla in še kar spuščala tiste tople solze. Spet je prihitel očka in rekel ˝prav naj ti bo ampak samo ta konj še!˝ Jeeees skočila sem iz postelje in ga močno objela. Naslednji dan sem lahko šla domov. Očka mi je povedal da bo samo še nekaaj dni potem pa pride nov konj. /čez 20 dni/ waaw kako je lep sem rekla. Ker je samček mu bo ime Strech. Peljala sem jiva na bližji travnik kjer bi se naletala in spočila v senci pod jablano. Bila sta prečudovita.

25. januar 2014
u161435
u161435
nextttttt
supr jeee *****
25. januar 2014
●cяαzч шσяʟɔ● - tenx <33
25. januar 2014
Next
25. januar 2014
jutri
25. januar 2014
/next/
Zdaj sem že 9 razred. Ampak da neboste mislili da se nisem v koga zaljubila. Sevedaa že dolgo sem zaljubljena v Alexa!!! Ja in vsaka 9 šolka ima sovražnico.. Jaz imam Christino. Ona ima pa fanta v katerega sem jaz že doooooooooolgo zaljubljena!!!!! Grrrrrrrrrrrrr..... Jao bližal se je dan valete. Imela sem lepo pink oblekco no vsaj bila je.... naj vam povem zgodbo..
No kot že veste je Christina moja sovražnica,no ko je bila valeto je pristopila k meni in rekla ˝Oprosti prosim če mi oprostiš˝ Skomignila sem z rameni kot DA. Rekla je super in rekla ˝Zdaj pa grem plesat z Alexooom!!˝ Rekla sem super. Čez 15 min. se je Christina vrnila z punčem in rekla svoji pomočnici ˝slikaj naju za spomin!!˝ Ta čas ko sva se postavili in še preden je Kate (njena pomočnica) pritisnila za sliko me je polila s punčem. Ja ona,ki mi je rekla oprosti. Takoj sem stekla domov vsa besna. Naslednji dan je bila pa sobota (na srečo).

Jaz:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLWDbIBcHoDEkhZaSznp_HbymyW9SqLlQ13kbIA52hyosSoq59
26. januar 2014
a je ok?
02. februar 2014
Next
02. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg