Forum
evo še ena zgodbica od mene

ime mi je pia, živim samo s fotrom. pred kratkim je dobil res dobro službo v tujini in smo se mogli preselit. to se je zgodilo med počitnicami. živimo v neki lepe hiški na podeželju ampak je problem k sploh nubenga ne poznam. imam tri leta starejšo sestro rebecco, tut ona ne pozna nikogar ampak one je kul in vem, da bo dobila prijatelje. kaj pa jaz?

jsrebeccaPrvi dan šole
zbudilo me je glasno piskanje budilke. sovražila sem to budilko. z roko sem tipala po nočni omarici in parkrat močno udarila po budilki dokler ni padla na tla in se razbila. "pia! vstani se! da ne bi poskusila ostati doma!" bil je fotr. slišala sem še kako se je poslovil nato pa glasno zaloputnil z vrati in se odpeljal. vstala sem se in oblekla najlepše kar sem imela v omari... nisem bila zadovoljna. tko sem šla k rebecci (ni bila lih vesela, najprej me je ful nadrla k si upam stopit v njeno sobo). sposodila sem si par oblek in ko sem bila (po moje) zadovoljivo oblečena sem se spravila na zajtrk.

js prvi dan šoleko sma z rebecco pojedli sva se spravili na postajo (avtobusno itq ). takoj ko sma prišli je rebecca zagledala enega ful hudega tipa in takoj sta ačele flirtat js pa sem tko sam stala tm k en idiot. pol je prpelau bus in končno smo lahk šli gor.
10. september 2011
(drgač ta zgodbica je čist izmišlena)

na busu
rebecca je že sedela čist na zadnjih sedežih med najbolj kul tipi in puncami, js pa sem si morala sama poiskat sedež. malo se sprehajam pa vidim en prost sedež zraven ene punce, ki se je men zdela ful kul. pridem zraven. ona se je pogovarjala z dvema tipoma k sta sedela za njo in eden se mi je nasmehnil in mi pomahal.
(B (blondinka), P (pia, jst)
P: heii, lahk sedim tuki
B: (se začudeno obrne pa me ocenjujoče gleda) kaj bi rada?
P: nč, sem nova tuki? je ta sedeš prost (pokažem na sedež poleg nje)
B: seveda... NE? dej kaj si pa misliš, sploh se ne pogovarjaj z mano, koza (še preden uspem kaj reči se obrne nazaj k fantoma)

Avtobus v tistem spelje in mene kr vrže po prehodu. sam k sreči me je nekdo ujel. pa pogledam kdo pa vidim, da je biu to fant s katerim je prej govorila blondinka.
(F- fant, P-pia, jst)
F: opla! si ok?
P: ja, hvala
F: super, js sem luke
P: hei, js sem pia
F: lepo ime

Js zrdim Luke pa se obrne nazaj k blondinki in se sploh večne zmeni zame. js sedem k neki rjavolaski.
R-rjavolska, P-pia, jst

P: hej, pia sm, nova tuki
R:vidm jst sem tess
P: kdo je tale? (pokežm na blondinko)
R: ma tole je maya, čista krva če mene vprašaš
P: vidim, zakaj se luke druži z njo
R: o, poznaš luka! zakaj? ja maya je najbol kul punca in pač luke je najbol kjut fnt in se pač družita

Neki sem razočarana, bus pripelje pred šolo

Maya
Luke


10. september 2011
Tess
Lukov frend Brian


10. september 2011
tko za zdej bom nadaljevala če dobim 3 nexte tko da prosim, če vam je ušeč...
10. september 2011
ma jst bom kar nextala k mi je full dc, vi pa (če vem je ušeč) nextite

Pri useh predmetih sedim zraven tess in res se dobro razumeva. končno je na vrsti kosilo potem pa domou. na kosilu je douga vrsta, luke je stal za nama s tess in mi je predstavil svojega frenda briana. ko sem se predstavila je zrdel. luke je ravno mislil nekaj reči ko je v jedilnicoo prišla maya s še tremi puncami, ki jih nisem videla na avtubusu in prosila luka, naj jo spusti v vrsti, tko da je za nama s tess zdej stala ona. končno sva prišli na vrsto, vzeli sva vsaka svoj pladenj in se razgledovali po jedilnici kje bi lahk našle prostor. mi2 se usedeva pa pride zrven maya, sama in brez pladnja. (prej ga je pustila pri mizi kjer sedijo kul učenci).
M- Maya, P- pia, jst, T-tess
M: o, zgubi
P: kaj bi rada? pusti naju pri miru
M: seveda, smo nekaj! ti se ne druži z lukom! on je moj razumeš??
T: pa kaj bi rada? saj sploh nista, skupaj
M: tiho bodi! ti pia pa me ubogaj, če veš kaj je dobro zate
T:izgini maya
M: uh, misliš, da se bojim take zgube kot si TI
tess ni nič odgovorila in maya se je važno obrnila, potem pa je tess zgrabila tetrapak mleka in ga zlila mayi na glavo. maya je začela kričati, mi2 s tess pa sva se pobrali iz jedilnice. vsedli sma se zunaj na klopcu in se začeli pogovarjati, ko so prišle ven maya in njene prijeteljice. mayini lasje so bili še vedno mokri, ampak si jih je oprala z vodo, na njena majica pa je bila cela umazana in mokra. mayin makeup je bil čisto razmazan in zgledala je kot da prihaja iz grozljivke. "to bosta še plačali!" je zarjovela in močno udarila tess, da se ji je poznal odtis na licu. tess je glasno zajela sapo: "pa kaj si misliš, da si?" je zavpila in vstala. skoraj bi se pognala nad mayo ampak sem vstala tudi jaz in jo ustavila. "pusti jo! ni vredno!" sem ji zašepetala. maya se je zlobno zasmejala: "ja kar poslušaj jo!" nato sta dve njeni prijateljici prijeli tess in jo zvlekli na igrišče. stekla sem proti njej ampak me je maya ujela za roko in potegnila nazaj. "ti boš pa ostala kar tukaj!" je rekla in me potisnila da sem padla nazaj na travo potem pa me je brcnila v trebuh, da se nisem mogla pobrati. potem je šla na igrišče kjer je začela brcati in lasati tess medtem ko sta jo njeni dve prijateljici držali. tess se je ulila kri iz nosa in drugi dve sta jo spustili. maya se je sklonila nad tess in ji raztrgala bluzo, da je ven pogledal tessin modrc potem pa je še sama šla nazaj v šolo. končno se mi je uspelo pobrati in stekla sem proti tess. tudi ona se je pobrala in se zaprla bluzo. "si vredu?" sem jo vprašala ona pa je samo pokimala "pridi greva k meni domov!" sem hitro rekla in šli sva.
10. september 2011
next
10. september 2011
neeeext!!komi čakam nadaljevanje
10. september 2011
huala nadaljevanje prihaja!

s tess sva stekla do moje hiše in komaj sem odklenila vrata, tako so se mi tresle roke. vsedli sva se na kavč, jaz sem prinesla pijači in pregledala tess.... k sreči ji ni bilo hudega.
T-tess, P-pia, js
P: tale ni normalna
T: ne sekiraj se, saj nikoli ni bila.
P: pa saj sploh ni bilo fer! 4 so se spravile nate
T: pia, govoriva o mayi! ona nikoli ni bila fer. sploh pa, to ni še nič. sploh še ni pokazala svojega pravega obraza! res pia, ne sekiraj se.

vklopila sem teve in skakala s programa na program, pa ni bilo ničesar zanimivega. domov je prišla rebecca, s seboj je privlekla polno prijateljev in zaprli so se v njeno sobo in nabijali glasbo tako na glas, da je bilo v hiši nevzdržno zato sva s šli ven. sprehajali sva se po cesti, ko nama je nasproti prišel luke.
L-luke, T-tess, P-pia, js
L: hei
P: heei
T: kaj bi rad?
L: ja nič, sprehajam se pač ne?
T: no mi2 ti že nisva na poti, izvoli, adijo
Pusti jo, slabe volje je
L: vidim... em, pia, danes gremo v disko, da proslavimo začetek šolskega leta... hočeš priti z mano? no, tudi ti lahko prideš tess!
P: normalno... mislim, je okej!
L: super, se vidimo

luke je šel, tess pa me je očitajoče gledala. po nekaj trenutkih se je nasmehnila. "pia, pa saj nimaš kaj za obleč! čez eno uro se dobiva tukaj in greva v šoping!" je rekla, vzela moj mobi in vanj vnesla svojo številko potem pa se poslovila in šla.

kupili sva to obleko zame:
in to za tess:
(ko dobim vsaj 3 nexte pišem kaj se je zgodilo na zabavi, obljubim da bo odbito)
12. september 2011
u36875
u36875
nexteeej*_*
12. september 2011
dobr, k vidim da ni nekega zanimanja, bom pisala samo še za zabavo in mejbi se bo 1x najdu kdo ki bo to prebral ali pa tudi ne

s tess sva se dobili zvečer v njeni hiši. uredili sva se in jz sem imela čist hudo frizuro, tess pa je lase preprosto spela v čop. obljubila sva si, da ne bova poskusili droge potem pa šli. ko sva prispeli so se vsi že zabavali. takoj je k meni prišel luke, me objel in polubil na lice. smrdel je po alkoholu in cigaretah. poleg je stala maya, s cigareto v roki in ga potegnila vstran od mene. potem sta šla plesat. potem je prišel še nek fant, ki je že zdavnaj končal šolo in vprašal tess, če bi šla plesat z njim in tess je bila seveda ful hepi in bla bla bla, skratka najprej jo je fant (ian) peljal k baru potem pa na plesiče, samo jaz sem stala tam kt en idiot, brez para je bil samo še brian ampak za razliko od mene, so njega dekleta kar obletavala. potem pa je prišel luke k meni.
(L-luke, P-pia, js)
L: pridi bejbi
P: am, kam pa
L: ma tale žur je čist zanič, k men gremo
P: kdo pa
L: ma neki frendi, pa maya pa še neke bejbe
P: kaj pa tess?
L: kdo je to?
P: moja prijateljica
L: lahk pride

In potem je šel skupaj z družbo, js pa sem full hepi šla po tess, ki se je lizala z unim tipom in jo zvlekla k luku. tudi brian je šel. ko smo prišli k luku, je ta od nekod potegnil neke tabletke in usi so ful jemali, tudi jaz in tess, samo brian ne. potem se je luke res napil in se me začel dotikati potem pa me je pred vsemi poljubil in poskušal sleči mojo majico. najprej je bilo zabavno ampak potem mi ni bilo več všeč in poskusila sem ga odriniti ampak me je udaril in dva njegova prijatelja sta me držala. on se me je začel dotikati potem pa je prišel brian in mu rekel naj neha, potem pa je mene in tess odpeljal v svoj avto.
(P-pia, js, B-brian)
P: hvala
B: kozi sta, da sta sploh prišli. luke je na teh zabavah vedno nemogoč
P: kako bi pa naj jaz to vedela
B: vseeno je od kod si, gotovo poznaš tipe kot je luke
P: če ti gre tako v nos, zakaj sploh prijateljuješ z njim
B: ko ni zadet je čist kul

pogovor se je končal in brian naju je odložil pred diskoteko, potem pa odpeljal nazaj, mi2 s tess pa sva se hitro pobrali vsaka v svojo hišo.
24. september 2011
NASLEDNJI DAN V ŠOLI:
končali smo s telovadbo in usi so šli na kosilo js sem pa neki pomagala učiteljici in sem ostala zadnja v garderobi. potem je prišel not luke. začel se me je dotikati in me poljubljati in potem je rekel, da ne bo pustil, da mu kdo dela sramoto in da se mu nobene ne more upret in udaril me je in šel. jaz sem se preoblekla potem pa je noter prišla maja in prijateljice, s seboj pa so pripeljale dva fanta, eden je stal pred vrati, drugega pa so privlekle not. rekle so, da se morem sleči in fanta poljubit. tega res nisem hotela ampak, ker sem bala kaj se bo potem zgodilo sem jih ubogala. potem pa so vse tri postale ful prijazne do mene in pri kosilu sem sedela pri njih. res ne vem kaj se je zgodilo?
24. september 2011
SLAB MESEC KASNEJE
stala sem na postaji z mayo, sarah in jessico.

jessica:
sarah:
maya je rekla luku naj me neha nadlegovati in poslušal jo je. zdaj smo me štiri prijateljice, skupaj nakupujemo in spimo druga pri drugi. nenadoma se mi vsi prilizujejo.
NA POSTAJI
pač, me smo se smejala, ko je zraven prišla tess. bus je pripeljal, tess pa se ni umaknila.
(M-maya, T-tess, P-pia, js)
P: tess, se lahko malo premakneš
M: slišiš zguba? premakni se
T: kaj je s tabo pia? zakaj se družiš z njimi
P: nič! super so in moje prijateljice. kaj je s tabo!?
T: pia, ne vidiš, da te samo izkoriščajo!?
M: prosim? me pa res ne izkoriščamo pie! moja najboljša prijateljica je!
T: je to res pia?
P: kaj? seveda je res!
T: kaj pa jaz? jaz sem bila tvoja najboljše prijateljica!
P: a za to se gre! NAVOŠČLJIVA SI MI! poberi se zguba
24. september 2011
next
25. september 2011
huala mety and next sledi

pri telovadbi smo imeli košarko. podajali smo si žogo in jessica mi je žogo vrgla res močno, da mi je priletela naravnost v obraz. kri mi je začela teči, ona, maya in sarah pa so se samo smejala. tudi jaz sem se nasmejala in se jim pridružila v vrsti, pa me je maya odrinila in rekla naj grem vstran, da ji ne umažem majice. cel dan so se norčevale iz mene in me zbadale. upala sem da bo naslednji dan boljše pa nič... zakaj so spet tako hudobne? prijavila sem se na msn, kjer me je na takoj kliknila tess. kaj se dogaja?
pogovor:
tess_nr1: videla sem, da te tvoje BFF ne marajo več
kittycat_pia: kaj bi rada
tess_nr1: nič... zdaj bi ti rekla sem ti rekla, če bi mi kdaj dala priložnost...
kittycat_pia: hočeš reči, da veš zakaj so take
tess_nr1: itaq
kittycat_pia: no...
tess_nr1:??
kittycat_pia: kaj bi rada?... okej, oprosti... obnašala sem se kot kreten... friends?
tess_nr1: friends! :3
26. september 2011
sori, ostalo mi je zbrisalo... nextam kmalu
26. september 2011
next
sorry nemorem vsak dan brat zaradi sql bom pa brala ko bom lahko
30. september 2011
next
02. oktober 2011
np mety rabim še en next & nadaljujem
07. oktober 2011
u60375
u60375
nextej (:
08. oktober 2011
next
08. oktober 2011
evo, huala sicer

kittycat_pia: mi lahk zdej puveš zakai so moje prijateljice take
tess_nr1: zato k si jih ogrožala... zdej pa je nevarnost mimo in te lahk spet NE marajo
kittycat_pia: ne! one so moje BFF, nikoli me ne bi naredile česa takega
tess_nr1: okej, oproti da tako govorim o tvojih BFF... sicer pa sem ti pozabila omeniti... selimo se... upam da čimprej

in potem se je tess odjavila.

(čez tri tedne)
učiteljica nam je povedala da se je tess preselila in ne bo več obiskovala naše šole. očitno je mislila resno... pa niti poslovila se ni. torej sem sama pojedla kosila in šla domov po daljši poti, da sem se izognila mayi in prijateljicam. prišla sem domov in se vlegla na postejo. čez pol ure me je poklical fotr. rekel je da je spoznal neko žensko ki bo zdaj prišla k nama. s sabo bo pripeljala neko punco ki je moje starosti in se bova malo družili. potem je pozvonila in na vratih se je prikazala lepa svetlolaska za njo pa je stala... MAYA!? pa sej to ni mogoče moj fotr se je zaljubil v mayino mamo o.O
3 nexte pa nadaljujem...
08. oktober 2011
nexti
15. oktober 2011
next next next evo pa so 4 nexti
17. oktober 2011
u78252
u78252
next
18. marec 2012
u78252
u78252
next
fuul dobra zgodbica
ka se bo zgodil ??????????????
19. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg