Forum
jst bom pač napisala eno zgodbico k nej bi se šla o eni punci k bi svoj lajf snemala in bi pol usk dan gledala te posnetke.

"ime mi je lana in stara sem 16 let. od 5 leta naprej snemam svoje življenje. živim v kranju in vsak dan pogledam posnetke. nekega dne sem šla iz šole domov. ker se mi je mudilo nisem bila pozo
rna in zbil me je avto. 2 meseca sem bila v bolnišnici. medtem sem izgubila spomin, zato sem nekega dne začela gledati posnetke."

bila sem stara 5 let in ravno sem upihnila svečke na torti. zraven mene je stala moja najboljša prijatljica, ki ji je bilo ime tina. za rojstni dan sta mi oče in mami podarila psa. bolj srečna nebi mogla biti. cel dan smo se polivali z vodo in se igrali družabne igre. obb koncu dneva ko pa so vsi odšli sem padla po stopnicah...

jaz:

21. november 2011
tina:moj pes :
SEDANJOST:
tina me je že večkrat obiskala. prišla je skoraj vsak dan. moji starši niso imeli časa zame saj so imeli delo (vsaj tako so rekli)

PRETEKLOST:
in ko sem padla po stopnicah se je zgodila moja prva nesreča. skoraj bi si razbila glavo, na srečo pa sem si zlomila samo roko.

SEDANJOST:
takrat sem ugotovila da sem zelo nerodna. v pretekljem življenju sem imela 18 hujših poškodb. (vsaj tako mi je povedala tina).

PRETEKLOST:
takrat sem bila prvič v bolnišnici. ležala sem v isti sobi in celo v isti postelji. čez dva dni sem se vrnila v šolo. v razredu se mi je veselila samo tina. v šoli smo imeli "gručo" blondink. takrat sem spoznala da pravzaprav nikoli nisem sklepala prijateljstev z blondinkami. po pouku sva s tino peljali jasona (psa) na sprehod. šli sva na travnik malo stran od šole. kljub mojim poškodbam sva se na sprehodu zabavale. ko pa sva odšli domov so nama pot prekrižale blondinke...
21. november 2011
NEXT ?
21. november 2011
"kaj pa vidve dalata na NAŠEM travniku ?" je vprašala maja (ena od najbolj tečnih). ker pa je bil njen oče res lastnik tega travnika sva s tino hitro odšli.

PRIHODNOST:
ko sem hotela posnetke pogledati naprej sem opazila da so naprej posneti samo še moji rojstni dnevi. vedno sem mislila da sem posnela vse. zdelo se mi je da je nekdo zbrisal posnetke. ugasnila in pospravila sem kamero, nato pa je nekdo potrkal na vrata. mislila sem da je tina zato me je še toliko bol presenetilo da je skozi vrata stopil andraž(moj bjuši)

A=andraž J=jst

a: živjo
j: živjo? kaj pa ti tukaj ?
a: prišel sem ti povedt da...
j:kaj ?
a: tvoja starša sta imela prometno nesrečo...in nebosta preživela
j: KAJ? in kako ti to veš?

šele zdaj sem opazila da ima raztrgane obleke in je poškodovan.

j:in kje je tina
a:noben razen mene in zdravnikov in policistov neve

ko pa je končal je v sobo prišla tina da bi oznanila veselo novico "lanaa ! odpustili te bodo in spet boš lahko živela normalno življenje!! "

ko je v sobo prišla sestra sem imela vse že spakirano zato sem lahko takoj odšla domov.doma pa me ja čakal...

andraž:maja in tara:

23. november 2011
NEXT ?
05. december 2011
Nexxt;***
05. december 2011
bom mal kasnej k mi neki sumniki stekajo
05. december 2011
...tina?
J=jst T=tina

j: kaj pa ti delaš tukaj ?
t: želela sem obiskati tvoje starše da bi te skupaj obiskali
j: saj veš da mojih staršov nikoli ni doma
t: uredu no. slišala sem kaj se je zgodilo. prišla sem da bi ti povedala da lahko živiš pri meni
j:resno ?
t: mhm

tako sem vzela samo svoje obleke, saj se nisem želela spominjati na dom. bila sem vesela in hkrati žalostna. ko sva prišli k njej me je njena mami lepo sprejela. začela sem zčagati obleke v omaro.tinina mama je bila zelo prijazna in mi je že v parih minutah priskrbela omaro in svojo sobo. ko sem že vse razpakirala da manjka moja kamera !!

"TINAA" sem se zadrla "KAAAJ?" se mi je zadrla. odšla sem do njene sobe saj se nisem mogla dret. "tina si kje vidla mojo kamero ?" tina se je obotavlajla nato pa rekla "ne? zakaj ?" "ah nič"sem odgovorila čeprav sem zdaj vedela da mi jo je ukradla. odločila sem se, da se bom ponoči vtihotapila v njeno sobo.
dolgo sem čakala da sem se končno lahko prepričala da je tina zaspala. tiho sem šla v sobo in šla do njene mize. nato pa...
05. december 2011
NEXT ?
05. december 2011
u79327
u79327
next! takoj!
01. maj 2012
..."lana?" je tina zamomljala v pol spanju. obstala sem na mestu in počakala da je zaspala nazaj. odprla sem prvi predal in v njem našla kup papirjev. med drugim tudi smrtni list mojih staršev. v drugem predalu je bil njen telefon. kej za vraga je delal tam? in v trejtvem predalu sem našla mojo kamero.

ko sem se zjutraj zbudila sem prvo pogledala v svojo potovalko če je kamera še zmeraj tam. prijela sem jo v roke in jo prižgala. hotela sem pogledati posnetke vendar me je nasljedna stvar prestrašila. na moji kameri ni bilo več mojih posnetkov...

next?
06. maj 2012
next
06. maj 2012
u79327
u79327
next
06. maj 2012
plisss next
10. maj 2012
u79327
u79327
next no!
10. maj 2012
Bom jutr k mi zdele ful wi-fi na fonu ne lovi.
12. maj 2012
NEXT PLISSS KO JE FUL VREDI
14. maj 2012
...tinina mama me je klicala k zajtrku zato sem skrila kamero in odšla v jedilnico...
"torej.."je začela tina med zajtrkom "včeraj sem imela čudne sanje. hm...kaj je že bilo ? saj res nekdo je brskal po mojih stvareh in nekaj vzel" je rekla in pri tem pogledala mene. vzela sem kos kruha in si ga dobesedno zbasala v usta. med zajtrkom nisem spregovorila besede in takoj zatem sem odšla v sobo. prižgala sem kamero in jo še enkrat temeljito preiskala. "khm" sem zališala glas pri vratih "le kaj bi to lahko bilo?" je spregovorila tina, ravno ko sem odkrila da manjka polnilniška kartica. "tina kje je polnilniška kartica?" sem rekla. "le kako naj bi jaz to vedela ti si tista ki je ponoči brskala po mojih stvareh" je začela "kot pa tudi vem...naj bi si to kamero delili." vzela mi je kamero in...
16. maj 2012
next
17. maj 2012
NeXt plisss
17. maj 2012
next
PLIS!!!!!
17. maj 2012
u79327
u79327
next pa malo bolj daljše če lahko
17. maj 2012
next ko je full finooooo
20. maj 2012
ej bom dons popoudne al pa jutr
21. maj 2012
...jo vrgla na tla, vzela mojo torbo in odšla v svojo sobo. "lanaaa, tinaaa !" se je zadrla tinina mama. prišli sva dol in tinina mama naju je prosila če ghreva lahko v klet po nekaj starih albumov in fotografij. odšli sva v klet in prižgali stikalo. tina je odšla v prvo sobo na levi in me poklicala. "torej lana..." je začela in iz škatle izvlekla nož "tukaj sem jaz glavna in če me neboš ubogala bo to rezilo rdeče" je končala in me gledala s priprtimi očmi. obrnila sem se in odšla iz kleti na vrhu stopnic me je čakala tinina mama (čas je da ji začnem praviti polona) "kam pa misliš da greš?" je rekla. začela sem se obotavljati in govoriti am... am... zagledala sem ogledalo s počeno šipo in se ustrašila in padla po stopnicah nazaj v klet...
22. maj 2012
sorii ker je ful mal
22. maj 2012
next
03. junij 2012
NEXT
03. junij 2012
03. junij 2012
u79327
u79327
NEXT
03. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg