Forum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
____MELANIE____
Še 1 teden do konca pouka.Kljub temu da me imajo za piflarko ki si vse pridno zapisuje sem pri matematiki skoraj zaspala.Kar naenkrat pa zazvoni moj odrešilni zvonec. Vse punce poberejo torbice in se sprehodijo iz razreda.samo jaz sem se čisto počasi pobrala in odšla proti glasbenemu studiu. Naj se vam predstavim: moje ime je Melanie Ann Shanowski ali na kratko Mell,stara sem 17 let in hodim na umetniško šolo v londonu smer----->petje. V šoli veljam za piflarko samo zato ker sem pač malo bolj talentirana od drugih.sem živahna rdečelaska ki pomoje zelo dobro poje.Kot sem rekla sem se odpravila v studio kjer smo lih snemali novo pesem.pridružila sem se jim in čas je hitro minil.Ko sem hodila po hodniku sem zaslišala smeh:"stil pa tak.samo poglej jo kakšna je.naj jo bo sram." in še najbolj boleče "piflarka! sploh nima talenta vse jo je sama piflarost"Široko sem odprla oči da se mi niso zasolzile in nadaljevala pot kar naenkrat pa mi je nekaj priletelo v glavo.Zgrudla sem se po tleh in stemnilo se mi je pred očmi. Ko sem jih odprla sem zagledala....
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=60704168[/img]
mell
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
neext?

kaj je zagledala?next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. maj 2013sm se zmotla
MELL
07. maj 2013
u87504
u87504
next
12. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg