Forum
u72261
u72261
ωєℓcσмє :Э
To bo še ena zgodba, ki bo govorila o nenavadni najstnici Amy Campbell, ki bo počitnice preživela v Angleškem tabru. Spoznala bo nove prijatelje in ljubezen svojega žvljenja. Kot v vsaki zgodbi se bodo pojavili tudi zapleti in težave.
1.DEL-Amy
"Amy, pohiti, zamudila boš!", se mi dere mami iz kuhinje. "Kje je moj telefon?", se ji derem nazaj. "Nevem ljubica, najbrž si ga po pomoti pospravila v kovček." mi odgovori. Končno najdem še telefon in ga zatlačim med ročno prtljago. Odhitim proti avtu in v prtljažnik le s težka porinem svoje tri kovčke. Usedem se na in se pripnem. Oči po cest drvi kot zmešam jaz pa z odprtimi usti gledam v kazalec, ki meri hitrost. Po dobri polovici ure končno prispeva na letališče. Očku pritisnem poljubček na lice in mu rečem "Se vidimo če mesec dni, lepo se imejte."Oči me pospremi do pregleda prtljage nato pa se obrne, mi pomaha in oddide. Jaz se vkrcam na letalo in iščem svoj sedež. Končno ga najdem, in se usedem. Takoj mi pade v oči punca, ki sedi zraven mene. Pozdravim jo "Hey, moje ime je Amy", punca si iz ušeš hitro povleče slušalke in mi odgovori: "O, hey, moje ime je Bella." "Smem vprašati kam si namenjena," nadaljujem pogovor. "Seveda, v London na igralski tabor." "To je pa zanimivo, tudi jaz sem namenjena tja!" osuplo odgovorim, ker vidim, da jo počasi že dolgočasim rečem le še: "Potem bom imela tam vsaj eno prijateljico" in se odpravim do WC-ja. Na poti srečam stevardeso in opazim voziček do vrha napolnjen z hrano in pijačo, zahruli mi v želodcu zato se raje kot na stranišče vrnem na svoj sedež in počakam, da me postreže. Kmalu zaspim. "Pristali smo, prosimo, da brez prerivanja vzamete svojo prtlajgo in zapustite letalo, hvala" sem zaslišala glas po zvočniku. Pomanem si oči in se odpravim proti izhodu. Usedem se na sedež in čakam, na avtobus, ki me bo odpeljal do doma. No, ko imam ravno čas naj se predstavim; Sem Amy Campbell, obiskujem 8. razred osnovne šole v Parizu, glavnem mestu Francije. Tam živim z mojim očetom Josh-om, mojo mamo Madison in mojo mlajšo sestrico Melanie. Stara sem 13-let. Imam rjave lase in bledo kožo.***********************************************************************************
Kakšen bo dom v katrem, bo Amy preživela en mesec počitnic?
Kaj pa prijateljica, ki jo je Amy spoznala na letalu?
S kom si bo delila sobo?
Več v nadaljevanju!
30. januar 2012
Next
30. januar 2012
u15702
u15702
nextttt!!!
30. januar 2012
u53139
u53139
next
30. januar 2012
next
30. januar 2012
u72261
u72261
2.DEL-Bellsou
Med tem, ko sem čakala na prekleti počasni avtobus, sem razmišljala o tem kaj bom oblekla za tako imenovan »First night« ali bolje rečeno spoznavni večer. Ker sem na igralski tabor prvič povabljena (Na ta tabor lahko prideš le, če te povabi academy for theater, najdejo te prek avdicij, oglasov ipd. ) moram dobro razmisliti kaj bom oblekla. Lahko bi… zagledala sem avtobus in stopila vanj, vzela sem mesečno karto, ki sem jo kupila prek spleta in jo potegnila po reži, avtobus je bil zapolnjen do zadnjega sedeža. Prebijala sem se proti koncu avtobusa, ko sem zagledala prost sedež poleg nekega fanta. Vprašala sem: »Lahko prisedem?« »Seveda, izvoli«, je rekel in se malo umaknil. Predstavil se mi je kot Alex Brown. Vprašala sem ga, če tu živi ali je le na počitnicah. Razložil je, da je to njegov rodni kraj le, da se je odločil, da bo gimnazijo obiskoval na popolnoma drugem koncu Anglije, tako je obiskal svojo družino in bo tu ostal do začetka novega šolskega leta. Opazila sem, da je čas, da izstopim pobrala sem tri težke kovčke in odšla. Zagledala sem kamp in bil je veličasten! Res »wow« sem si rekla. Odšla sem do informacij kjer so me dodelili v sobo z neko punco po imenu Rose. Na pogled je iz gledala simpatična in prijazna in na mojo srečo je taka tudi bila. Opazila sem, da je Bella le dve sobi stran od mene, vesela sem bila, da imam že dve prijateljici. Lotila sem se zlaganja oblek v omare, ko sem v stranskem žepu opazila listek. Razvila sem ga in zagledala:
Pokliči, bodoča igralka(:
041/751-010
Alex!
Zamislila sem se, šele sedaj sem se zavedala kako simpatičen je Alex, pomislila sem, da se zaljubljam. Na hitro sem zbasala oblačila v omaro in se vrgla na posteljo, ki je bila nadvse udobna. Ker sem že dobila urnik sem vedela, da imam današnji dan prost, dokler se ne začne »First night«. Že, ko sem vstopila v naš dom sem v bližini zagledala kavarno Bellsou in, ker druge nisem poznala sem mu napisala SMS:
Hey!
Danes ob 11.15 v Bellsou.
------------------Amy
Dobila pa sem odgovor: Seveda, jaz častim(:!
Za ples sem »First night« sem potrebovala le še eno stvar…
(kavarna)


31. januar 2012
u20311
u20311
next
31. januar 2012
u33561
u33561
Next
31. januar 2012
u53139
u53139
Next
31. januar 2012
u69389
u69389
next!
31. januar 2012
next!!! ful coolska je!
31. januar 2012
next
25. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg