Hei!!! To zgodbico boma pisali skupi z mojo BFF!!!
_________________________________________________________________________________________
Hei!! Sem Kate Rose. Stara sem 18 let in živim v Barceloni. Imam BFF Evo. Poznava se že od 7. leta.
Moji starši so igralci, zato pridejo domov enkrat na leto.
Jaz:

06. julij 2013
neeeeeeeeext!!!
06. julij 2013
Živjo sem Eva in moja BFF je Kate. Moji starši so zelo zaposleni zato pridejo domov enkat na leto. Zato z Kate živiva skupaj.
JAZ : http://s5.favim.com/orig/69/acacia-clark-cool-coolhair-cute-Favim.com-657447.jpg
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
huala
________________________________________________________________________________
*Kate*
Ko sem se zjutraj zbudila, sem šla v Evino sobo, da vidim kaj počne. In že je bila na računalniku in igrala Winx igro. Mislim, joooj!!! "Eva?? Spet igraš Winxice???" sem ji rekla. "Ja pa kaj je??? Ti pa mi cel dan tečnariš z Lorenzom!!!!" me je nadrla. "Hei!!! On je vsaj resničen in lep!!!" Zavila je z očmi in naprej buljila v računalnik. Šla sem v kuhinjo in nama spekla jajca. "Evaa!!! Zajtrk!!!!" sem se zadrla. "Pa saj že grem samo Trixice ubijem!!!" Vsedla sem se za mizo in pojedla svoj krožnik, ko se je v sobo primajala Eva. "Hitro pojej!!! Zamudili bova v šolo!!!" sem rekla Eva pa se je začela "basat" in potem se je šla hitro obleč. V šoli so se mi vsi prilizovali, prav tako Evi. Zelo sva popularni, saj so moji starši igralci. "Danes sta še posebej lepi!! Vauu kakšni lepotici!!" in podobni komplimenti so naju obmetavali.
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
next
07. julij 2013
ko sva prispele domov s šole sem po pospravila stanovanje Kate pa je ležala na kavču in se na ves glas "režala". Gledala je boge človečeke kak so kapali dol s strehe. Kate sem se zadrla in ji pokazali vstopnici in povabilo za interviu Jorgeja Lorenca (najin hobi je intervijanja zvezdinikov)
07. julij 2013
u142176
u142176
next
07. julij 2013
next
07. julij 2013
next
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
Nisem mogla verjet, ko mi je Eva pokazala karti za intervju!!!! Končno ga bom lahko spoznala, objela in poljubila!!!!!!!!!!!!! Iz sanjarjenja me je zbudila Eva, ki mi je pod nos porinila smeti, ki jih moram odnesti v koš!!! Zavila sem z očmi in to sranje nesla ven. Potem sva se z Evo odpravile v shoping!!!!!!!!!!! Vsaka si je kupila tole zbirko:


Po shopingu sva šle v restavracijo na kosilo in nato domov.
a) Kateri nexti so vam boljši??? Od mene ali od tricky nicky??
b) next??
07. julij 2013
u142176
u142176
men so oba2 dobra
neext
07. julij 2013
next
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
next
07. julij 2013
po kosilu sva šle domov in spat. Zjutraj me je Kate zbudila s krikom "zamudile bova" in "obleči se kaj sanjaš" jaz pa "sanjam ,da še vedno spim". Oblekle sva se in se odpravile do dirkališča kjer se je Lorenco smehljal s svojim lepim nasmehom. Kate je kot zmešana letela do njega in ga tzesno objela nato pa se opravičila. Lorenzo se ji je nasmejal in ji pomežiknil. No pa si lahko mislite kaj je bilo potem, Kate in koma. Peljala sem jo na urgenco. Ko se je zbudila se je začela dret nad zdravnikom "jaz ne bom nosila teh oblek,sploh veste gdo sem jaz? Ko so jo končno spustili domov sma si skuhale dvojno dozo kave http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-R4_XaBFvJVw2bSogxbIhznKVT5ny-fedh3iXCcxR3Gh36zDYKhrc0Mg
07. julij 2013
next
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
hahah dober next
________________________________________________________________________________
"Evaaa!!!!!" sem se zadrla. "Pa kaj je spet??" "Kdaj bova spet šle k Lorenzu???" sem jo upajoče vprašala. Samo zavila je z očmi in mi v roke potisnila listek z Jorgejevo telefonsko. Zakričala sem, tako glasno, da je v kuhinji počilo enih par kozarcev. Zaspala sem in se odločila, da ga bom poklicala jutri po šoli. Zjutraj sem se zbudila zelo lahko, potem pa PANIKA!!! Pozabila sem, da sem danes vprašana MAT. OMG!!!!! Nič se nisem učila!!!! Pa to moreš znoret. Ko sem prišla domov in poklicala mami, da ji povem o oceni??
j - jaz
m - mami

j - živjo mami!! Danes sem bila vprašana MAT!!
m - super in koliko si dobila??
j - pet, no skoraj pet, no skoraj štiri, pravzaprav malo do tri, oziroma komaj dve!
m - KAJJJ??? Kate!!! Pripor imaš!!!
j - ampak mami.....
m - nič mami!! Adijo
j - adijo
07. julij 2013
next
07. julij 2013
Kate je vsa potrta sedela na stopnica h ko sem prišla iz trgovine kjer sem kopila tisti par kozarcev ki jih je Kate polomila. Vsedla sem se k njej da se pogovoriva kot sestri. Povedala mi je o oceni meni pa je v glavo padla super novica. EJ saj mame in očeta ni doma, glej na kamero bov posnele kako ti sediš doma gledaš tv in spiš..Ti in jaz pa bova med tem v shopingu. Vprašujoče me je pogledala. No ali pa lahko greva gledat Loreca na dirko. Tako se je razveselila da sva takoj šle snamat tistega videa.
next?
07. julij 2013
next
07. julij 2013
Next
07. julij 2013
Eva je imela SUPER idejo!!! Ko sva posneli tisti video, sem se odločila, da bom poklicala Jorgeja.
j - jaz
J - Jorge

j - živijo gospodič Lorenzo!!! Nevem če se me spomnite, ampak jaz sem tista punca, ki vas je objela in potem padla v nezavest..... no pa saj veste

J - živijo!! lahko me kar tikaš, saj se že poznava . No glede tistega pa, saj veste, da imam veliko oboževalk in do zdaj sem samo tebi pomežiknil....

j - torej hočete reči, da je to nekaj pomenilo......????

J - ja!! No, a bi mogoče prišla ti in tvoja BFF v park??

j - ohh SEVEDA!!!! Hvala!!!!!!!!!!!!!

J - ni za kaj!! se vidiva!! adijo

j - ja.... adijo??
"OMG EVA NE BOŠ VERJELA!!!!!!!!" sem se zadrla. "Pa kaj je spet no?? Ne vidiš, da ubijam Trixice v finalnem boju!!!!" "Ja no, ampak Lorenzo naju vabi jutri v park!!!!!! In rekel je, da je tisto nekaj pomenilo!!!!!!!!!" sem ji odgovorila, Eva pa je prihitela po stopnicah, nato sem ji vse razložila potem pa


next??
08. julij 2013
klikn je gif
08. julij 2013
next
08. julij 2013
še kakšen next???
aya pa do 3.avgusta nebo nexta ker je tricky nicky na morju
12. julij 2013
Next
12. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg