Forum
Hello. Sem Isabela,za tiste ki so mi blizu Izzy. Stara sem 16 let in živim v San Franciscu. Sončne popoldneve preživljam v skateparku s prijatelji mojega brata (ki so tudi moji),deževne pa med gledanjem akcijskih filmov in branjem Harryja Potterja ali Iger lakote. Sem nekoliko neobičajno dekle,saj se že od malih nog družim izključno s fanti. Mislim,da je to zato,ker imam brata dvojčka. No,pa ne pretiravajmo,ni mi slabega. Da ne omenim,da so sošolci mojega brata prekleto hudi in zabavni. Hodim na navadno gimnazijo,ocene imam povprečne. Nad površjem se držim samo toliko,da so starši zadovoljni. Za šolo me ne briga. Raje poležavam in ko odrastem,bom profesionalna skaterka. Ha,smejte se,ampak bila sem državna prvakinja. Sovražim ljudi barbikaste sorte in ne uporabljam facebooka. Poslušam rock glasbo,recimo Nirvano,Bon Jovi,Guns N' Roses. Rada rišem in stene v sobi sem si poslikala sama. Imam dolge rjave lase,ki so navadno speti v konjski rep ali pa skriti pod skate kapo. Moje oči so modro-zelene. Postavo mi zavida večina deklet na šoli. Nisem ravno popularna,ampak veste kaj? Briga me. Sem to,kar sem,in nihče me ne more spremeniti. Sem Isabela Williams.

*****************************************

je uredu? (:
16. avgust 2012
u103270
u103270
Omfg. - Ne uporablam FACEBOOKA, sovražim BARBIKASTE BABE - čisti midve.
okej,js nwem če maš ti fejsbuk al ne,ampak ja. ljubim to zgodbicoooo.x'd
16. avgust 2012
i feel you,dude (:

*****************************************

Izzy

1. DEL: It's nice having people who you know they will back you up.

S prsti si grem skozi lase. Ura še naprej tiktaka in učiteljica z ničemer ne pokaže,da bomo današnjo uro končali kaj prej. Sedim v zadnji vrsti in noge sem stegnila kar najbolj daleč naprej. Ponavadi jih položim kar na stol pred sabo,saj na njemu sedi Dizzie,eden izmed mojih prijateljev. V resnici mu je ime Max,ampak ker se pogosto vrti naokoli in se potem čuti vrtoglavico,smo mu nadeli vzdevek Dizzie,včasih Dizz.
Dizzie se obrne in mi na mizo vrže listek. Pri tem se mi nasmehne. Pokažem mu jezik in odprem sporočilce. Vidim,da mi ga je poslal Otto. Potovalo je že čez cel razred (sedimo v različnih vrstah) in med Ottovim sporočilom so načečkani 'OK'-ji. Preberem,kaj piše.
''danes ob petih u skejtparku? izzy prinesi kamero in leptop. po skejtanje častim pizzo in kokakolo. otto''
Najprej zavijem z očmi,potem pa ugotovim,da se mi skuša Otto s pizzo odkupiti. Nasmehnem se in pokimam Dizzu, ki me še zmeraj gleda. Vrne mi nasmešek in se obrne naprej. Slišim,kako iz zvezka iztrga list in nanj nekaj piše. Potem mi na mizo da nov listek. ''ti pridi ob štirih,ti morem pokazat nove jumpe:Đ deal?''
Vzamem edini kemik,za katerega vem,kje je,in mu odpišem. ''ja,okej. sam da ne bo tko kot zadnjič ko nisi prišu -.-'' Listek mu vržem v glavo in se zarežim Ottu,ki me opazuje. V bistvu njegov pogled ulovim že tretjič to uro. Nasmehne se nazaj in pozornost posveti učiteljici. Otto je odličnjak. Ve vse,kar ga vprašaš. Na izpitih vedno sedim zraven njega,da lahko prepisujem.
Sploh ne opazim da zazvoni,saj sem zatopljena v premišljevanje o ne vem točno čemu. Hitro skočim pokonci,pograbim torbo in stopim na hodnik. Popravim si sivo kapo na glavi in se poskušam čim hitreje prebiti do svoje omarice. Komaj naredim tri korake,ko se pred mano prikaže samozvana kraljica šole,rožnata princeska,gospodična Anabelle.
''Kam pa kam,luzerka skejterska?'' me vpraša s tistim njenim zoprnim cvilečim glasom. ''Živjo,Anabelle,se pogovarjaš z ogledalom?'' jo brezbrižno vprašam. Nameni mi zloben pogled. ''Utihni,grdoba. Poglej se,no,kako si oblečena.'' Ne trenem z očmi. Oblečena sem v temne kavbojke Bershka in belo majico brez rokavov čez katero sem oblekla vijolično-modro karirasto srajco. Na nogah imam nizke sive all starke. ''Oh,oblečena sem kot normalen človek. Kaj pa ti? Greš na maškarado?'' Stisne ustnice in se pripravi na naslednji napad. ''Poslušaj me,Izzy.'' Moj vzdevek izgovori z gnusom. ''To je moja šola in na njej ne trpim izmečkov kot si ti. Dobro veš,da je ravnatelj med drugim moj očim in lahko poskrbim,da te vrže od tukaj. Sedaj pa se mi spravi s poti in mi je raje ne prekrižaj več.'' Samovšečno se nasmehne. ''Anabelle,punc sicer ne tepem,ampak mislim,da bom tokrat naredil izjemo.'' Skozi množico ljudi,ki so se nabrali okoli mene in barbike,se pririne Dylan,moj preljubi brat. ''Hmf,'' izusti Anabelle in se obrne na peti. ''Ja,in ne vračaj se!'' za njo zavpije Dizzie. Sedaj se nasmehnem jaz. ''Hvala,fantje. Gremo na pijačo?'' Zasmejijo se in odidemo iz šole. Vesela sem,ker obstajajo.

Dizzie

Otto

Dylan

(klikni)
*****************************************

nextam? (:
16. avgust 2012
u103270
u103270
Dizzije pa Otto sta fuulj hot. Otto pa sploh.c:
Neeeeext.c:
16. avgust 2012
nextam jutri (:
mi je ušeč da ti je otto ušeč kr on je igrau scorpiusa malfoya u harry potter: the deathly hallow u mojmu najljubšemu prizoru
16. avgust 2012
u103270
u103270
kaj? on da je drecota igrau?
otto je itak fulj hottie.x'd
16. avgust 2012
u103270
u103270
drecota pa jas tko ljubim. on je u filmu fulj hot - men.x'd
16. avgust 2012
ne, sina od drecota čisto na koncu (:
16. avgust 2012
u103270
u103270
o,fak kjut je.*_*
16. avgust 2012
aha, bennie *.* he's mine too (:
16. avgust 2012
u103270
u103270
he's fucking eyes*-*
16. avgust 2012
his hairr :$
16. avgust 2012
evo nexta (:

*****************************************

2. DEL: No title.

Po pijači se z Dylanom odpraviba domov. Pogovarjava se o skokih in o Roxy tekmovanju v skejtanju ki bo čez tri mesece. Dylan me prepričuje,naj se prijavim,a nisem prepričana. Bom videla,kako bo danes s skoki. ''Izzy?'' me naenkrat vpraša Dylan. ''Ha?'' ''Maš u torbi kej za pit?'' Pogledam ga. ''Si resen? Lihkar smo spili kokakolo.'' Vseeno iz torbe izvlečem pomarančni sok in mu ga vržem v naročje s tako silo,da ga ne ulovi. Zadovoljno mu pokažem jezik in stečem do doma.
*
Ura ge tri in pol in sedim na postelji ter pregledujem,če sta leptop in fotoaparat res napolnjena. Če bi kaj zaj***la bi me Otto nahrulil. To mu res veliko pomeni. Nikona previdno položim v torbo, leptop pa v neko plastiko. Oboje strpam v svoj Burton nahrbtnik in se ustavim pred ogledalom. Oblečena sem v kratke,svetlomodre hlače ki imajo raztrgane robove in breskovo majico z velikim modrim Burton znakom. Obuta sem v Etnieske in na glavi imam OBEY kapo. Lase imam spletene v hito na eno stran.
Odprem omaro in z najvišje police zvlečem podolgovato,težko škatlo. Odstranim pokrov in ven vzamem nov skejt,ki sem ga dobila včeraj. Je znamke Element in vem,da mi ga bodo zavidali vsi. Pa ne,da bi to hotela. Nisem jaz tak fejmič kot Anabelle.

Skejt zatlačim pod roko in se žvižgajoč odpravim ven iz hiše. Na pločniku postavim skate na tla ter se odpeljem v skatepark. Do tja imam samo pet minut,čeprav mi jih je danes vzelo petnajst zaradi presnetih turistov.
Sestopim s skejta in odprem vratca v skatepark. Stegnem glavo,da bi s pogledom poiskala Dizzyja. 'Spet ga ni.' pomislim in se usedem na klopco poleg nekega rdečelasega dekleta.

(klikni)

*****************************************

nextam? ;33
17. avgust 2012
u103270
u103270
what the hell you asking?!
next.x.x
i luf it.:3
17. avgust 2012
u89666
u89666
neext : 3
23. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg