Forum
u80068
u80068
Žiujo!
Sem Lejlah. Stara sem 14 let. Zelo rada plešem hip-hop. Pred enim mescom sem se razšla z biuši fantom Alexom. Od takrat mi ni bilo do družbe. Začela pa sem se zavedati da bi morala ohraniti moje prijatelstvo z mojo najbolšo prijatelico Annah. Ko sem še hodila z Alexom sem čisto pozabila nanjo in to ni prav. Stavim da je jezna name in me noče videti. Imam pa tudi brata Austina,ki je leto starejši od mene.
To je biu opisek. Zdaj pa k zgodbi.
_________________________________________________________________________________

Bil je ponedeljek in z našo družino smo ravno kosili,pa mi je mami rekla da bosta ona in oče odšla na počitnice za 2 tedna sama,zato sta me uprašala če bom bila doma z Austinom ali pa grem teti Lizzi. Seveda sem rekla da bom doma saj teta in hčerko,ki je nemaram. Je navadna razvajenka,misli da lahko dobi vsakega fanta,vsakemu se meče pod noge in podobno.


Tole je Austin.

Ko smo pojedli sem morala pomagati mami pomiti in pobrisati posodo. Po tem sem pa odšla vn v park. Sam vem da Annah tam zelo rada gleda fante. Saj v parku je tudi prostor za skejtanje. Ko sem prišla do tam sem jo vidila v bližini nekega fanta. Raje sem se vsedla na tla in počakala da se pomenita. Naenkrat pa zaslišim fantovo kričanje na Annah. Takoj ustanem in zdrvim tja ter jo branim kot še nikogar nisem. Ta fant je hitro pobrau svojo rolko in se odpeljal k drugi skupini deklet in se delal frajerja s svojimi gibi na rolki. Annah sem uprašala kaj je bilo. Rekla mi je da sta bila par pa mu je dala konec ker ga je zalotila ko se je poljublal z največjo važičko na šoli- Trixi.
Tako mi je bilo žal,pekla me je vest da sem jo ta čas pustila samo.Bila sem njena najbolša prijatelica in nisem vedela da ima fanta.Tako sva se pobotali. Spet sva postali prijatelici kot nekoč.


Jaz.Annah.

Nato sva odšle v mesto in zagledali najino najbolšo slaščičarno in takoj sva se odpravili noter. Naročili sva dve kremšniti. Skupaj sva obujali spomine na mlajša leta. Saj sva bili prijatelici od najinega petega rojstnega leta. Sva tudi sošolki jap jap. Še enkrat sem ji rekla da mi je zelo žal za vse.. Skupaj sva se objeli plačali kremšnito in jo pohvalili. Ko sem šla iz slaščičarne sem se z jopco zapela v vrata in nisem mogla spraviti ven. Nekdo je prišel za menoj. Ustavil se je tik za mano da sva se že dotikala in rekel če lahko pomaga. Sploh ga nisem pogledala pa sem rekla lahko. Zelo je dišal po prfumu. Ušeč mi je bil vonj mm;$$. Ko je odpel sem se obrnila in zagledala nekega fanta .Zahvalila sem se mu on pa se je predstavil kot Jake. Zdaj sem se spomnila da je bil letos na naši šoli v devetem razredu. Podala sva si roko ter se mu še jaz predstavila. Nato pa me je uprašal če bi šle midve s prijateljico z njim in njegovim prijateljom Niallom na pijačo v bljižni bar. Nato je pokazal na prijatelja. Pogledala sem Annah,ta se mi je pa rahlo nasmehnila. Zato sem rekla da lahko gremo saj Annah rabi malo zabave ker je ravno postala prosta.


Jake.


Niall.
22. junij 2012
u85086
u85086
neeeeeeeeeeeext < 3333
22. junij 2012
u91585
u91585
next < 33333333333
22. junij 2012
u93428
u93428
nextt ;D
22. junij 2012
Next♥
22. junij 2012
u33561
u33561
neeeeeeext
22. junij 2012
u80068
u80068
Odšli smo v bar Rainbow. Tam smo naročili za pit. Začeli smo se pogovarjati vskdanje pogovore. Naenkat pa Jake iztreli ter me upraša če imam fanta. Rekla sem mu da ga nimam. Tako sva se z Jakon zapletla v pogovor,Annah in Niall pa v svoj pogovor. Tako smo bili v baru do osmih. Z Jake-om sva se poslovila si podala roke nato me je Jake poljubil na lica.Zato sem zardela in se nasmehnila. Čutila sem da imam nekaj v rokah.Bil je majhen listek na katerem je pisalo če bi se jutri dubila z Jake-om. Na hitro sem se mu nasmehnila in pokimala. Medtem pa se je Annah še vedno poslavlala od Nialla.
Z Annah sva odšli iz bara se objeli ter poslovili in odšli vsaka v svojo stran. Na nesrečo ne živiva v istih koncih. Ko sem prišla domov sem videl objokano mamo. Takoj se odšla k njej in jo objela in uprašala kaj je narobe. Rekla je da se je oče vračal iz službe da bi z mamo odšla na potovanje pa je nasproti njega zapeljal pijan voznik kamijona ter se zabil ravno v mojega očka. Prišli so tudi rešilci in policaji vendar je bilo prepozno. Življenje mojega očka je ugasnilo. Takoj so se mi ulile solze in oddrvela sem v mojo sobo. Poslušala sem žalostne muzike in jokala celo noč kot dež. Nato sem se spomnila na Jake-ja . Še enkrat sem pogledala na listek in opazila sem da zraven piše z majhnim tiskom še neka številka,verjetno je njegova. Z solzami v očeh sem ga poklicala zmenila sva se da lahko pridem k njemu. Sploh nisem opazila da živi blizu mene. Šla sem po stopnicah navzdol in z solzami v očeh pogledala v dnevno sobo kjer Austin tolaži mami in rekla sem jima da grem k prijatelju da naj ne skrbita zame. Mami me je pogledala sočutno in prikimala. Nato sem se odpravila. Ko sem prišla pred Jake-ovo hišo me je že čakal na vrtu. Prijel me je za roko in objel zelo močno. Točno to sem potrebovala,zelo močan objem. Nekaj časa sva stala objeta nato pa me je povlekel v hišo in skuhal mi je kakav. Zelo sem mu bila hvaležna saj se komaj poznava pa mi že stoji ob strani. Ta čas pa sem se že malo pomirila in nehala sem jokati..Nato sem spila kakav in odšla sva v njegovo sobo tam pa me je uprašal zakaj sem sem jokala. Spet se mi je ulila solza in Jake mi jo je obrisal močno stisnil in rekel da mu lahko zaupam. Nato sem se mu povedala za očeta in med tem sem mu zmočila majico na prsih a njega to ni motilo še poljubila sva se.Nič Še vedno sva bila v objemu na postelji da sem od utrujenosti zaspala.
22. junij 2012
u33561
u33561
Neeext! Bomba od zgodbice! ;D < 3
22. junij 2012
u80068
u80068
Hvala < 33
22. junij 2012
u80068
u80068


< 33
22. junij 2012
u85086
u85086
neeext. < 33 res jače tamči
22. junij 2012
neeeeeeeeeeext
22. junij 2012
u47197
u47197
Neext
22. junij 2012
nexxt
22. junij 2012
Neeext♥
23. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg