Forum
u60429
u60429
No torej imam že ene par zgodbic, ampak nekako upam, da bo ta boljša Ja no imam se ogrooomno za učiti ampak ne še dons tkoda upam, da vam bo zgodbica všeč (komentarji valda dobrodošli).Posvečam jo trem bff (kaja,kaja,katka(katka u L.A.ju :c).
So lets get started?Ok!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zdolgočaseno sem ležala na postelji.Bilo je jutro, toda sem prehitro vstala.Ničesar se mi ni dalo delati.Zazrla sem se skozi balkonska vrata.Vladala je čudna tišina.Za našo ulico, precej pretiho.Začudila sem se in dobila sem občutek, da moram pogledati, čemu takšna tišina.Počasi sem vstala in se sprehodila po svoji preprogi do vrat.Odgrnila sem zaveso in pogledala naokoli.Zagledala sem soseda, ki je v avto porinil neko žensko.Takoj sem zaslutila, da je v težavah.Bilo me je preveč strah, da bi ji odšla pomagati.Kar naenkrat , jo je po glavi z nekakšno kovinsko palico.Šokirano sem odprla usta.Nisem mogla verjeti, kaj se je pravkar zgodilo.Začela sem se tresti od strahu.Hotela sem poklicati policijo, toda sem se z kolenom zaletela v okno.

»Sranje!« sem si rekla.Pogledala sem proti sosedu in videla, da me je gledal.S kazalcem je pokazal, naj bom tiho.Prestrašeno sem odkimala.Iz žepa je potegnil velik, krvav nož.Ob pogledu na kri sem se še bolj prestrašila.Vedela sem, da sem zdaj bila tudi jaz v velikih težavah.Nisem vedela, če bi prekrivala to skrivnost ali ne.Takoj sem pomislila, kaj bi naredil, če bi to komu povedala. Karkoli bi naredila, bi bila v težavah.Med vsem tem razmišljanjem, je on že odpeljal.Bil je mlad,visok.Poznala sem ga bolj malo, saj se je zadrževal zase.Vedela sem le njegovo ime; James.Odkar smo se pred dobrim letom priselili v Ohio, je bil skrivnosten. Zame je bil tudi nevaren. Ob njem me je spreletel čuden občutek.Kot,da se ga naj bojim. Še vedno prestrašena, ob tem kaj se je zgodilo, sem zlezla nazaj v posteljo.
Me (Lisa):James:Skratka, mnenja so of course dobrodošla ; ) Nadaljujem zgodbico? < 33
24. februar 2012
u19911
u19911
next ;333

se prosm lahko prjawš?
http://www.igre123.com/forum/tema/1/29854/
24. februar 2012
NEXTIII...TAKOI
26. februar 2012
Next takoj takoj takoj majkemi< 3333
26. februar 2012
u78786
u78786
O goooo$$ da mi to takoj vpetih sekundah nexta$$ ker ce ne pridm zdele iz LAja in te zadavim ok NEXTT!!!
27. februar 2012
Waa!! kul zgodbicaa. Nextej plis!!
13. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg