Forum
žιvjo!
ɴo ɴαѕlov ѕe мι zdι pove υѕe!
тυĸej тι ѕαмo poveš ѕvoje ιмe, lαнĸo тυdι ιzмιšljeɴo ιɴ jѕт тι ɴαpιšeм ĸrαтeĸ ιмαɢιɴe z lιαмoм. тo ɴe вo celα zɢodвα αмpαĸ вo ĸoт eɴ del zɢodвe. ѕproтι вoм delαlα ѕezɴαм z vαšιмι ιмeɴι, dα veм zα ĸαтere мoreм še ɴαpιѕαт.

-----
тvoje ιмe:
ĸrαj, ĸjer нočeš, dα ѕe тo doɢαjα:
-----
ɴo тo zɢorαj ιzpolɴeš ιɴ pošlješ. тĸo dα jѕт veм тvoje ιмe ιɴ ĸje нočeš dα ѕe тo doɢαjα. ɴα dαɴ вoм ɴαpιѕαlα 1-З.02. junij 2013
u120491
u120491
тvoje ιмe: karin
ĸrαj, ĸjer нočeš, dα ѕe тo doɢαjα: doma
02. junij 2013
ok
-vrjetno dobiš že danes!
02. junij 2013
Imagine za Karin z Liamom.
»Karin, prosim!« za tabo zavpije Liam, ko že odhajaš iz njegove hiše. Stojiš na predpražniku. Dovoliš si, da bi odšla a nočeš. Potegne te močna roka. Ozreš se čez ramo in zagledaš Liama. Njegov izraz na obrazu zgleda jezen.
»Ne pustim te ven, preveč mrzlo je.« ti reče in ti zavzdihneš.
***
Pred enim letom si končala zvezo z njim. Liamom. Sama nista vedela zakaj a vsoda te je nagnila k tem, da si rekla:«Liam, oprosti, ampak ti si slaven in tako ne bova morala naprej.« te besede so vaju razdrle na dve poti. Po enem letu spet ugotoviš, da je tvoje življenje brez njega čisto brez vezno. Pogrešaš ga a mu tega ne dokažeš.
***
Vrneš mu stisk roke in rečeš:«Liam, bojim se, da me boš znova razočaral.« pogledala si v tla.
»Karin…« se ustavi in te prime za rame.«Nikoli te nebi razočaral.«
Zazreš se mu v oči in ga vprašujoče pogledaš on pa pokima.«Nikoli.«ponovi.
Vržeš se mu v objem in spustiš vse solze, ki si jih zadrževala eno leto. Take sreče še nisi občutila. Nasmehne se in te dvigne v naročje. Nese te v njegovo sobo. Nežno te položi in se nagne nad tebe. Gledata si naravnost v oči.
»Sem ti že povedal, da te ljubim?« te vpraša ti pa odkimaš. Nasmehne se in reče:«Ljubim te Karin.« njegove ustnice se nežno približujejo tvojim. Ko je le še milimeter stran od tebe zapreš oči. Vajine ustnice se združijo v eno in ustvarjajo krasen, ljubeč, strasten in hkrati prvi poljub po enem letu. Trenutno si najsrečnejši človek na svetu in to želi ostati za vedno. Tvoje srce je spet zacvetelo, oživelo in spet je začel biti tisti del, ki je eno leto čakal na ta dogodek.

Upam, da ti je ušeč 
02. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg