Forum
Zmišljena zgodba bo =)

Nekega jutra , ko sem se zbudila , je grmelo a morala sem v šolo. Obula sem svojo najljubšo oblekico in štramplice ter All starke. Odpravila sem se v šolo. Ko sem se vračala , je še vedno grmelo in prispela sem do svoje hiše. Hitro sem odložila torbo in odhitela v kuhinjo pogledat , če je mami skuhala kosilo. A mame ni bilo več tam. Bil je le listek , na katerem je pisalo :
Cristina !
Nekoč se boma srečali - v nebesih.
Zelo te imam rada , toda moram
se preseliti v Nemčijo. Tvoja mama.

Začela sem jokati, imela sem komaj 16 let in mama me je morala zapustiti. Tako zelo sem jo pogrešala. Poklicala sem BFF Anjo.
A : Anja J : jas Cristina

A - kaj je ?Je kaj narobe ? Nekam čudno zveni tvoj glas..
J - mami se je preselila v Nemčijo in me pustila samo !Prosim , pridi živet k meni !
A - tudi jas nimam staršev in nwm kje so. Bogaa ! Pridem čez 1 uro . Samo spakiram. Bay !
J - čaw.

Komaj sem čakala , da Anja pride. Čez eno uro je končno potrkala na vrata in prinesla 3 potovalke z vsemi njenimi stvarmi.

Vam je zgodbica všeč in nextam ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. april 2011
Jas Cristina - Cristi :Anja moja BFF :


02. april 2011
next ?
02. april 2011
Razpakirala je v sobi , kjer je prej bila mama. Nisem vedela , zakaj se je morala mama tako hitro posloviti in ali kaj skriva ? To sem se spraševala , a odogvora nisem in nisem našla. Potem me je Anja vprašala , če grema v park in se malo menima. Seveda sem privolila. Oblelka sem svojo najljubšo oblekico , saj je bilo poletje in odpravili sma se. Tam je bilo veliko skejterjev in lepih fantov. Najbolj izmed njih mi je bil všeč Tom in vsi so me klicali lepotica. Počasi je to postalo že dolgočasno in brezveze - gotovo nebi bilo , če bi me tako klical tisti , v katerega bi bila noro zaljubljena. Med počitnicami sma z Anjo počeli še vse mogoče in tudi na bazen sma šli. Tam pa sem zagledala tipa mojega življenja,..
02. april 2011
next ?
02. april 2011
NeXTT !!!!
Full dobro PiŠeŠ
02. april 2011
neeeext
02. april 2011
hvala =)

bom nextala
03. april 2011
Pogovor : T - tip J - jas

T- hey.
J - živjo.
T - kako smo kaj ?
J - lepo , pa ti ? Hvala za vprašanje.
T - enako. Ali bi si izmenjala telefonske številke ?
J - prav. moja je 051389289 . Pokliči me kaj ali mi pošlji sporočilo ! Čaw moram iti sory.
T - bom ! Čaw pa hvala za številko.

Odhiteli sma iz parka in sma si skuhali kosilo. Na tleh sem opazila verižico - mamino ! Kdo ji jo je vzel ? Včeraj je še ni bilo tu ! To ne more bitit res nekaj se dogaja ! Anja , jutri potujema v Nemčijo , lepo se naspij. Poklicala bom tudi tistega tipa , naj gre zraven ! . In tako sma spakirali , poklicali tipa in šli spat.
03. april 2011
next ?
03. april 2011
bom nextala počasi ker je že 1 glas Ja
03. april 2011
Zjutraj sma se zbudili in na vrata je potrkal tip. No , jas sem se zbudila , Anja pa še je vsa zaspana ležala v postelji. Pogovor J - jas A - anja

J - zbudi se ! Kupili sma karte za let v Nemčijo in morema it na letalo !
A - kaj ? Že zdaj..ampak..no prav !
J -ja in to zdaj...še potem morama poiskati kje v Nemčiji živi !

In tako sma se oblekli , vzeli nekaj oblačil in 3 potovalke ter mamino verižico in se odpravili na letalo. Karte sma rezervirali že včeraj tako da sma jih takoj dobile. Vsedle sma se v zadnjo vrsto letala tip pa poleg naju. Pogovor med mano in tipom : T-tip J - jas

J - bi lahko vprašala , kako ti je ime ?
T - seveda pozabil sem ti povedati..ime mi je Sven.. pa tebi ?
J - lepo ime. Cristina sem kar Cristi me kliči kot prijatelji.
T - OK. Počasi bomo tukaj.
J - vidim ja.

Potem je letalo pristalo. Vzeli smo 3 potovalke - vsak svojo in se odpravili v eno kočo z tremi posteljami. Bil je že večer , zato smo sklenili , da se jutri pozanimamo za naslov hiše moje mame.
03. april 2011
to je Sven :


03. april 2011
next ?
03. april 2011
1 next
03. april 2011
u43468
u43468
Da mi takoj nextaš xD < 33333
03. april 2011
bom ja xd
03. april 2011
Šli smo spat , saj smo bili utrujeni eden bolj kot drugi. Naslednje jutro , ko smo se zbudili smo šli na občino in vprašali , če nam lahko povedo , kje živi moja mama Alenka Cyrus. Pokazali so nam hišo in povedali naslov : 35B. Takoj smo vzeli potovalke in odhiteli v hišo 35B. Tam sem zagledala mojo mamo , bila je privezana na stol in šlo ji je na jok kot meni. Hitro sem jo odvezala in ji padla v objem. Potem mi je povedala , da ji je moški zagrozil naj takoj pride z njim sicer jo ubije. Hitro smo vzeli mamo in še enak dan odhiteli na letalo . Dala sem ji tudi verižico ki sem jo našla in potem smo končno ponoči prispeli domov. Sklenili smo , da se preselimo v drugo hišo , da mami nebo mogel noben več grozit in nebodo vedeli , kje živimo. Sklenili smo , da se naslednji dan vsi skupaj preselimo v stoplnico v New York. Kar takoj sem začela pakirati stvari..Mami pa je zazvonil telefon in bil je tisti moški , spet ji je začel groziti. Telefon je vrgla na tla , da se je razbil potem pa smo šli spat. Naslednji dan smo že zgodaj zjutraj odhiteli na letalo in srečno prispeli v New York. Tam smo najprej razpakirali nato pa se šli razgledat po tem prelepem mestuu jas sem si sem vedno želela.
03. april 2011
next ?
03. april 2011
1 next
03. april 2011
u39401
u39401
nextii
03. april 2011
NeXtt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. april 2011
next takooooi!!!!!!
03. april 2011
ok bom
03. april 2011
Mami si je najprej seveda kupila nov telefon saj je starega vrgla vkraj , da ji tip nebi mogel več grozit in je ustrahovat kot jo je takrat , ko jo je prepeljal in skril v Nemčijo. Ko sem brala listek , mi je bilo gnaljivo. No vrnimo se na mesto v New Yorku =)
__________________________________________________________________________________To mesto je popolno , nič mu ne manjka ! Imajo : Zabaviščne parke , sladoled , restavracije , slaščičarne , vse trgovine ki sploh obstajajo , veliko podjetij in predvsem stavb. Nekaj smo morali pojest saj v bistvu nismo jedli 1 dan zato smo se vstavili v restavraciji Kilo. Tam imajo vse zelo dobro in vsega veliko. Ko smo pojedli , smo se vselili v hišo tam oz. stolpnico ali kaj je in se razgledali. Bilo je : WOW ! Brez besed. 0-10 v primerjavi z staro hišo.Res smo bili navdušeni. Bili so tudi 3 računalniki. Ravno en zame , za mamo , ter za mojo BFF.Hiša je bila res neverjetna. Ko sem prižgala rač. , sem se najprej vpisala na fb in potem sem si inštalirala msn. Veliko sporočil sem imela na fbju. Ko sem tako iskala , sem našla slike od Svena. Bil je lep kot sedaj. Saj res : Kaj pa računalnik za Svena ? V sobi je bil še 1 četrti računalnik ki je bil ravno pravšnji za Svena. Sven je bil srečen. Potem smo šli pospravljat po hiši tam pa smo našli v kotu omare.........................................................

next ?...

To je New Yourk :To so naši računalniki :


03. april 2011
NEEEEXT!! FUL DOBRO PIŠEŠ!!!!!
P.S: Sven je fuul lep xDD
03. april 2011
Haha hvala za kompliment že 2 =) ♥
Ja men je tut Sven ful lep - Justin Bieber haha ↨♥
03. april 2011
V kotu omare smo našli drobni listek. Na njem je pisalo : Kat dalje pa se ni videlo saj je bilo polito s krvjo. OMG sem pomislila ob tem listku in ga spravila v predal svoje pisalne mize. Nisem vedela , kaj pomeni Kat in kdo bi lahko to sploh napisal.Baje je en izmed tistih ki so prej živeli tukaj naredil samomor. Ampak zakaj na listu piše Kat nadaljuje se z krvjo ? To je bilo moje največje vprašanje. Hitro sem na net vtipkala besedo Kat. Našlo mi je zadetek za samomor in umor samega sebe. OMG sem zgožena pomislila a mami nisem niti besedice črknila o tem čeprav smo jas , Anja in Sven to vedeli. Še dobro da sem z Svenom spala v isti postelji saj bi umrla od straha. Naslednji dan smo se sprehajali po mestu in videla sem , da je mimo Anje prišel tip , z katerim se je kar cool razumela. Odločila sem se , da jo za nekaj sekund pustim samo. Ko sem se vrnila , Anje ni bilo tam.....

To je tisti tip :
http://img505.imageshack.us/i/n37525906331378758477ux7.jpg/
bil je kar cute za Anjo in zame čeprav me ni zanimal ker sem imela Svena.

Next ?
03. april 2011
Next
03. april 2011
ok xd
04. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg