Forum
u39418
u39418
Leah preživlja prave muke. Igra klavir, vendar ne more trezno razmišljati, ker se v njem skriva bomba. Pravkar bo eksplodirala...
in potem se zbudi. Spet.

Izčrpana je. Tudi v šoli ima težave, morda še celo s policijo. H komu naj se obrne za pomoč?
K Davidu? Saj je njen prijatelj, ali ne? Leah to verjame, kafeklubovke pa niso preveč prepričane.
Leahine težave se spreminjajo v pravo nočno moro ...
To je Leah:


Naj nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. junij 2011
u39418
u39418
Živio, jaz sem Leah. Prijteljice me kličejo "glasbenica" . Jaz si ponavadi pravim "ta zaskrbljena", trenutno pa bi rekla, da sem "ta glavna za nočne more"!
Pravkar sem spet imela tiste grozne sanje, le da so se tokrat zdele bolj resnične kot kdajkoli prej.
Sanjalo se mi je, da se je Anna Slater, slavna violinistka, pojavila v kavarni in me je očitno poznala.
Mislim, da mora v resnici biti stara nekaj čez štirideset let, v mojih sanjah pa bi ji jih prej prisodila trideset, saj je zelo lepa. Ima zelo dolge prste, ljubke, vitke, plavajoče roke, oblečena je v lahkotna oblačila. V sanjah hoče, da jo spremljam na klavirju. Da mi note, in čeprav so videti zelo težke, vem, da bom zmogla. Ponosna sem in nadvse razburjena, ker me je doletela čast, da bom lahko spremljala slavno Anno Slater. Potem začneve igrati pred ogromnim občinstvom. Anna Slater seveda briljantno igra svojo violino, mene pa prsti nočejo ubogati in igram čisto narobe. Moja glasba je tako zanič, da se občinstvo že preseda na svojih sedežih. Potem pa se začne najhujši del sanj. Veste, nihče ne ve, da imam slušalke in da mi vanje nekdo šepeta. Moški glas počasi odšteva. Reče mi, da bo na koncu tega odštevanja eksplodirala bomba, ki je v mojem klavirju. Vem, da bi morala zbežati, a si ne upam, ker je koncert preveč pomemben in Anne Slater res ne morem pustiti na cedilu. Čutim, kako mi obraz dreveni, dokler se sploh ne zdi kot moj obraz.
04. junij 2011
u43956
u43956
next
04. junij 2011
u8794
u8794
nextt
19. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg